Selam... ilk once belirtmek isterim ki 70 lvl da rogue`m var "5 aydan beri oynuyorum" ama sword ile dagger arasindaki fark ne..yani hangisi iyi... Hani simdi Dagger kullanirken Ambush, mutilate backsab olayi war hani onlarla baya bi DMG yapiliyo.. peki Sword ile oyle bi olay var mi... bu zamana kadar hic sword kullanmadim hep dagger... yardimci olabilecek arkadaslara simdiden Tesekurler...
Orda tanımı yapılmış, hangi abilitylerin hangi weap spec istediği, sadece skill barındaki skillin üstüne gelip ingilizce metni okuman yeterli, onun dışında rogue oynamadım ama her wow oyuncusu gibi görüşlerim var rogue hakkında, fakat burda rogue yu çok iyi bilen kişiler var, onlar daha sağlıklı karar vermene yardımcı olur, iyi şanslar.
fake bir konu başlığı geçiniz.70 lvl rogue var 5 aydan beri oynuyosun daha swordla dagger arasındaki farkı bilmiyosun?Oda güzel
Cok saol....
Tabi senin icin Fake olabilir.... ama o 5 ay icinde kac kere oynadin diye bi sor... toplasan 2 ay yok... ama sadece dagger oynadim...
WoW bölümünde erler baya çoğaldı
Theode... konu ile ilgili bisey yazarsan sevinirim... Sanki sen direk Yuzbasi olarak geldin...
Theode... konu ile ilgili bisey yazarsan sevinirim... Sanki sen direk Yuzbasi olarak geldin...
Sen direk fakesin vs. demiyorum ama son günlerde 3-4 kere aynı kişi acc alıp saçmaladı. İnsan şüpheleniyor tabii. Sana kastım yok.
Forumu arat, ayni konu en asz 10 kere acilmistir, cvbi bulurusun o basliklarin birinde...
benim arkadaş lord kazzaktan hope ender sword düşürdü rogue ve kullanıyor = )
Anlasilan... Ben derdimi anlatamadim... Demek isitoyrum ki Warrior ve paladin Plate kullaniyo ya... onu daggerle delemezmishim yani daha zor kesilirmish...sword ile daha kolay oluyomush... ne alaka bu yuzden diyorum arasindaki fark ne? Madem kesemiyorum neden Dagger var? Bunu da bir cok yerde okudum... bunu aciklayabilecek arkadash varsa eyvallah..
quote:
Orjinalden alıntı: Balltazar
Anlasilan... Ben derdimi anlatamadim... Demek isitoyrum ki Warrior ve paladin Plate kullaniyo ya... onu daggerle delemezmishim yani daha zor kesilirmish...sword ile daha kolay oluyomush... ne alaka bu yuzden diyorum arasindaki fark ne? Madem kesemiyorum neden Dagger var? Bunu da bir cok yerde okudum... bunu aciklayabilecek arkadash varsa eyvallah..
Açıklanacak bişe yok arasındaki fark silah damagesidir oda sword da fazladır plate lere o yüzden sword, fist, mace daha fazla vurur. Haa diyorsan swordlamı keserim daggerlamı ikisinlende kesemezsin eger karsındaki saglam oyuncu item demiyorum dikkat et oyunculugu saglam olması yeterli bi rogu kesmesi icin tabiki gear farkı aşırı ise rog alır ama normal ise ikiside warrior her türlü. Palaya gelince pala warrior kadar zorlamaz kesme ihtimalin vardır ama genelde pala öndedir plate giydigi icin vurdugun damageler saka gibi gelecek. Sonuc olarak çok farketmez hangisinden daha fazla zevk alıyorsan onu kullan ben dagger öneririm çünki casterlara karsı üstün olan daggerdır, platelerde zaten çok farkları yok. O yüzden dagger....
Eyvallah saol...
quote:
Eyvallah saol...
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Bİrde şöyle bir durum var.Sword da sword spec arada iyi demage veriyo.Warrior ve ya paladin tamamen oyuncuya bağlı.Daggerla da rahat kesebilen arkadaşlarım var ama dediğim gibi tamamı ile kişisel beceri aslında.
bir de
Sword da daggerdaki gibi ambush backstab skilleri yok.Su şekilde yapabilirsin illa da ambush kullancam diyorsan main hand a dagger takarsın ama bag inde sword da bulunur.Ambush dan sonra macro yardımı ile ya da manuel sword a geri dönersen main hand de.Çünkü sword da evis daha sağlam damage verir
quote:
Casterlara karşı dagger sworda göre daha iyi. Warriorlara karşı ise Combat Sword daha etkili oluyor. Gerçi her türlü warriorun şansı sana göre daha fazla ama bu şekilde daha fazla zorlayabilirsin. Blade Flurry + Adrenaline Rush ile sinister spam yapmak warriora karşı en iyi seçenek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme