Şimdi Ara

Router Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde hem Superonline hemde TTNET için FTTH altyapı bulunuyor. Şu ana kadar 50 Mbps - 150 GB ile sadece Superonline kullanıyordum ama bugün TTNET bayisi gelip güzel bir kampanyadan bahsetti. Dairede 2 tane sonlandırıcı olduğundan Superonline'ı kapatmadan da TTNET alabiliyorum. Evden çalıştığım için internet bağlantısı benim için önemli. 150 GB ay sonunu göremiyor Bu nedenle TTNET'i de açtırmaya karar verdim.

Fakat aşağıdaki fotoğraflarda görebileceğiniz gibi evin tüm altyapısı Superonline'ın router'ına göre kurulu. 3 oda ve mutfağa Ethernet, 2 odaya da RJ11 gidiyor. Aynı zamanda HG255s'in Dect Telefon altyapısını kullanarak 3 tane de Gigaset telefon kablosuz bağlı. Salonda ve yatak odasında Turkcell TV, odalardan birinde Airport Express mevcut. Router'ın kendi wifi'ını kullanmıyorum.

Şimdi değişecek yapıyla beraber bu 4 ethernet'i farklı bir router'a alıp, çoklu WAN desteği ile yük dengeleme yaparak Airport ve Ethernet'lerden bağlantı almak istiyorum. Ancak Turkcell TV sadece Superonline'ın bağlantısı ile çalışabildiği için alacağım router'ın MAC adresine göre WAN arayüzü seçtirebileceğim bir yapıyı da desteklemesi gerekiyor. Turkcell TV'ye giden kabloları direkt Superonline router'ına bağlayamam çünkü bu noktaların ucunda gigabit switch mevcut ve ben aynı ethernet portu üzerinden Apple TV ve Smart TV'yi de ethernet ile bağlıyorum. Superonline router'ına bağlarsam AirPlay ve DLNA'nın çalışması için diğer cihazın da Superonline'a bağlı kalması gerekecek.

Bu koşullar altında multi wan + load balancing + rule desteği olan, önereceğiniz bir router var mıdır diye size sormak istedim

Router Tavsiyesi

Router Tavsiyesi

• ttnet bes para etmez, is internet ise hergun turbo almak bile 150 lira farkeder, acil durumda da turkcellin saatlik paketleri 5gb/5lira.
  • Netspeed e bak istersen 99 tl 50 mbps akksiz 4 mbps upload veriyor telekom un ftth ı üzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternete yazınca en iyisihttps://www.zyxel.com/us/en/products_services/Next-Generation-Unified-Security-Gateway-Performance-Series-USG60W-60-40W-40/comparison#specifications bunlar çıkıyor size uygunu en iyisi ise USG60 modeli wireless üzerinden dağıtım yapmak isterseniz USG60W modelide mevcuthttps://www.zyxel.com/support/download_landing/product/usg60w_60_40w_40_8.shtml?c=gb&l=en&pid=20140508101026&tab=Datasheet&pname=USG60W/60/40W/40&mtname=Datasheet DataSheet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 8 Şubat 2018; 22:9:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.