Şimdi Ara

rom sonrası telefonum açılmıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    xperia sp kullanıcısıyım.http://forum.xda-developers.com/xperia-sp/development/xperiasp-locked-bootloader-lbl-t2947194 adresinden rom yüklemeye çalıştım telefonumun bootloader kilidi açılmış değildi o yüzden lbl rom seçtim. backup kısmı hariç hepsini adım adım yaptım backup kısmını sd kartımın alanı yetersiz olduğu için yapamadım. google apps kısmına gelmeden telefonu açtım ve herşey normaldi sonra sim ile sd kartı okumadığını farkettim 20-25 saniye ayarlarda gezdikten sonra system yanıt vermiyor tarzı bi hata geldi ekranı kapatmaya çalıştım kapanmadı daha sonra telefonu kapattım ve şu an telefonda hiç bir tepki yok. Ne bir titreşim ne bir led ışığı ne de açılışta çıkan sony yazısı.
    Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar

• c0rnstar C kullanıcısına yanıt
    Flashtool ile rom yükle açılır telefonun muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flashtool ile stok firmware yüklemek şu durumda yapabileceğiniz en garanti çözüm
  • Teşekkürler arkadaşlar biraz uğraşınca açıldı telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Flashtool ile stok firmware yüklemek şu durumda yapabileceğiniz en garanti çözüm

Hocam stok firmware 2.3.4 sony arc s için nereden bulabilrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Flashtool ile stok firmware yüklemek şu durumda yapabileceğiniz en garanti çözüm

Hocam stok firmware 2.3.4 sony arc s için nereden bulabilrim

Flashtool indirin orada zaten tüm sony telefonların tüm ülkeler için firmware'leri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.