Şimdi Ara

Rio mu Polo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar. araç almaya karar verdim bütçem 41.bin tl ve iki araç arasında kaldım... öncelikle bekarım memurum ankara dayım.

1. Kia rio 1.4 CRDİ Sporty 2012 model
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sunrooflu-kazasiz-boyasiz-orjinal-kia-rio-1.4-sporty-crdi-168335442/detay

2. Volkswagen polo 1.2 tdi bluemotion 2012 model
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sifir-ayarinda-orjinal-kaza-boya-degisen-yok-fuul-168787252/detay

çok kararsız kaldım 1 hafta içinde birini seçmem gerekiyor. ikisiylede pazarlık yaptım istediğim fiyata alacağım. tecrübesi olan bile abilerim varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim. esen kalın..

• kesinlikle rio. rio'nun jantları bile yeter bence.
  • Hız sabitleyicili sporty rionun her anlamda albenisi çok yüksek.Bence tercih edebilirsiniz.Pişman edeceğini sanmıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rio
    Çok donanımlı
    İkinci el alacağınız için değer kaybı sorun olmaz
    En önemlisi 5 yıl garanti

• Her türlü Rio diyorum. Polo'dan olsa olsa delikli şeker olur.
  • bencede rio
  • Bence de rio ama o fiyatlar nedir ya şaka gibi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    İbiza mı punto mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rio'nun albenisi daha yuksek.İç mekan olarak daha güzel gözüktü gözüme Rio.

• Rio kendini belli ediyor
  • evet rio teşekkürler daha da önerilerinizi yorum ve eleştirilerinizi alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Fiyatlar yüksek geldi. Şöyle birşeyi tercih ederim,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cam-tavanli-full-orjinal-kazasiz-peugeot-207-168702262/detay

hem de cam tavan..

önerin için teşekkür ederim ama pejo tercihim değil

• Full donanımlı Rio tabikide baz model Poloya 40 bin TL vermektense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 19 Haziran 2014; 14:44:56 >
  • Rio'yu kullandım, öneririm. Yakın zamanda araç bakarken de tercihlerim arasındaydı. 2. eli çok yavaştır bilginiz olsun
  • İkinci elde daha zor satma dezavantajı dışında rio derim. Eğer uzun süreli binecekseniz rio, kısa süre binip satacaksanız da polo, o da tamamen maddi açıdan bakarsanız olaya.

• m16a2carbine kullanıcısına yanıt
    kesinlikle rio. hele sporty ise tartışmasız rio
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Kalite olarak rio özellikle iç mekanda 2 gömlek üstündür polodan. Bir bayii de gidip inceleyince bana hak vereceksiniz. Gelin görün ki 2. el değerine bakarsak polo daha mantıklı oluyor. 40bin tl sizin için önemsiz bir paraysa rio eğer sattığımda zarar etmeyeyim derseniz polo.

Hocam iç mekan kalitesi olarak polo riodan bir tık öndedir.Onun haricinde genel olarak katılıyorum.Zaten polonun ikinci el ve iç mekan kalitesi hariç pek bir avantajı yok.

• Bence de Rio mantıklı bir seçim hem daha donanımlı

• performans ve donanım olarak kesinlikle rio derim. polo sadece 2. el değeri olarak geçerse geçer ama bu demek değil ki rio nun 2. eli kötüdür.
  • rio
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.