Kaynak neresi? |
Robot süpürge saçmalığı (7. sayfa)
-
-
Amazon, HB, n11, Trendyol kategori yöneticileri
TC Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 8508.11.00.00.19 fasıl no ve diğerleri
-
nE ? Konu ciddi olamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftada 2 saat çamaşır yıkamaya vaktin kalmıcaksa başlarım öyle işe kardeş. Bence çık çalışma o işte değmez yani
Ne iş yaptığını ve haftada kendine ne kadar vakit ayırabildiğini merak ettim.
Ayrıca elindeki telefonu ve ne amaçlarla kullandığını da bilirsek, düşüncelerinle ne kadar örtüşdüğünü anlarız.
quote:
Orijinalden alıntı: Musty86Haftada 2 saat çamaşır yıkamaya vaktin kalmıcaksa başlarım öyle işe kardeş. Bence çık çalışma o işte değmez yani
Diğer vakitlerimden yiyor, 2 saat çamaşır 4 saat yemek hesabı yaparsam 24 saati aşarım. Kaldı ki tek gömleklerimi elde yıkayıp asıyorum bazen
quote:
Orijinalden alıntı: Hepsirobot2019da 76bin, 2020de 365bin adet satmış bir teknolojiyi burada bu kadar kişinin tartışmasına bayıldım.
Kek var yersen...
Herkesin yaptığı doğru olmak zorunda değil.
Bu 450bin kişinin kaç tanesi gerçek ihtiyaç sebebiyle aldı, kaç tanesi özenti onun istatistiği var mı?
Bulaşık makinasi filan da almayin elde yıkayın miss gibi....elektrik supurgesi de kullanmayin,nenelerimiz firca supurgeyle süpürurdu evi. -
Farkeder mi ya? Kaç kişi gerçekten ihtiyacı olduğu için telefon ya da araba alıyor bunların hesabı yapılır mı. 2 tane 3 tane alan var. Hayır 5-10 bin tl lik telefonları kimse almasın. Ne ihtiyacı var ki? 2gb ram neyine yetmiyor 4 veya 8 istiyor. Kim bu kadar dikkat ediyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Ne yapıyor mesela hayatını yaşayıp
Dikkat ettim süpürgeyi savunanların hepsi mübalağalı konuşuyor. Nargile içen arkadaş, masanın altına yemek dökenler ve robot süpürge almadan önce hayatını yaşayamayıp, süpürgeyi aldıktan sonra haftada kendine yarattığı 1 saatlik boşluk ile hayatını yaşayanlar
Alıntıları GösterBu kadar kafaya taktığın şey ne bilmiyorum ama yine de cevap vereyim. Sen ne kadar direnirsen diren 3-4 seneye süpürge makinesi falan kalmaz. Evini temizleyip ardından silen harika bir cihaz. Kimle nasıl yaşıyorsun bilmiyorum ama temizlikle alakan olmadığını düşünüyorum. 3 sene tek yaşadım ve yerleri 2-3 günde bir temizlemem gerekiyordu. Bu robot ortalama üzeri bir şekilde bu işi yapabiliyor ve aşırı ergonomik. Şarj desen dert yok istediğin yeri anlık temizletebiliyorsun. Birazcık titiz olsan şu konuyu açmazdın bile. Temizlik dediğin şey 10 dakika da yapacağın bir şey değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Onur.Bu kadar kafaya taktığın şey ne bilmiyorum ama yine de cevap vereyim. Sen ne kadar direnirsen diren 3-4 seneye süpürge makinesi falan kalmaz. Evini temizleyip ardından silen harika bir cihaz. Kimle nasıl yaşıyorsun bilmiyorum ama temizlikle alakan olmadığını düşünüyorum. 3 sene tek yaşadım ve yerleri 2-3 günde bir temizlemem gerekiyordu. Bu robot ortalama üzeri bir şekilde bu işi yapabiliyor ve aşırı ergonomik. Şarj desen dert yok istediğin yeri anlık temizletebiliyorsun. Birazcık titiz olsan şu konuyu açmazdın bile. Temizlik dediğin şey 10 dakika da yapacağın bir şey değil.
Alıntıları GösterBen öncelikle kirletmemeyi tercih ediyorum. Mutfağın dışına yiyecek çıkartmam, meyve, abur cubur vs. Tv karşısında bir şey yeme adetim yoktur. Ayakkabıları eve sokmam. Gün boyu cam pencere açıp evi toz doldurmam, sabah çok erken saatte 1 saat havalandırırım. Vs. vs. Yani bilmiyorum ki siz nasıl yaşıyorsunuz. İnsanlar yemek yemeyi bile doğru düzgün bilmiyorken bu gibi şeylere dikkat ettiğini pek düşünmüyorum. Titizlik her yeri kirletip 2-3 günde bir silip süpürmek değil. Kimin titiz olmadığı ortada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeşim sabaha kadar temiz tut kirlenmeme şansı yok.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Ben öncelikle kirletmemeyi tercih ediyorum. Mutfağın dışına yiyecek çıkartmam, meyve, abur cubur vs. Tv karşısında bir şey yeme adetim yoktur. Ayakkabıları eve sokmam. Gün boyu cam pencere açıp evi toz doldurmam, sabah çok erken saatte 1 saat havalandırırım. Vs. vs. Yani bilmiyorum ki siz nasıl yaşıyorsunuz. İnsanlar yemek yemeyi bile doğru düzgün bilmiyorken bu gibi şeylere dikkat ettiğini pek düşünmüyorum. Titizlik her yeri kirletip 2-3 günde bir silip süpürmek değil. Kimin titiz olmadığı ortada
Alıntıları Göster
-
arkasindan temizlik yapman gereken temizlik robotu :)) guldurmeyin allah askina. bumu yaptigi temizlik? dalgami geciyosunuz?? birde buna para verenler var.
bunun is gorecegi tek yer ofis tarzi yerleri hali olmayan parke vs kapli ve etrafta fazla esya olmayan yerler.
-
Benim yaklaşık 3 dk sürüyor, sebep?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X