Şimdi Ara

Rölantide dalgalanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 tüplü 108000 deki fiestamda rölantide dalgalanma oluyor.benzinde kullanırken de yapıyor.gaz kelebeği temizlendi.enjektörler temizlendi.emiş hortumları kontrol edildi.sorun düzelmedi.araç can çekiyor gibi ır ır ır ır ses çıkarıyor.usta sibopları değişelim dedi. O da 600-800 TL arası masrafı var. Sıkıntıyı nasıl çözebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzer sorun bizdede vardı bobin, buji ve buji kabloları degişti.
  • Ben bobin,buji ve kabloları değiştim.boğaz kelebeğini ve enjektörler temizlettim. Emiş hortumlarını kontrol ettirdim. Siboplar la ilgili olarak kompresörlerini ölçtürdüm. Beyindeki proğramı güncelledim.özel servisin yapabilecekleri bitti. Dalgalanma azaldı ancak saat gibi de çalışmıyor motor.

• Problemi çözdük sonunda

Ustam siboplardan şüphelenmişti emin olmak için bi tanıdık vasıtasıyla ford servisine götürdüm. Onlar da siboplar uzama yapmış dedi ve 2267 tl masraf çıkardılar. Kendi ustam da sadece 760 tl masraf çıkardı. 200 tl siboplar,135 tl üst kapak contası, 50 tl conta lastikleri, 35 tl liflok ve balata sprey, 200 tl işçilik, 150 rektefe işçiliği tuttu. Sonuç: saat gibi motor ve rölanti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.