Merhaba arkadaşlar.Arabamda nasıl olduğunu bilmediğim astara kadar görünen,muhtemel bir cismin çarpması sonucu oluşan bu görüntüyü nasıl giderebileceğim hususunda tavsiyelerinizi almak üzere başlık açtım. Ankara’da yaşıyorum.Bana bulunduğum şehirden usta tavsiyesinde veya rötuş boyası alıp kendimin yapıp yapamayacağım hususunda yardım ve yorumlarınızı bekliyorum. Not: Dby Detailing ile yazıştım rötuşun beni tatmin etmeyeceğini,bu renk araçta çok belli olacağını belirtti. Renk: Muson Gri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rötuş Hakkında
-
-
yetkili servisten falan rica et aynı renk boyayı size versinler.
sakın kimseye yaptırmayın cunku kımse sizden daha özenli yapmaz. once bezle kurulayın.
arabanın uzun süre güneş altında kalmış olması aracı sıcak yapacaktır . o şekilde güneş altında kalmış arabaya kürdan ucuyla sürün. fazlalıgını da a4 kağıdı gibi sert denebilecek emici olmayan bir kağıtla alın.
ilk tecrübenizse önce tampon altı gibi bir yerdeki çiziği düzeltmekle küçük bir antreman yapın.
-
Teşekkürler.Servis aklıma gelmedi doğrusu.Talep edeyim,bakalım ne diyecekler.
-
Aracin hangi bolgesi burasi ben tampon gibi algiladim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sol çamurluk üst kısım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kasmaya gerek yok hocam ufacık yer. İskitlerden almıştım ben kendim yaptım araçta bir kaç yere. Araç boya kodunu söylüyorsunuz ona göre yapıp veriyorlar. Ben reklam olmasın diye söylemeyeceğim nerde yaptırdığımı ama ankara rötuş boya diye google'a yazarsanız karşınıza çıkacaktır. Ön arka tampondaki boya hatalarını gidermeye çalıştım pek istediğim gibi olmadı ama eskisinden de iyi oldu.
-
sanayide herhangi bir boya satan biryere girin rötüş boyası alacağınızı söyleyin aracın boya koduna bakıp verirler.
-
Ufak bir şey haklısınız.Ancak istemeden göze batıyor.Servis boya talebime olumsuz yanıt verirse.Oto boyacılardan temin edeyim.Yanlızca boya yeterli oluyor mu vernik vs. durumundan dolayı soruyorum.Yoksa ekstra vernikte mi çekilecek.Tabi boyacıya soracağım bunları da.
-
Rötuş boya sonrası maksimum 2 sene sonra o bölge kabak gibi belirecek maalesef. Denemedim ama boya sonrası maskelemeyle ufak geçişli vernik + üstüne çok ince düzeltme zımparası + pasta + cila düşünülebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X