< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robogil Robot Süpürge (13. sayfa)
-
-
Dedikleriniz çok doğru ama ben de ileri seviye toz alerjisi var kesinlikle tozla temas etmemem gerekiyor. O yüzden istasyonlu bakıyorum, gerekirse o bakımları gene yapacaz artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlıyorum..
Bazen robot yere düşmüş yüzük, küpe gibi hem pahada kıymetli hem de hatırası olan şeyleri yutabiliyor.
İstasyonlu modellerde bunlar toz haznesinden istasyona emildiği için boşaltım sırasında farkedilmez ve toz torbası ile birlikte atılabilir.
Aklınızda bulunsun..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben başka bişey soracağım.
Evde 3 tane uzun saçlı insan var. Bunların saçları hali le dökülüyor. Saçlar uzun uzun tabi bu süpürgede bunları çekerken fırçasına dolayacak .
Peki biz bunları nasıl temizleyecez nasıl olacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 19 Haziran 2022; 15:49:8 > -
Bir kısmı toz haznesinin içine girecek, bir kısmı da fırçaya dolanacak. Ürünün yanında verilen ucu bıçaklı aparat ile fırça üstündeki saçları kesip çekerek çıkarıyorsunuz. Evde Miele ve Hotpoint süpürgelerimizin de turbo başlıkları var, onların başlıklarından saç sökmek çok daha meşakkatli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstadım benim bir problemim var.
Marka model kıyaslamak istemiyorum; fakat eski süpürgem malum Amerikan bazlı firma idi. Giriş seviyesi olduğu ve hiçbir harita-program vs. modu olmadığı için Stella 500B'ye geçtim.
Daha önceki halılarımla birebir aynıydı fakat onda bir kere bile yaşamadığım halıya takılma olayını Stella'da istisnasız her komple ev temizliğinde yaşıyorum.
Saçaktan olur denince yatak odasındaki halının saçaklarını kestirdim. Evet takılmıyor fakat bazen halıyı sürüklemeye başlıyor (yükseklik çok şok az halı-kilim arası bir şey).
Evin girişinde yuvarlak deri gibi yüksekliği fazla olmayan bir halı var onu da sürüklüyor. Hatta bazen takılıyor.
Neden oluyor acaba bu, daha önemlisi çözümü nedir acaba
-
Merhaba, robot halıya nasıl takılıyor acaba?
Yan fırçalar halının altına mı giriyor? Bu durumda yan fırçalardan sağ yan fırçayı (üstten bakınca soldaki) çıkarabilirsiniz. Tek yan fırça ile robot halının üzerine daha rahat çıkacaktır..
Halı saçakları rulo fırçaya mı dolanıyor?
Halı saçaklarını 2cm'den uzun olmayacak şekilde kısaltmanızı veya overlok yaptırmanızı öneririm. (Halı püskülleri rulo fırçaya bir tur dolanacak şekilde uzun olursa dolanır.)
İnce halınız tekerlekler ile tekerlek boşlukları arasına mı sıkışıyor? Bu durumda inca halınızın (veya kiliminizin) çift taraflı gizli bant ile veya halı üzeine mümkünse sehpa gibi ağırlık yapacak bir nesne ile yere sabitlenmesini öneririm...
Temizlik haritasına uymadığı için servise gönderdiğim luna 200 UV bugün elime ulaştı... Servise ulaştığı andan itibaren benimle irtibata geçip birkaç saat içerisinde yazılımı tekrar kurup, bakımını yapıp,deneme amaçlı ana fırça ve yan fırça hediyeleri ile birlikte aynı gün kargoya verdiler.. Ve ben tekrar doğru bir tercih yaptığımı anladım... Robogil müşteri hizmetleri, teknik servisteki arkadaşlar ve tüm ekibe çok teşekkür ediyorum... Saygılarımla... ☕☕
Bizim evde Miele var normal başlık kullanıyoruz. Hiçte öle sarılmıyor..
Bu süpürgeler bize uygun değil o zaman. Evdil hayvan besleyenler içinde uygun değil o zaman.
Fırçaya sarılacak bide gideceğiz oradan temizleyeceğiz. Olmaya değil yahuu..
Neyse lana satana hayırlı olsun..
-
Merhaba,
Robogil'in "DENEMESİ BEDAVA!" kampanyası mevcut.
Robogil Müşteri Hizmetleri' ile görüşüp size ve evinize en modeli seçip, seçtiğiniz uygun modeli ücretsiz olarak evinizde 7 güne kadar deneyebilirsiniz...
Denemesi bedava!
Doğru, çünkü normal başlıkta sarılacak bir fırça yok. Çok saçma bir başlık tasarımı olmadığı sürece sarımayacaktır.
Benim burada ve farklı forumlarda okuduğum tam tersi yönde, bu cihazları özellikle evcil hayvanı olanlar tercih ediyor.
Evde kullandığımız elektrikli süpürge "cats & dog edition" diye geçiyor ve normal versiyonundan farkı yanında turbo başlık olması ve yüksek çekiş gücüne sahip olması.
Turbo başlık özellikle orta ve yüksek veya sıkı havlı halilardan saç, evcil hayvan tüyü çıkarmada çok başarılı. Düz başlıkla aynı iş çok daha yorucu oluyor, aynı yerden 10 kez Max güçte geçiyorum, saç yine aynı yerde duruyor, turbo başlık tek geçişte alıyor. Tabi tüm ev sert zemin veya kilim veya ince halilardan örülü ise hiç bir gereği yok, düz başlık iş yapacaktır.
Bizim evcil hayvanimiz yok, düşünüyorum süpürge evimizi 2 saatte temizliyor, her temizlik sonrası fırça dolsa bile altını çevirip fırçayı temizlemek gerçekten 5 dakika sürüyor. Bana gayet mantıklı gibi geliyor. Evde köpek besleyen kardeşim de sırf bu yüzden almıştı, gayet memnun.
Firmanın kiralama seçeneği bence de denemeye değer, bu cihazlara karşı acayip kuşkulu ve şüpheli yaklaştığım için ben de önce kiralama yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingojungle -- 21 Haziran 2022; 20:10:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu hafta yazılım yüklenmesi nedeni ile robotu servise gönderdim... İşlemi tamamlayıp köpeğim olduğunu düşünerek yeni bir fırça gönderdiler deneme amaçlı.. Kılları çok kısa ve silikon... Köpek tüyleri dolaşmıyor diğeri fırça kadar, ancak temizlik performansı da diğeri kadar değil, bunu belirtmişlerdi... Yani, yinede alternatif fırça var, özelikle tüy dökme mevsiminde çok işe yarayacak...
Açıklamanız çok iyi..
-
test
-
arkadaşlar tam 360 s10 sipariş ediyordum bu konuyu gördüm.
Kullanan memnun kalan varmı? Kronik sorunu veya sıkıntısı varmı. Mop performansı nasıl kullananlar bilgi verirse çok memnun kalırım. Dediğim gibi tam s10 alıyordum bi şifre girmesi kalmıştı :)
-
Bütün bu sorularınıza dair YouTube kanalı var firmanın izlemenizi tavsiye ederim.Konuda soruları cevaplayan @BravoUno ve @robogil robot süpürge nick'li arkadaşlar mevcut.Önceliğiniz Mop ise Bence Robogil L-200 UV çok başarılı. 360 markasının Robotlarıyla kıyaslarsak hem Y paterni hemde su haznesinin içine temizlik maddesi koyabilme(bence çok önemli)açısından Robogil önde
Merhaba, Stella 500a modelini kullanıyorum, elektrik gidip gelmişti hatta sigorta attığı için tüm fişleri çıkarıp yeniden taktım ancak cihaz çevrimdışı olarak görünüyor. Cihazı kaldır deyip yeniden baştan kurmak istedim ancak WiFi açık olmasına rağmen smart life çıkmıyor. Ayrıca manuel temizlik yapsın dedim onda ise fırçalar olduğu yerde hareket edip temizliğe başlamıyor, normalde temizlik başladı veya şarj istasyonuna dönülüyor derdi ancak şu an demiyor. Sorunum genel olarak bunlar, son olarak cihaza nasıl reset atabilirim bir de öylece deneme yapayım. Teşekkür ederim.
GÜNCELLEME: Hem robotu hem de modemi resetledim ve sıfırdan kurulum yaptım sorun düzeldi. Resetlemekten kastım basılı tutup kapadım 10 dk. sonra yeniden açtım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazinhesabi -- 8 Ağustos 2022; 8:32:47 >
Merhaba,
Robogil robotlarında benim bildiğim bir reset tuşu yok.Elektrik kesintileri(voltaj dalgalanmaları)elektronik cihazlar için en istenmeyen durumlardır.Son dönemde çoğu firmalar cihazlarını bunun durumlardan korumak için akım korumalı prizler öneriyorlar.Bence emin olmak için Robogil Müşteri hizmetlerini arayın derim.
500A - 5500TL, 500B 8000 TL bu aradaki tek fark pas pas mı? bir de çok fazla değil mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X