Şimdi Ara

Robot gücü mü? İnsan gücü mü? (MÜNAZARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizden insan gücünü savunmamız istendi. Bana 4 dakikayı doldurabilecek şekilde mantıklı gelebilecek argümanlar lazım. Yardımcı olursanız memnun olurum, iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kangal almaz mı ?
  • İnsan olmasa robot olmaz 4 dakika değil 4 kelime münazara bitti tebrikler kazandın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Münazaranın başında robotun fişi benim elimde de ve moonwalk yaparak salonu terk et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu, tanrı mı güçlü insan mı güçlü gibi bir şey olmuş.
  • konu tam olarak buysa karşınızda öküz yoksa kazanamazsınız
  • Evrim teorisinde robotlar yoktur insanlar vardır robotları da tasarlayan insanlardır yapay zeka insanın elindedir konu ban üye kilit forum cyborglar eşliğinde ateşe verilsin
  • Dostlar dersin adı eleştirel düşünme. Hoca bol bol düşünme faaliyeti istiyorum diyor. Zaten birazda felsefe grubu dersi gibi bir ders. Münazara da 4'er dakika zamanımız var bana daha fazla argüman lazım. Tavsiyeleriniz için sağ olun tekrardan.

• Güncel

• Ben hayvan gücü diyorum.

• Robotlar sorunlara çözüm üretemez insanların öğrettiği kalıpları tekrarlarlar ancak insan karşılaştığı bir probleme farklı çözümler üretebilir diyebilirsin ama muhtemelen yapay zeka olayı bu savunmayı bozar.

• Lisedeyken belki 100 den fazla münazarada rol aldım fakat bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı ve bıraktım. İnsanın karakterini kötü etkiliyor. Günlük hayatında kendini bazı şeyleri körü körüne savunurken bulabiliyorsun. Bir süre sonra sıkıyor, inanmadığın şeyleri sırf savunabilirim diye savunmak çocuk oyunu gelip insanlarla ilişkilerin de çok kolay yalan söyleyip veya manipüle edip üste çıkmanı sağlıyor, başta hoş ama sonra tuğla yerine yalanlardan kurulu bir kulede yaşadığını farkediyorsun.

Neyse soruna gelince, uzaktan bakınca robot gücü hehehe gibi görülebilir fakat gücün tanımını yaparak yani gücün bir objeye değil de o objeyi biri tanımlayıp kullandığında ortaya çıktığından yani robot gücü diye bir şeyin var olmadığından, robot gücü dediğiniz şeyin insan beyninin ve gücünün bir kolu olduğundan ufak kafa ütüleyen bir giriş yaparsan hoş olur. Süslemesi senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mianfei -- 25 Nisan 2018; 13:25:48 >

• Graviton G kullanıcısına yanıt
    Asıl arkadaşın grubu öküz değilse karşısı kazanamaz

• Güzel fikirleriniz için teşekkürler, konuyu bi yukarı alalım.

• İnsan gücünü savunmanın bir yolu şöyle olabilir. Birim zamanda yapılması istenen bir x işini robota yaptırabilmek için o robotu bu işi yapacak şekilde programlayarak belirli bir zaman harcamak ve en ufak değişiklik için yeniden bir zaman ayırıp enerji harcanması gerekmesi açısından bazı işlerin maliyeti insan gücüyle daha ideal çözülebilir. İş tekrarlayan bir işse robot gücü olabilir ancak işin niteliği tekrardan ziyade yaratıcılık olsun, karar verme yetileri olsun bunlarda oldukça geri kalıyor.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, gayet iyi bir fikir.

• Güncel i.

• her insanın geçimini sağlaması için para kazanması lazım
    para kazanmak için çalışacak işi olması lazım
    makineler varken insanlara gerek kalmaz
    makineler sadece patronların karını artırır
  • Bu munazara edilecek bir sey degil. Beyni olan robotlarin daha guclu olduklarini bilir. Lise egitimi almis her insan robotlarin daha guclu olacagini bilir. Tetiklenen varsa forumu terketsin bence.

• Yapay zeka varolan algoritmanın kaydedilmesidir yani bir robot birşey geliştiremez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.