Şimdi Ara

Robot süpürge saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
6.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popüler konularda gördüm, onlarca sayfa mesaj var, insanlar ciddi ciddi tartışıp, araştırma falan yapıyorlar saatlerce. Olum deli misiniz, evinizi siz süpürmeyeceksiniz de robot mu süpürecek. Kaldı ki sadece zemindeki tozları alan bir alete o kadar para vermek ayrı bir saçmalık. Robot yeri süpürecek, ben de sonra hafta sonu gene elime toz bezi alıp dolabın, masaların üstündeki tozu sileceğim. Onu yapıyorsan, diğerini yapmak zaten 10-15 dk. Ki onu da geçtim böyle şeyler terapidir bir nevi, zihni boşaltır, rahatlatır, evin içinde rutin işler yaparken beyin farklı düşünür. "Şu fikir tuvalette aklıma geldi" geyiği yalan değil. Bulaşık yıkarken falan ben şahsen acayip rahatlıyorum, zihnim gevşiyor. Ama bizimkiler evi robota süpürtecek de sonra koltuğa uzanıp Insta'da yarım saat daha fazla scroll yapacak. Allah belanızı vermesin ya :D

• 2 tane küçük kardeşim var, evimiz de 220 m2. Hep birlikte toplanıp temizlik yaparız genelde ama o da haftada 1 kez olur. Her gün temizlemeye de kimsenin vakti ve gücü yetmiyor. Böyle bir durumda bu süpürge çok yardımcı oluyor. Temizliği de gayet iyi, bir yerden 2 kez geçince hiçbir toz pislik kalmıyor. Fiyatları şu an için biraz tuzlu ama işe yarayan bir ürün.

söylediğin her kelime saçmalık :)

-Beyaz yaka ezikliği diyorsun, muhtemelen hiç erişemediğin bir konum, senin bu söylemlerinde kuyruk acın.

-Paranın açamadığı kapıları sözü dinlenen prestij sahibi bir birey olarak açabilirsin. Prestij uğruna diye başladın cümleye ama prestijin getirilerinden bi haber olduğun için bilemiyorsun tabi.

-Köpek gibi ölmenin aksine bir hayat yaşıyor insanlar. Ayrıca (bu şahsi fikrim) çocuğuma gelecek bırakacam diye bir zihniyetle yaşanmaz. Sen çocuğuna gelecek bırakacaksın, o kendi cocuguna bırakacak diye böyle gider. Kim yaşayacak bu hayatı peki?

-Süpürgeye gelirsek, kullandığın telefonla yada bindiğin minibüs otobüsle aynı mantıkta bir şey. Sen nasıl iletişim kurmak için mektup yazıp pullayıp günlerce cevap beklemiyorsan, yada gideceğin yere kilometrelerce yürümek yerine vaktinden tasarruf edip taşıt kullanıyorsan, vakti olmayan insanlarda evinin otomatik bir makine ile temizlenmesini isteyebilir. Senin buna ayıracak paran olmadığı gibi otobüse verecek parası olmayanlarda var. Otobüse binemeyen adam kalkıpta maaşlarını taşıtlara telefon faturalarına harcıyolar dese sana ne kadar saçma olursa söylediklerin o kadar saçma.

• Çalışırken çok yardımcı oluyor. Evde kimse yokken oraya buraya girip temizliyor iyi oluyor. Ama evdeysen hiç kullanamıyorsun 1-1.5 saat calışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de saçmalık,

• quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Çalışırken çok yardımcı oluyor. Evde kimse yokken oraya buraya girip temizliyor iyi oluyor. Ama evdeysen hiç kullanamıyorsun 1-1.5 saat calışıyor

Hayatımız sürekli iş odaklı, ben de bunu sevmiyorum. Çalışıyorum vaktim yok diye evimi süpüremeyeceksem başlayım öyle işe ya :D Yanlış anlama senin için demiyorum. İnsanlar bile isteye işlerinin kölesi olup ondan sonra da köle gibi çalışıyoruz diye yakınıyor. Çok saçma

• 2 tane küçük kardeşim var, evimiz de 220 m2. Hep birlikte toplanıp temizlik yaparız genelde ama o da haftada 1 kez olur. Her gün temizlemeye de kimsenin vakti ve gücü yetmiyor. Böyle bir durumda bu süpürge çok yardımcı oluyor. Temizliği de gayet iyi, bir yerden 2 kez geçince hiçbir toz pislik kalmıyor. Fiyatları şu an için biraz tuzlu ama işe yarayan bir ürün.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Sadece toz mu alıyor bir elektrikli süpürge gibi ciddi temizliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanıdığımızda var sırf robot için halıları değiştirdiler :D. İlerleyen zamanlarda alınabilir ama hem fiyatları ucuzlar hem de iyice gelişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot süpürge tavsiye
    geçen yıl önce açıldı
    Robot Süpürge
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanavalısi

2 tane küçük kardeşim var, evimiz de 220 m2. Hep birlikte toplanıp temizlik yaparız genelde ama o da haftada 1 kez olur. Her gün temizlemeye de kimsenin vakti ve gücü yetmiyor. Böyle bir durumda bu süpürge çok yardımcı oluyor. Temizliği de gayet iyi, bir yerden 2 kez geçince hiçbir toz pislik kalmıyor. Fiyatları şu an için biraz tuzlu ama işe yarayan bir ürün.

Hocam ev her gün temizlenmez ki zaten. Karşıda, yanda inşaat falan yoksa bir evin her gün temizleyecek kadar toz olmaması lazım

"Aleti her gün çalıştırdığımızda bir sürü toz çıkıyor" diyorsan ona bir şey diyemem. Halıyı dakikalarca silkele, güneşli havada bakınca gene sürekli bir şeyler çıkıyor anlam veremediğim bir şekilde. O yüzden rahatsız edecek seviyeye gelene kadar benim toza toleransım var. Demek ki diğer insanların yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Mart 2021; 17:59:58 >

• İçinden çıkan toza göre bayağı iyi temizliyor denebilir. Toz dışında çekirdek kabuğu, ekmek kırıntısı, kağıt parçaları gibi küçük parçaları da çekebiliyor. Paspasını da takarsanız önden süpürüp arkadan sulu ya da susuz istediğiniz gibi yeri silebiliyor. Süpürge gücünde değil tabi ki ama kolaylık sağladığı da bir gerçek.

• Hocam, dediğim gibi iki küçük kardeşim var ve her gün dışarıda oyun oynayıp geliyorlar. Dışarı çıkmasalar bile içeride yemek yerken falan sürekli bir şeyler döküyorlar. Gerekmese çok haklısınız, ben de fazla temizlik yapmayı çok sevmem açıkçası ama durum böyle. İçinden bayağı da toz çıkıyor, her seferinde ayrı ayrı hayret ediyorum açıkçası.

• Adam ev supurmeye 10 15 dk demis kümestemi yasiyorsunuz arkadas? Robot supurge kadar yararli bir icat yok temizlik sektorunde
  • Kullandın mı kardeşim daha önce ? Sağladığı kolaylığı yaşadın mı ? Cevabın hayır ise boş yapıyorsun, bazı şeyler deneyimlenmeden bir taraftan uydurma varsayımlar ile anlaşılamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Adam ev supurmeye 10 15 dk demis kümestemi yasiyorsunuz arkadas? Robot supurge kadar yararli bir icat yok temizlik sektorunde

Her hafta yaptığın rutin temizlikten bahsediyorum. Oturduğun odanın, mutfağın ve koridorun halısını süpürmek kaç dakikasını alabilir bir insanın maksimum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Mart 2021; 16:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lustiel

Kullandın mı kardeşim daha önce ? Sağladığı kolaylığı yaşadın mı ? Cevabın hayır ise boş yapıyorsun, bazı şeyler deneyimlenmeden bir taraftan uydurma varsayımlar ile anlaşılamaz.

Amacım zaten kolaylık yaşamamak. İnsanlar kendilerine bu gibi işler için vakit ayırmayıp kafayı kırıyor, sonra da oradan buradan kolaylık sağlayıp artırdıkları vakti gidip psikologlarda harcıyor. Diyeceksin şimdi ne alaka, çok alaka. Psikolojik sıkıntıların çoğu yalnızlıktan değil belki ama insanın kendini yalnız hissetmesinden ortaya çıkıyor. Yalnız yaşasan bile kendine sürekli yapacak işler bulman lazım yalnız hissetmemek için. Ev içi rutinler de bunun en büyük parçası. Yemek, bulaşık, temizlik vs.

Ayrıca insanların böyle şeyler kullanıp "gün içi çok hareketsiz kalıyoruz, spor yapmamız lazım" demesi de ayrı bir ironi. Temizliği robot yapsın, bulaşığı makine yıkasın sonra hareketsiz kaldığın için git havasız-ter kokulu spor salonlarında koşu bandında koş

• Altına imzamı atarım ama bunları yazınca linç yiyoruz malum tayfadan  

• Hocam evinizin 1 oda 1 koridor oldugunu bilmiyordum kusurabakmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Hocam evinizin 1 oda 1 koridor oldugunu bilmiyordum kusurabakmayin.

Yahu  100 metrekare ev, 3+1, salon kapalı, sürekli girip çıkılan yerler sadece oturma odası, mutfak, koridor diye dedim, neyse :) Bir de şimdi aklıma geldi, bataryaları ne kadar güvenli bu çin malı cihazların, evde yokken 1000-2000 mah pilli aleti çalışır vaziyette bırakıp gitmek ne derece mantıklı bilemiyorum. Yarın öbür gün patır patır yangın haberleri okursak şaşırmam

• Bayadir kullaniliyor bu aletler bir patlama haberine denk gelmedim ancak cep telefonlarinin patlamis misir gibi patladigi bir devirde hersey olabilir
  • Bu mantıkla çamaşırlarını da elinde yıka kanka, sonuçta 3 saat müthiş deşarj olma imkanı sunuyor sana instada scroll yapmassin hem 😂
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.