Şimdi Ara

Roll Back gibi bir durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once karakterimde roll back gibi bir sey oldu. Sabah 7 gibi girmistim. Sunucular P1 2 cizgi, P2 ve P3 1 cizgi idi girerken. Onceki gun Harpy de dc yemistim, orada dogdum. Antares, Hyde ve Kekurikekukaka... (adi herneyse) kontrol ettim, birkac kecoon kestim belki ring duser diye sonra Lufersona gittim zombide 7 tane ezik kastim. Kahvalti icin partyden ciktim, town cektim Moradona pazar kurayim dedim ama kapida sag tikladigimda menu cikmiyordu. Lag mi var acaba dedim. Sonra kendi kendime bosver dedim oyunu kapattim. Az once tekrar actim, account kullaniliyor dedi, kes baglantiyi dedim. Bi baktim harpy deyim, allah allah dedim towna geldim ama gozum % ye takildi. Sabah ilk actigimla ayni! Potlarimin sayisi hatta cebimdeki para bile ayniydi.

Bu sabah 7 gibi girip cikan ve benzer birsey yasayan var mi baska? yoksa ben sabah ruya falan mi gordum :)

• komik
  • quote:

Orjinalden alıntı: nomarch

Az once karakterimde roll back gibi bir sey oldu. Sabah 7 gibi girmistim. Sunucular P1 2 cizgi, P2 ve P3 1 cizgi idi girerken. Onceki gun Harpy de dc yemistim, orada dogdum. Antares, Hyde ve Kekurikekukaka... (adi herneyse) kontrol ettim, birkac kecoon kestim belki ring duser diye sonra Lufersona gittim zombide 7 tane ezik kastim. Kahvalti icin partyden ciktim, town cektim Moradona pazar kurayim dedim ama kapida sag tikladigimda menu cikmiyordu. Lag mi var acaba dedim. Sonra kendi kendime bosver dedim oyunu kapattim. Az once tekrar actim, account kullaniliyor dedi, kes baglantiyi dedim. Bi baktim harpy deyim, allah allah dedim towna geldim ama gozum % ye takildi. Sabah ilk actigimla ayni! Potlarimin sayisi hatta cebimdeki para bile ayniydi.

Bu sabah 7 gibi girip cikan ve benzer birsey yasayan var mi baska? yoksa ben sabah ruya falan mi gordum :)

bazen olur onlar banada olmuştı lvl 58 priestim %30 du apos da bi kaç saat kastım %80 falan yapmıştım dc yedim oyna tekrar girdimde %30 olarak geri geldim ve item falan hepsi eskisi gibi duruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.