Şimdi Ara

rock müzik için anfi ve hoparlör önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ONKYO A-9155
    Yamaha RX-397
    Yamaha AX-397

Bakındığım Hoparlörler..
    CERWIN-VEGA - E712

bu ölçeklerde bi cihaz ve hoparlör almak istiyorum genel itibari ile rock müzik dinliyorum bana ve bu bütçeye uygun bir tavsiye yapabilirseniz, sevinirim..

bu arada sizce en iyi cd-çalar öneriside alabilirim..

• öncelikle marantz söylediğiniz amfilerden çok daha iyi rock müziklere uyabilen bir markadır.hoparlör olarak klipsch lere bakabilirsiniz.cd çalar olarakda giriş seviyesi sony scd-xb770,nad c542 yada marantz ose serileri uygun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurkan__09

öncelikle marantz söylediğiniz amfilerden çok daha iyi rock müziklere uyabilen bir markadır.hoparlör olarak klipsch lere bakabilirsiniz.cd çalar olarakda giriş seviyesi sony scd-xb770,nad c542 yada marantz ose serileri uygun olabilir
    cevap için teşekkürler bakalım bi bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quafir

cevap için teşekkürler bakalım bi bakalım...

Alıntıları Göster
    Sert karakterli müzik için Klipsch iyi bir seçim bizzat kullanıyorum metal müzikde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Sert karakterli müzik için Klipsch iyi bir seçim bizzat kullanıyorum metal müzikde.

Alıntıları Göster
    Klipsch hop bende kullanıyorum ama neden hep 2 yollu anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

Klipsch hop bende kullanıyorum ama neden hep 2 yollu anlamıyorum

Alıntıları Göster
    Klipsch tavsiye ederim bende kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

Klipsch tavsiye ederim bende kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Bende almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zayef

Bende almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    amfi denon da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power.

amfi denon da olabilir.

Alıntıları Göster
    2-3 haftadır araştırıyorum, klipsch'lerin RF serisinde mid seslerde sıkıntı var zira midrange hoparlörrleri yok diğer klasmanları Heritage de ise en ucuz cihaz (Heresy III) 3.600YTL'den kapı açmakta, yani Klipsch'i es geçmek durumunda kalıyorum çünkü midler benim için çok önemli ve okadar bütçem yok (şimdilik :D), oysa diğer yandan Monitor Audio RS8 (2.300YTL) ve JBL L890 (2.250YTL) oldukça kafama yatmaktalar, açıkcası bu cihazlar epeyce övgü de almış özellikle de Monitor Audio, bir mağaza bulabilirsem Death Magnetic'le bi deneme yapmayı düşünüyorum.. :D

önce hoparlörü bir belirleyeyim anfi içinde derin bir çalışma içine girerim, bu hoparlörleri kullanan arkadaşlar varsa yorum bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

Monitor Audio RS8

JBL L890

• quote:

2-3 haftadır araştırıyorum, klipsch'lerin RF serisinde mid seslerde sıkıntı var zira midrange hoparlörrleri yok diğer klasmanları Heritage de ise en ucuz cihaz (Heresy III) 3.600YTL'den kapı açmakta, yani Klipsch'i es geçmek durumunda kalıyorum çünkü midler benim için çok önemli ve okadar bütçem yok (şimdilik :D), oysa diğer yandan Monitor Audio RS8 (2.300YTL) ve JBL L890 (2.250YTL) oldukça kafama yatmaktalar, açıkcası bu cihazlar epeyce övgü de almış özellikle de Monitor Audio, bir mağaza bulabilirsem Death Magnetic'le bi deneme yapmayı düşünüyorum.. :D

önce hoparlörü bir belirleyeyim anfi içinde derin bir çalışma içine girerim, bu hoparlörleri kullanan arkadaşlar varsa yorum bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

Monitor Audio RS8

JBL L890

Alıntıları Göster
    bu arada B&W 683 hoparleri istanbulda en uygun nereden alabilirim, zira hafta içi bi dinleti de onun için düşünüyorum.. İstinye Park'da bi yer buldum ama..

• quote:

bu arada B&W 683 hoparleri istanbulda en uygun nereden alabilirim, zira hafta içi bi dinleti de onun için düşünüyorum.. İstinye Park'da bi yer buldum ama..

Alıntıları Göster
    istinye ye bakabilirsin. b&w ucuz bulmak zor.fiyatlar aynı neredeyse sadece piyasafiyatına veren varsa bu bile önemli. 2000$ fiyatı.
    cervin vega uygun...
    dinlediğin kolonları bana bir yazabilir misiniz?hayırlısıyla inşallah güzel setin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

istinye ye bakabilirsin. b&w ucuz bulmak zor.fiyatlar aynı neredeyse sadece piyasafiyatına veren varsa bu bile önemli. 2000$ fiyatı.
    cervin vega uygun...
    dinlediğin kolonları bana bir yazabilir misiniz?hayırlısıyla inşallah güzel setin olur.

Alıntıları Göster
    henüz dinleme fırsatım olmadı, sadece yorumlar dan bazı marka ve modeleri belirledim okadar. hafta içi bakıcam Monitor Audio RS8, FOCAL JMLab CHORUS 826 V, Klipsch RF82 ve B&W 683 listemdeki hoparlörler. Mecidiyeköy Levent ve İstnye Park'ta mekik dokuyacağım anlayacağınız, izlenimlerimi aktarırım genelde heavy metal ve rock ağırlıklı dinletiler yapıcam (Metallica, Annihilator, Dream Theater vs..)

bu arada doğrudur KDV dahil 2100$ fiyat çektiler istinye park'tan..

• quote:

henüz dinleme fırsatım olmadı, sadece yorumlar dan bazı marka ve modeleri belirledim okadar. hafta içi bakıcam Monitor Audio RS8, FOCAL JMLab CHORUS 826 V, Klipsch RF82 ve B&W 683 listemdeki hoparlörler. Mecidiyeköy Levent ve İstnye Park'ta mekik dokuyacağım anlayacağınız, izlenimlerimi aktarırım genelde heavy metal ve rock ağırlıklı dinletiler yapıcam (Metallica, Annihilator, Dream Theater vs..)

bu arada doğrudur KDV dahil 2100$ fiyat çektiler istinye park'tan..

Alıntıları Göster
    focal,bw dinlediğin müzik türlerinle pek uyuşabilecek hop.lar değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: chef1119

focal,bw dinlediğin müzik türlerinle pek uyuşabilecek hop.lar değil.

Alıntıları Göster
    Anfi olarak Onkyo senin istedigin muzik türü ile pek hoş sonuçlar vermeycektir.
    bence muhtemelen bütçenede uyacak şekilde olabilcek en güçlü yamaha anfi ile, Klipschi JBL ya da Magnat gibi markalrın hoparlorleri (ya da DALİ Concept serisi) senin dinledigin muzik ler için fiyat/perf olarak daha iyi sonuclar verecektirler.
  • 1-Pioneer.
    2-Technics.
    3-Marantz.

En uygun amfiler bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomcak -- 26 Eylül 2008; 20:26:12 >
  • PIONEER A-777 REFERANCE

Süper bir amfi tertemiz para olsa anında kapatırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomcak -- 26 Eylül 2008; 20:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selomcak

PIONEER A-777 REFERANCE

Cerwin Vega lar bas ağırlıklı sürücü yapısıyla rock müzik için çok uygun degil bence. Özellikle orta ve üst frekanslarda başarılı ve hızlı bir ürün tercih edilmeli.
    Sanırım bende klipsch dicem
    bulabilirsen Neat motive de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: selomcak

PIONEER A-777 REFERANCE

bu anfi için ne kadar bir fiyat isteniyor acaba siz almazsanız belki biz düşünebiliriz bir sakıncası yoksa tabi.
    quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

PIONEER A-777 REFERANCE

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

• quote:

Orijinalden alıntı: reference 757

bu anfi için ne kadar bir fiyat isteniyor acaba siz almazsanız belki biz düşünebiliriz bir sakıncası yoksa tabi.
    quote:

PIONEER A-777 REFERANCE

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

quote:

PIONEER A-777 REFERANCE

kız gibi maşallah fiyat ve özellikleri nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.