Şimdi Ara

Robot süpürge saçmalığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
6.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dyson hem dandik hem de pahalı. Gidip inceledim, malzeme kalitesi 500 liralık süpürge gibi geldi, plastik kalitesi falan çok kötüydü. Sonra gidip çok daha kalitelisini daha ucuza aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzbinler almış robot bir sen biliyorsun. :) Alma sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Şarjlı diş fırçası nasıl bir saçmalıksa bu da öyle. Ama dediğim gibi ev içi. Otellere falan çok faydalı olabilir veya büyük ofislere

Alıntıları Göster

şarjlı traj makinesi dildo manifolt halkası vs de saçmalık  

• Şu anda ilk kez, robot süpürge ile ilgili zaman harcıyorum.

• 10 - 15 dakikaya evi süpürüyormuş. Erkeğim, annem de yaşlı o yüzden ona kıyamayıp süpürgeyi ben tutuyorum çoğu zaman. Adam gibi süpürge tutup yerleri silmek en az 4 saat. Sen en iyisi robot süpürge al. Senden en az 5 kat evi güzel temizler.

• Aynı fikirdeyim. Saçmalıktan başka bişey değil. Ayrıca fiyatı aşırı pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBeg

Bu mesaj silindi.

söylediğin her kelime saçmalık :)

-Beyaz yaka ezikliği diyorsun, muhtemelen hiç erişemediğin bir konum, senin bu söylemlerinde kuyruk acın.

-Paranın açamadığı kapıları sözü dinlenen prestij sahibi bir birey olarak açabilirsin. Prestij uğruna diye başladın cümleye ama prestijin getirilerinden bi haber olduğun için bilemiyorsun tabi.

-Köpek gibi ölmenin aksine bir hayat yaşıyor insanlar. Ayrıca (bu şahsi fikrim) çocuğuma gelecek bırakacam diye bir zihniyetle yaşanmaz. Sen çocuğuna gelecek bırakacaksın, o kendi cocuguna bırakacak diye böyle gider. Kim yaşayacak bu hayatı peki?

-Süpürgeye gelirsek, kullandığın telefonla yada bindiğin minibüs otobüsle aynı mantıkta bir şey. Sen nasıl iletişim kurmak için mektup yazıp pullayıp günlerce cevap beklemiyorsan, yada gideceğin yere kilometrelerce yürümek yerine vaktinden tasarruf edip taşıt kullanıyorsan, vakti olmayan insanlarda evinin otomatik bir makine ile temizlenmesini isteyebilir. Senin buna ayıracak paran olmadığı gibi otobüse verecek parası olmayanlarda var. Otobüse binemeyen adam kalkıpta maaşlarını taşıtlara telefon faturalarına harcıyolar dese sana ne kadar saçma olursa söylediklerin o kadar saçma.

• Bizim evde yok ama en kısa sürede alacağız. Güzel bir indirim denk getirirsem sipariş vereceğim hemen. Yeni ev aldık halılar falan da yeni, sürekli hav çıkıyor halılardan. Bir de evin sağı solu inşaat dolu hep, pencereleri açınca hemen toz doluyor. Süpürge yapıyorsun 2-3 saat sonra her yer yine topçuk topçuk hav olmuş. 3+1 evi 2 güne bir süpürüp viledalamaktan yıldım vallahi. Oysa robot olsa her gün açarım, haftada bir de kendim temizlik yaparım yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: denn.zent

10 - 15 dakikaya evi süpürüyormuş. Erkeğim, annem de yaşlı o yüzden ona kıyamayıp süpürgeyi ben tutuyorum çoğu zaman. Adam gibi süpürge tutup yerleri silmek en az 4 saat. Sen en iyisi robot süpürge al. Senden en az 5 kat evi güzel temizler.

Oha. Daha bugün süpürdüm 10 dk sürmedi. Inşaatte mi çalışıyorsunuz, eve şantiyenin kiri tozu falan mı giriyor. 4 saatte gündelikçi kadınlar tüm ev + mutfak, tuvalet, banyo ağır temizlik + tüm camları silip çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

söylediğin her kelime saçmalık :)

-Beyaz yaka ezikliği diyorsun, muhtemelen hiç erişemediğin bir konum, senin bu söylemlerinde kuyruk acın.

-Paranın açamadığı kapıları sözü dinlenen prestij sahibi bir birey olarak açabilirsin. Prestij uğruna diye başladın cümleye ama prestijin getirilerinden bi haber olduğun için bilemiyorsun tabi.

-Köpek gibi ölmenin aksine bir hayat yaşıyor insanlar. Ayrıca (bu şahsi fikrim) çocuğuma gelecek bırakacam diye bir zihniyetle yaşanmaz. Sen çocuğuna gelecek bırakacaksın, o kendi cocuguna bırakacak diye böyle gider. Kim yaşayacak bu hayatı peki?

-Süpürgeye gelirsek, kullandığın telefonla yada bindiğin minibüs otobüsle aynı mantıkta bir şey. Sen nasıl iletişim kurmak için mektup yazıp pullayıp günlerce cevap beklemiyorsan, yada gideceğin yere kilometrelerce yürümek yerine vaktinden tasarruf edip taşıt kullanıyorsan, vakti olmayan insanlarda evinin otomatik bir makine ile temizlenmesini isteyebilir. Senin buna ayıracak paran olmadığı gibi otobüse verecek parası olmayanlarda var. Otobüse binemeyen adam kalkıpta maaşlarını taşıtlara telefon faturalarına harcıyolar dese sana ne kadar saçma olursa söylediklerin o kadar saçma.

Alıntıları Göster

Hadi kardeşim hadi hayatta görmediğin ilgiyi benden de göremeyeceksin. Git ve gece ne kadar değersiz olduğun gerçeğiyle ağlamaya devam et. Bir daha da bu mesajı alıntılama.

• | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Ben Dyson satinalma ve kullanma hatasina dustum allahtan millet maldan anlamiyorda sattim kurtuldum... dediginiz gibi malzeme kalitesi kotu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBeg

Hadi kardeşim hadi hayatta görmediğin ilgiyi benden de göremeyeceksin. Git ve gece ne kadar değersiz olduğun gerçeğiyle ağlamaya devam et. Bir daha da bu mesajı alıntılama.

Alıntıları Göster

ve buda kişi kendinden bilir işi tabirinin çıkış noktası :) Geceleri ağladığın için üzüldüm. Kendine iyi davran.

• HBeg kullanıcısına yanıt
    Şu saydığın üç kuruşluk şeyleri prestij olarak görmek eziklik bence, ne çok seviyorsunuz elalemi yargılamayı yahu :)
    Bir ara 10 liralık kahveyle hava atıldığını sananlar vardı, şimdi bu saydıklarına mı geldi sıra? Allah akıl fikir versin.
  • halinin ustunden 1 kere gecince temizlenmiyor iste

• Robot süpürge almaktansa kablosuz süpürge almak daha mantıklı geliyor bana. Süpürgede ki asıl yorucu olay kablo zaten. Yeni çıkan kablosuzlar çok iş yapıyor. Bütün odaları elinden indirmeden temizleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 7 Mart 2021; 11:28:11 >
  • Bu makinelerin etkisi çalışma süresini elestirebilirsin kabul ama bu makineler insana zaman satın alma imkanı sunuyor. Evet fiyatları makul seviyelerin üzerinde ona da kabul. Ama senin 1-1.5 saatte harcayacagin zamanini sana bırakıyor. Mesela bizim gibi haftaici calisan sadece kendine zaman ayırmak için haftasonu olan insanlarsaniz, haftasonu o mükemmel havada dışarı çıkıp ailenle gecirecegin zamanini supurmeye harcamamis oluyorsun. Olayın özü bu bence. Tercih meselesi saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Bu makinelerin etkisi çalışma süresini elestirebilirsin kabul ama bu makineler insana zaman satın alma imkanı sunuyor. Evet fiyatları makul seviyelerin üzerinde ona da kabul. Ama senin 1-1.5 saatte harcayacagin zamanini sana bırakıyor. Mesela bizim gibi haftaici calisan sadece kendine zaman ayırmak için haftasonu olan insanlarsaniz, haftasonu o mükemmel havada dışarı çıkıp ailenle gecirecegin zamanini supurmeye harcamamis oluyorsun. Olayın özü bu bence. Tercih meselesi saygı duyarım.

Işe gidip gelirken günde kaç saatiniz trafikte geçiyor?

• Çok saçma bir alet. Evden çıkıyorsun geldiğinde her yer süpürülmüş tertemiz oluyor. Kırayım evdekini :d
  • Ben de almıştım 3 ay sonra sattım. Gerçekten gereksiz bir alet. Birde çocuklu evlerde olmazsa olmaz diyorlar. Yalan. Çocuklu evde ev sürekli dağınık oluyor zaten. Yerde koltukların altlarınds lego parçaları küçük arabalar vs. Düzenli he eşyanın yerinin belli olduğu bi ev olursa ve süpürgeyle uğraşmak istemiyorsan al kardeşim. Ama çocuklu evlerde bence gerek yok.

Koridorda halı var mesela duvarla halı arasında mecburen bi 10 15 cm boşluk oluyor iki kenarında. Buraları düzgün temizleyemiyor. Her koltuğun dolabın altına giremiyor 10cm sınırı var.

İnstagram anneleri sürekli video paylaşıyor çok rahat diye millet de bunları görüp heves ediyor. Cidden para israfı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

Ben de almıştım 3 ay sonra sattım. Gerçekten gereksiz bir alet. Birde çocuklu evlerde olmazsa olmaz diyorlar. Yalan. Çocuklu evde ev sürekli dağınık oluyor zaten. Yerde koltukların altlarınds lego parçaları küçük arabalar vs. Düzenli he eşyanın yerinin belli olduğu bi ev olursa ve süpürgeyle uğraşmak istemiyorsan al kardeşim. Ama çocuklu evlerde bence gerek yok.

Koridorda halı var mesela duvarla halı arasında mecburen bi 10 15 cm boşluk oluyor iki kenarında. Buraları düzgün temizleyemiyor. Her koltuğun dolabın altına giremiyor 10cm sınırı var.

İnstagram anneleri sürekli video paylaşıyor çok rahat diye millet de bunları görüp heves ediyor. Cidden para israfı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.