< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot süpürge saçmalığı (2. sayfa)
-
-
10 yıl önce almıştım irobot,millet uzaylı gibi bakıyordu "bu ne la/ne gereksiz diye" ama evde halı yok ve 2 kedi vardı çok işe yarıyordu,ama şimdi biraz moda oldu gibi,"komşuda var bizde alak,işyerinde biri alıyor öbürüde alıyor...vs"
-
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY
Bu mantıkla çamaşırlarını da elinde yıka kanka, sonuçta 3 saat müthiş deşarj olma imkanı sunuyor sana instada scroll yapmassin hem 😂Şimdi olay şu, elimle yaptığım işi makine benle aynı veya daha uzun sürede yapıyorsa, yaktığı elektriğe değeceğini düşünmüyorum. Tüm evi yarım saatte süpürebilirim ama bir makine dolusu çamaşırı iki saatte yıkamam çok zor. O yüzden süpürgeye hayır, diğerine evet
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Şimdi olay şu, elimle yaptığım işi makine benle aynı veya daha uzun sürede yapıyorsa, yaktığı elektriğe değeceğini düşünmüyorum. Tüm evi yarım saatte süpürebilirim ama bir makine dolusu çamaşırı iki saatte yıkamam çok zor. O yüzden süpürgeye hayır, diğerine evet
Alıntıları GösterYa hocam uzatmaya gerek yok özentilik işte ben konuda ki yorumumda çok güzel özetledim artık bir prestij göstergesi olmuş. Sen söylediğin her şeyde haklısın zaten. Psikoloji kısmında kesinlikle haklısın. Eğer iş yapmadan oturmanın insan psikolojisine etkisine bakmak isteyen 1.5 senedir evde oturan üniversite öğrencilerine baksın acınacak halde hepsi. Bir işle meşgul olmak lazım. Ben boş kaldığım zaman boşluğa düşüyorum. Böyle şeyler rahatlatıyor adamı mesela araba kullanmak, çıkıp yürümek, temizlik vs...
-
Konu sahibi beni bloklamış bari buradan konusuna yazayım sonra ben de kendisini bloklarım, aşkımız karşılıklı olsun.
Yok işte neymiş her şeyi robot mu yapsınmış, hayatımız iş odaklıymış da azıcık hareket iyi gelirmiş. Arkadaş herkesin yaptığı iş aynı mı? Belki bu robotu kullanan kişinin yaptığı iş fiziksel, belki gün boyunca pestili çıkıyor, yorgunluktan evde temizlik yapmak zulüm haline geliyor. Belki dinlenmek istiyor, evdeki iş hafiflesin istiyor. Ya da belki yaptığı işinin acımasız mesai saatleri var uyku uyumaya vakti yok. Türkiye gibi işçinin köle gibi çalıştırıldığı bir ülkeden bahsediyoruz. Ya çok rahat bir işte çalışıyorsunuz ya da iş hayatına hiç girmemiş boş yapan ergenlerdensiniz. Robot süpürgenin işlevselliği evdeki eşyalara göre vs tartışılabilir. Ama gerçi boş yapan insanlarla hiçbir şey tartışılmaz o ayrı. Hadi blok 🖕
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar çok saçma sapan gereksiz ürün var ki.
İnsanları sadece tüketim yapan moronlara döndürdüler.Para harca,para harca robot moronlar gibi oldu insanlık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 6 Mart 2021; 17:10:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gayet faydalı ama benim ev ufak ve cihazın giremeyeceği yerler var o yüzden bana uygun değil yoksa düşünebilirdim.
Buna gereksiz diyorsanız bulaşık makinesi de gereksiz o zaman yemek sonrası 2 tabak yıkamak ne kadar sürer ki
-
Temizlikten anlamayan birinin açtığı konu . -
Saçma sapan dediğiniz ürünler insanların hayatını kolaylaştırıp zorunlu değil istedikleri aktivitelere daha çok zaman harcamalarını sağlıyor . Örneğin robot süpürge,tam otomatik kahve makinası, bu 2 basit alet bile zamandan tasarruf içindir. Teknoloji insanların zamandan tasarruf etmesi ve hayatı kolaylaştırmak içindir . -
Bk gibi paranız varsa,elinize gırgır,fırça ya da makine alıp iş yapmak zor geliyosa,bi yerlerinizin terlemesini istemiyorsanız ,2bin lirayı gözden çıkarıp yerdeki kırıntıları toplayan bi robot almak mantıklı bi seçim olacaktır.
robot kullananlar memnun.evdeki diger islere vakit kaliyormus
Kendileri dünyanın en iyi kedi oyuncağıdır :) Tecrübe ile sabit... Bizimki üstünden inmiyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: lawbreakerBence gayet faydalı ama benim ev ufak ve cihazın giremeyeceği yerler var o yüzden bana uygun değil yoksa düşünebilirdim.
Buna gereksiz diyorsanız bulaşık makinesi de gereksiz o zaman yemek sonrası 2 tabak yıkamak ne kadar sürer ki
Bardakları ve granit-teflon tavaları bozuyor. Ben kullanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Saçma sapan dediğiniz ürünler insanların hayatını kolaylaştırıp zorunlu değil istedikleri aktivitelere daha çok zaman harcamalarını sağlıyor . Örneğin robot süpürge,tam otomatik kahve makinası, bu 2 basit alet bile zamandan tasarruf içindir. Teknoloji insanların zamandan tasarruf etmesi ve hayatı kolaylaştırmak içindir .Ben de işte diyorum ki o zamandan tasarruf için çözüm bulduğunuz küçük işler insanlar için bir nevi terapidir, kafa dağıtır
Bu aynı şey gibi, Amerikalılar arabalarını kendileri yıkar genelde mesela hafta sonları. Türkiye'de yaşayan bir Amerikalıya, bizim Türk "paran yok mu yıkamaya versene" diyor. O da diyor ki "neden vereyim?" Bu iş bu kadar basit aslında, bizim Türklere anlatması çok zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 6 Mart 2021; 7:19:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Balkonda nargilemi içiyorum ertesi gün robotu bir çalıştırıyorum mis. Kahvaltı yapıyoruz sonra robotu çalıştırıyoruz mis. Senin süpürgeyle giremediğin yere o giriyor. Bence saçma bir konu açmışsın gayet yararlı bir icat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 6 Mart 2021; 7:26:6 > -
-
Bir de Dyson meselesi var. Beyaz yakalı olmanın farzlarından sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 6 Mart 2021; 9:3:42 >
Pratik de işe yarayan şeyler vardir bir de göstermelik, bu robot tam göstermelik.
Çok mu yoruluyorsunuz ne yapiyorsunuz ?.
Adı üstünde robot süpürge. Kendi kendine temizlesin diye alınıyor. Dışarda iken çalışır tertemiz eder evi. Kedisi köpeği olan insanlar çok daha fazla tercih eder.
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan Murat YıldırımPratik de işe yarayan şeyler vardir bir de göstermelik, bu robot tam göstermelik.
Çok mu yoruluyorsunuz ne yapiyorsunuz ?.
Nargile küllerini temizlemek ne kadar zor biliyor musun sen?
Bir de şeye ayar oldum. Videolarda yere toprak atıp, uygulamadan o bölgeyi seçip orayı temizletiyorlar. Makina şarjdan çıkıyor, seçili alana gidiyor, köşeden başlayıp aşağı yukarı, aşağı yukarı iki üç dk uğraşıyor. Benim el süpürgesini alıp orayı süpürmem ise on beş saniye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 6 Mart 2021; 11:31:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X