Biliyorum hic de degil. Buyrun içelim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot süpürge saçmalığı (3. sayfa)
-
-
konuyu acan arkadaş tamamıyla saçmalamış.okadar kullanışlı bi aletki. xiaomi nin en üst modelini aldı birader 1 yıl önce.uygulamasını indirdi. tüm evi alet taradı. krokisini cıkarttı. ve hergun saat 10 da başlıyor hem parkeyi ıslak paspası ile siliyor hemde halıları süpürüyor. cıkan tozu pisligi haznesinde biriktiriyor. okadar guzel temizliyorki yemek masa altını filan abartmadan soyluyorum insan oyle ayrıntılı supuremez + silemez. konuyu acan arkadaş tamamıyla boş yapmış. elinde cihaz olsa karşısına oturur seyreder o derece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 6 Mart 2021; 11:56:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TVkonuyu acan arkadaş tamamıyla saçmalamış.okadar kullanışlı bi aletki. xiaomi nin en üst modelini aldı birader 1 yıl önce.uygulamasını indirdi. tüm evi alet taradı. krokisini cıkarttı. ve hergun saat 10 da başlıyor hem parkeyi ıslak paspası ile siliyor hemde halıları süpürüyor. cıkan tozu pisligi haznesinde biriktiriyor. okadar guzel temizliyorki yemek masa altını filan abartmadan soyluyorum insan oyle ayrıntılı supuremez + silemez. konuyu acan arkadaş tamamıyla boş yapmış. elinde cihaz olsa karşısına oturur seyreder o derece.
Ne var bu yemek masalarının altında anlamış değilim, herkes yemek masasına takmış. İnsanlar masa altını temizlemeye uğraşacaklarına yemek dökmemeye uğraşsalar ya. Nasıl yemek yiyorlar ben anlamıyorum Hayatimda hiç böyle bir şeyi problem etmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Ne var bu yemek masalarının altında anlamış değilim, herkes yemek masasına takmış. İnsanlar masa altını temizlemeye uğraşacaklarına yemek dökmemeye uğraşsalar ya. Nasıl yemek yiyorlar ben anlamıyorum Hayatimda hiç böyle bir şeyi problem etmedim
Alıntıları Gösterhocam cok salak yorumların var. bence kendini rezil ediyorsun kücük düsürüyorsun. sana burda izah edicek değiliz. sen supurge alma. git 1 milyonucuya uzun sopalı saplı gırgır var. al geç. hayatında alamıycagın bi ürün icin burda yorum yapma.
-
Ben de kullanmam asla ama kullananın sana ne zararı var onu anlamadım? Derdin yok buna mı sardın? Robot süpürge kullanan kendine erkek demesin sanırım sonraki aşama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 6 Mart 2021; 13:13:12 > -
Hayatınızda hiç kullanamadığınız şeylere sövmek ne kadar kolay değil mi ? Beyaz yakalı saçmalığıymış param yok alamıyorum demiyor da alana bok atıyor 1.5 sene oldu alalı kullanıyorum üretenden Allah razı olsun diyorum. Mükemmel bir ürün burada sövenlere bakmayın alın temizlensin eviniz. Hele ki benim gibi karı koca çalışıyorsanız ev için olmazsa olmaz bir ürün. Buradaki gibi anasıyla babasıyla yaşayıp temizliği ona yaptıran veya işsiz güçsüz evde takılıp evi süpürmek için boş vakitten bol başka şeyi olmayan insanların söylediklerine bakmayın sakın pişman olursunuz. Ha alırken evin de robot süpürge için uygun olmasına dikkat edin.
-
Bence Avrupa’da 200 Euro olan bu aletlere ülkemizde niye 3000 TL veriyoruz diye sorgulamalısın...
Elektrikli gırgır aq . Sen nasıl merdaneli çamaşır makinasından şimdi kendi sıkan makiyene geçtin bu da öyle bir geçiş yakında bu makinaların emiş gücü daha da artığında insanlar süpürge yapmak zorunda kalmayacak
Ama sırf gösteriş için alınan bir sürü ürün var bi bu mu battı sana ? Teknoloji gelişiyor ama senin ülkenin alım gücü yoksa sen gırgıra devamkeeee -
valla banada cok gereksiz geliyor. çok pahalı. belki yurtdısında ucuzdur insanlar alıyordur. 2 bin 3 bin tl verilir mi millet kafayı yemiş. birde her eve uymaz o. bizim su an oturdugumuz ev 4 katlı. her kata 1 robot mu alacağız? merdiven çıkabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 6 Mart 2021; 14:19:6 > -
Dyson kadar overrated bir alet yok gordugum her yerde yaziyorum burayada yazayim -
quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TVhocam cok salak yorumların var. bence kendini rezil ediyorsun kücük düsürüyorsun. sana burda izah edicek değiliz. sen supurge alma. git 1 milyonucuya uzun sopalı saplı gırgır var. al geç. hayatında alamıycagın bi ürün icin burda yorum yapma.
Alıntıları GösterYok ya, fiyatlarına baktım 1.500 liradan başlıyor, öyle alınamayacak ürünler değil. Mapping yapanları da galiba 2.500 lira civarı, onlar da alınabilir. İleride belki yere eğilemeyecek kadar sağlığımı kaybedersem alırım Anca o zaman işe yarar. Salak yorum diyorsun ama yukarıda yazdım, güvenlik problemleri oluşmaya başladığı zaman göreceğim ben herkesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pahalı bir ürün değil aslında. Ham fiyatı 200-300$ civarı olan bir cihaz. Tabii fiyatlandırma olarak bize pahalı geliyor. Çoğu insan 2-3bin TL'ye elektrikli süpürge alıyor Dyson veya muadilini. Klasik süpürge+robot süpürge ikilisi çok daha efektif. Bugün eşimle ben iş yerinde çalışırken robot arkadaş işini halletti haznesine döndü..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Yok ya, fiyatlarına baktım 1.500 liradan başlıyor, öyle alınamayacak ürünler değil. Mapping yapanları da galiba 2.500 lira civarı, onlar da alınabilir. İleride belki yere eğilemeyecek kadar sağlığımı kaybedersem alırım Anca o zaman işe yarar. Salak yorum diyorsun ama yukarıda yazdım, güvenlik problemleri oluşmaya başladığı zaman göreceğim ben herkesi
Alıntıları Gösterulaaa consi sen neyin kafasını yaşıyorsun? 1 tanesi patlamışı evi barkı yanmış adam varmı?neyin güvenligi deyip duruyorsun.
ayrıcaaaa
robot supurge alıcaksan iyisini alıcaksın senin baktıgın 1000 1500 tl likler hem gürültülü hemde tam ramdıman alamazsın. al bakalım xiaomi 6 pro veya xiaomi 5 pro modelini?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7valla banada cok gereksiz geliyor. çok pahalı. belki yurtdısında ucuzdur insanlar alıyordur. 2 bin 3 bin tl verilir mi millet kafayı yemiş. birde her eve uymaz o. bizim su an oturdugumuz ev 4 katlı. her kata 1 robot mu alacağız? merdiven çıkabiliyor mu?
Bir tane alıp kat kat gezdirirsin belki anca öyle olur. Merdiven çıkamıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibi her argumana bos bos cevap vermis. Yok ev her gun temizlenmezmis, ordan artiracagin vakit sana zarar olarak doner, yok masa altini temizletecegine masa altini kirletme vs vs.
Yahu sana ne insanlarin gunluk rutininden. Millet fikrini soyluyor hemen damliyor yok o oyle degil diye. Kendin yaz kendin ciz, sen alma supurge
-
quote:
Orijinalden alıntı: juckleKonu sahibi her argumana bos bos cevap vermis. Yok ev her gun temizlenmezmis, ordan artiracagin vakit sana zarar olarak doner, yok masa altini temizletecegine masa altini kirletme vs vs.
Yahu sana ne insanlarin gunluk rutininden. Millet fikrini soyluyor hemen damliyor yok o oyle degil diye. Kendin yaz kendin ciz, sen alma supurge
Fikir teatisi yapıyoruz işte hafta sonu boş boş, ne yapalım. Büyük ofise geçince belki alırım ama eve hayatta sokmam bu aleti. Bir yangında hayatımı karartır Allah korusun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615
Bu mesaj silindi.Çoluk çocuğa blok da atıyorum
-
Arkadaşlar ben de önyargılıydım. Temizleyemez hikaye diyordum ancak alana kadar. Gerçekten siz istediğiniz kadar süpürge yspın, o alet kadar iyi toz kıl alamıyorsunuz. Bizzat test edildi onaylandı. Haritalandırma, cisimleri algılama, ulaşılamayan yerlere ulaşma otomatik modlar vs
Bu kadar teknoloji ile insanlar iyice körelecekler zaten. Bir süpürgeyle evi süpürmek yarım saat sürmüyor. Tamamen tembellik.
quote:
Orijinalden alıntı: KroneBu kadar teknoloji ile insanlar iyice körelecekler zaten. Bir süpürgeyle evi süpürmek yarım saat sürmüyor. Tamamen tembellik.
Şarjlı diş fırçası nasıl bir saçmalıksa bu da öyle. Ama dediğim gibi ev içi. Otellere falan çok faydalı olabilir veya büyük ofislere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 6 Mart 2021; 21:30:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X