Şimdi Ara

Rockstar Games’in GTA 6 müziği için sunduğu teklif tartışmalara yol açtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.500 dolar kişi başı bu arada, toplam değil, toplam verilen fiyat 22500$. Haberde belirtilmemiş, tartışma yaratma sebebi bu, toplam 7500$ olsaydı tartışılmazdı, direkt gülünç bir rakam olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 9 Eylül 2024; 15:12:36 >
  • Demeye çalıştıkları bu şarkı Spotify, Apple Music ve YouTube music gibi yerlerde aranacak dinlenilecek vs. Oradan yıllarca gelir elde edeceksin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada şarkıyı buldum ve dinledim. Beğenmedim ki bayağı 80’ler dinlerim.

Bence kabul etmemeleri yazık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 9 Eylül 2024; 15:16:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kopya oyun oynayan veletler insanları ölücülükle itham etmiş, çok acıdıysanız gidin o sanatçıların albümlerini satın alın, yazıktır kiralarını ödeyemiyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 9 Eylül 2024; 16:54:53 >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Bunlar anlamazlar, zannedersin Monalisa'nın tüm haklarını alıp oyunda resim olarak kullanmak istiyorlar. :)

• Kage. kullanıcısına yanıt

Hocam gene az ki. Ben açıkçası adama hak veren taraftayım. Bütün dünyanın konuştuğu belki de oyun deyince akla gelen ilk oyun serisinin yeni oyununda yer alacak parçaya 22.500 $ çok çok az. En az toplamda 150-200 bin $ vermeleri lazım. Ben projenin ölçekliğine göre değerlendirme taraftarıyım. Hani sanat olduğu için savunanlardan değilim. Sonuçta o adamın şarkısını kullanarak da para kazanmış oluyor Rockstar dolaylı yoldan.

Biri senin eserini kullanıp para kazanıyorsa sen de sonuna kadar hakkını istersin projenin büyüklüğüne göre.

• Fulton F kullanıcısına yanıt

Zenginim diye 1 damacana suya 20 bin lira mı vermem gerekiyor

Veya

Elektriğe normalin 5 katı birim fiyat mı ödemem gerekiyor

Rockstar'ın yaptığı da sanat o zaman

E ne diye 60-70 doları bile "çoook pahalııı" diye yakınıyor insanlar o zaman

"Bence" tanesi 50 bin dolara satılmalı

Böyle bir "sanat eserini" de 50 bin dolar vermeyen biz sanattan anlamazlar utanmalı

Hem arkasında gerçekten bir emek var,yıllar süren, binlerce beynin olduğu

Neyse :)

Mezuranızın ölçü birimi ne

Bu sanat denen şey neye göre bu parayı hakkediyor

İlgi alaka ise bu şarkıyı google da aratan yok bu güne kadar

Neye göre ölçüyorsunuz bu paraları

Geçen gün elinde kova sallayan bir garip insan da sanatçıydı misal. Onun eserinin ederi ne.

Rockstar neden uçuk rakamlar ödemek zorunda, hayır kurumu da değiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepki olarak angaranin baglarini koymalari lazim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt

Rockstar Games’in GTA 6 müziği için sunduğu teklif tartışmalara yol açtı 

- Sanat nedir?

- İşe yaramayan her şey sanattır.

• Bu kadar zorlayacaksa, no name (telifsiz) şarkıları koyup geçsinler. Millet kendi playlist'ini kendisi eklesin. O parayı da oyunun geliştirilmesi için harcasınlar

• Bütçesi bukadar büyük oyuna gerçek araba marka isimlerini koymazlar modellemelerini koymazlar. Bukadar milyon doları ne yapıyorlar çok merak ediyorum. Çıkardıkları oyuna yapılan modlara bir baksınlar. Oyun hala oynanıyorsa modlar sayesinde.

• Şarkı başı 75k dolar falan istemiş. GTA 6 içindeki tüm şarkılara $75k verseler bütçenin %5 10'u falan sadece şarkılara gider. Salak saçma publicity stunt

• Rockstar Games’in GTA 6 müziği için sunduğu teklif tartışmalara yol açtı

Ki yani eski bir intellectual property için oturduğu yerden 22.5k para toplam, üstüne yıllarca devam edecek streaming geliri oluşacak. Favoured Nations'un The Setup şarkısı ile bant, çok yüksek ihtimalle Rockstar'dan aldığı paranın üstünde bir parayı sadece dinleyen insanlar aracılığıyla elde etti

• Rockstar'ın önerdiği rakamı az bulmuş. Eğer ben olsaydım, kişi başı 1000$ teklif ederdim. Kendi döneminde ne kadar hit veya popüler olursa olsun, internetin ve sosyal medyanın bu kadar güçlü olduğu bir dönemde, geçmişin başarısını yeniden yakalaması zor. Ayrıca, rekabet de şu an çok daha yoğun. Üstelik bu oyunu senin kuşağından insanlar değil, yeni nesiller oynayacak. Seni keşfedecek ve ölümsüzleştirecek milyonlarca yeni insan/nesil demek ve bu reklamı üstüne para alarak yapacaksın. Adamların teklifi bile reklam olmuş kendisi için ona rağmen ağlamış, sırf bu olaydan sonra keşfettim kendisini gidip dinledim tırt şarkılarını. YouTube'da maksimum 10M civarı izlenen bir sanatçı için fazla alıngan konuşmuş. Tamam dayı saygısızlık etmişler, en büyük sanatçı sensin :)

• vvpfocusqvv V kullanıcısına yanıt

Aradığım efsane yorum Rockstar Games’in GTA 6 müziği için sunduğu teklif tartışmalara yol açtı Rockstar Games’in GTA 6 müziği için sunduğu teklif tartışmalara yol açtı 

• Trollemek için 7500 dolar teklif etmişlerdir değil mi? Yani öyledir inşallah??!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar da pinti çıktı canım. 75.000 dolar falan yapaydin bare.

• 7500 dolarını al git herkes Rockstar'dan pay koparmaya çalışıyor kaç yıllık unutulmuş bir parça

• 7500 ü vereceğine küfür et daha iyi

• büyük yanlış yapmışlar. bütün bir nesil gta vice city'den 80'ler pop ve rock külütürü öğrendi sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 11 Eylül 2024; 16:11:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.