Şimdi Ara

Rome Total War 2 Mevcut Durum Paylaşımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rome 2'de bir çok devletle başladım bu sefer Makedonya serisiyle devam ediyorum,ne yazık pc başında kitleyip durdu oyun bağımlılık yaptı orayı alayım burayı alayım düşmanların gözüne gözüne vurayım şimşekler çaktırayım derken epeyce vakit harcattırıyor senatodaki hesap meydanlara uymuyor kimi zaman şuan ki mevcut oyunda teknolojide ekonomi ağırlıkta çalıştım askeri kısımları ekonomi-felsefe vs.bittikten sonra tamamlamayı düşünüyorum çünkü askeri ne kadar iyi yaparsam yapayım ülkede işleri sağlam tutmazsan asker yığını bir işe yaramıyor daha önceleri teknolojiyi askerden yana kullanmayı da denemiş bulunmaktayım ekonomide ağırlık verince açıkcası vergi geliri-gıda ucuza asker basmak diplomasi gibi bir çok getiri gerçekten iyi kazanç getirdi ekte mevcut ele geçirdiğim şehir ve eyaletler var sizlerinde elinizde varsa paylaşın birbirimizle ne kadar geri yada ilerideyiz kontrol etmiş oluruz.Şuan Süevlerle uğraşıyorum ordularımı Kuzeye çekip topyekün şehirlerini alıp doğu ile batı arasında hat çekmeyi planlıyorum.2-3 adet bağlı devletim,3-4 tane askeri ittifakım 2-3 tanede savunma ittifakım,asiler dahil 4-5 tanede düşmanım var bakalım hayırlısı..
     Rome Total War 2 Mevcut Durum Paylaşımı

• Bende oyuna yeni basladim
    Mevcut gorevlerde a ulkesiyle savasin demekte fakat o ulke benim dost oldugum 3 farkli anlasma yapmistim
    Bu a ulkesini feth ettikten sonra diger tum ulkeler var olan antlasmalari iptal edip dusman oldular
    Bu durum duzelir mi galiba bastan baslayacagim gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senatonun verdiği görevlere baksan bir dünya sıkıntı şuan senatoya göre düşman olmam gereken ülkelerle bilakis askeri-savunma ittifaklarım,ticaret anlaşmalarım var he senatoyuda dengede tutuyorum 80 küsür tur oldu hala bir iç savaş belirtisi yok bazen zora yaklaşık karar aldırıyorlar evlilik,evlat edinme gibi iyi para kasıyor onlarda mecbur onada katlanıyorum.Bence sıfırdan oyun aç derim seni sıkıntıya sokacak büyük taleplerini ertele şimdilik en fazla verdikleri ödülden mahrum kalırsın o kadar 1 serisinde kınama yapıp destek çekiyorlardı bu seride denk gelmedi bana .
  • Normal Makedon stratejisine tarihine göre aşağı Pers'e gidilmesi lazım biz gittik Terse :D şimdi şaka bir yana ilk hedefim benimde böyleydi fakat yukardan Süevlerle müttefiki mevcut şehirlerime saldırınca stratejide değişti ilk mesajımda belirttiğim gibi tüm ordu kotamı doldurup kuzeye çektim sağlam çarpışmalar oldu Germen gençleri ve Germen Keşif atlı birlikleri iyi yıprattı fakat karşı birliğini bulup ordunun bir çoğunu onlarla saldırdım en son geçen gece Süevleri tarihe gömdüm,müttefikinide benim müttefiklerim hallettmiş :) bir diğer düşman müttefiki olan Aestilileri kurnazlıkla bağlı devletim yapıp dizginledim.Ordu sayısı 25.şehiri aldıktan sonra 12'ye çıktı onlarıda doldurup ufak ufak güneye inme hazırlığı içindeyim.Şu ara sadece mevcut aldığım şehirlerin imar işleri ve saldırmaya gideceğim ülkeye casus,mevkidar gönderip yozlaşmasınla uğraşıyorum.Güzel iş yapar şehirleri aldım sanayi binaları,Teknolojide inşaat ve ekonomi araştırmalarında sadece 1 adet kaldı turluk getiri yükseldi 35000'e vergileri yarıya indirdim arada bir yok ettiğim ülkelerin asileri saldırıyor ama zayıflar bir Roma kaldı düşmanım onlarıda Kartacave Libyalılar'la yok ettik gibi bir şey tek bir şehri dahi kalmamıştı son turda sadece kaçan bir bölüklü general ordusu bakalım en çok merak ettiğim şehirlerin gelişmişlik seviyesini maximum seviyeye çıkarmak sonra dediğim gibi güneye ineceğim.
     Rome Total War 2 Mevcut Durum Paylaşımı Rome Total War 2 Mevcut Durum Paylaşımı

• takip :-) ben roma olarak oynuyorum , detaylar akşama :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.