Bildirim
richard dawkins aklın düşmanları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aklın düşmanları mı?
pedofili çok akıllıca mı sn. richard dawkins?
The Times’a konuşan İngiliz yazar, “Geçmişte öğretmenim beni elle taciz etti. Bence bunun bir zararı yok” dedi. Pedofilinin meşrulaştırıldığını söyleyen çocuk hakları dernekleri Dawkins’e tepki gösterdi.aksam.com.trBen de taciz edildim pedofili abartılıyorhttps://www.aksam.com.tr/dunya/ben-de-taciz-edildim-pedofili-abartiliyor/haber-243905
-
pedofili yanlısı bir cinsel sapkının ""akıl düşmanları" konusunda fetva vermesi oldukça komik olmuş. -
Ad hominem yapma kurtulun artık şu kahvehane dayısı zihniyetinden videoyu izlemedim belki saçmalıyor bilmiyorum sevmem zaten dawkinsi din felsefesinden anladığı yok ama şundan eminim isterse tecavüzcü seri katıl olsun şuan bahsi geçen konunun doğru yanlışlığını etkilemediği gibi olayla zerre alakası yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 26 Aralık 2019; 14:24:57 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en açıklayıcı kur"an tefsiri
- ben kimim sorusuna cevap
- dünyaya gelmeden önce ruhun herşeyi bildiğini fakat bunları yaşam içinde unuttuğunu
- pompei kur"an ayetleri
- ateist forum
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- mars"ta yaşam var mı
- google maps toplu taşıma renkleri
- dünyada en çok konuşulan diller
- güneşin rengi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X