Şimdi Ara

Rootlanmıs s3'le dosya aktarımı nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar galaxy s3'ü root yaptım. Ama usb kablosu ile pc'ye bağlayıp dosya aktarımını nasıl gerçekleştirebilirim? Bunun için her bilgisayara bir program gerekli mi? Sadece harici belleğemi ulaşabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: J a i m E

Merhaba,

Arkadaşlar galaxy s3'ü root yaptım. Ama usb kablosu ile pc'ye bağlayıp dosya aktarımını nasıl gerçekleştirebilirim? Bunun için her bilgisayara bir program gerekli mi? Sadece harici belleğemi ulaşabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

sadece usb kablosu yeterli .pc telefonu i9300 olarak gorecektir.ustune tiklayinca dahili ve harici hafiza olarak ayrilacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de kullandiginiz pc wi fi ile bagliysa telefonla ayni aga bagli olmak sartiyla airdoid adli uygulama ile wi fi uzerinden hizli bir sekilde telefona dosya transferi yapabilirsiniz.programin daha bir cok ozelligi var ve ucretsiz olarak google play den indirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airdroid ve Kies'i biliyorum ama tatmin etmediler. Hem kablosuz olarak bağlanmak çok uzun sürüyor hemde yavaş. Ve her bilgisayara yüklemem gerek. Bana usb kabloyu taktığımda flash misali dosya aktarımı sağlaması lazım.

Dediğin gibi olmuyor malesef, hiç bir bilgisayar MTP Device isimli driveri yükleyemiyor dolasıylada dosya aktarımı yapamıyorum. Buna bir çözüm arıyorum.
  • quote:

Airdroid ve Kies'i biliyorum ama tatmin etmediler. Hem kablosuz olarak bağlanmak çok uzun sürüyor hemde yavaş. Ve her bilgisayara yüklemem gerek. Bana usb kabloyu taktığımda flash misali dosya aktarımı sağlaması lazım.

Dediğin gibi olmuyor malesef, hiç bir bilgisayar MTP Device isimli driveri yükleyemiyor dolasıylada dosya aktarımı yapamıyorum. Buna bir çözüm arıyorum.

bildirim çubuğunu aşağı çek usb moduna al

sonra flash bellek gibi kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

quote:

Airdroid ve Kies'i biliyorum ama tatmin etmediler. Hem kablosuz olarak bağlanmak çok uzun sürüyor hemde yavaş. Ve her bilgisayara yüklemem gerek. Bana usb kabloyu taktığımda flash misali dosya aktarımı sağlaması lazım.

bildirim çubuğunu aşağı çek usb moduna al

sonra flash bellek gibi kullanabilirsin

Bahsettiğin kısımda Ortam Cihazı (MTP) ve Kamera var. Ama tekrar söylüyorum bilgisayar MTP Device'yi yüklemiyor.

• Yardımm..
  • Upp!!
  • samsung sitesinden kies for wndows u indir windows sürücülerini yükler ve pc cihazı görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

samsung sitesinden kies for wndows u indir windows sürücülerini yükler ve pc cihazı görür.

Dediğim gibi Kies'i kullandım saten yükledim bilgisayara fakat USB kablo ile programsız bağlanmam gerek.

Android'in sitesindeki 'filetransfer' dosyasınıda yükledim yine olmadı. MTP Device'yi yüklemediği için açmıyor. Sadece kamerayı açıyor usb kablo ile.
  • quote:

Merhaba,

Ayarlar-gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklama tiki aktifse tiki kaldirip deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Merhaba,

Ayarlar-gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklama tiki aktifse tiki kaldirip deneyin.

Malesef.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Malesef.

cihazın kilidini açıp deneyin
  • Ne yaparsam yapayım olmuyor. MTP Device'yi yüklemiyor.
  • Lanet olası sorunu çözdüm!
    Bilgisayarda Windows Media Player 11'in yüklü olması gerekiyor.

Boşuna Root yaptık telefona.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.