Şimdi Ara

RPG Projesi [Fikirlerinizi Paylaşın]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra güzel bir RPG projesi yapmayı düşünüyorum.Eskiden sistemlerle vesaiyre şeylerle uğraşmaktan projeyi yazamıyorduk.Şimdi kesin ve net olarak güzel ve seviyeli bir RPG açacağım.Tutarsa zaten sistemliye kolaylıkla geçeriz.Benim aklımda orta çağ ve antik roma döneminde geçen bir rol seneryosu var.Konusu hakkında fikirlerinizi bekliyorum.

NOT: Fikir kesinleşince %100 açılacaktır.

• medieval uygun bence ama her ayrıntısına detayına göre düşünüp özellikleri ona göre eklemelisn bence
  • Yorumunuz için teşekkürler , Herkesin fikirlerini bekliyoruz.
  • Ortaçağ sıktı bence artık yakın dönemlerde yapsak ?
  • Aga sende arada bi RPG yapıyon gidiyon,Valla hiçbirinin tuttuğunu görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

Aga sende arada bi RPG yapıyon gidiyon,Valla hiçbirinin tuttuğunu görmedim

Ahaha hocam tutanlar oluyor ancak belirli sebeplerden dolayı kapatmak zorunda kalıyorduk zamanında.
  • Strateji tarzı bi oyun öneririm dostum güzel eklentiler falan yaparsan tutulur şuanda adam gibi strateji yok yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence seçtiğin dönem çok klasik, farklı bir dünya yaratsan Vampire Bloodlines oynunda olduğu gibi ?
  • Hımm daha fazla önerileri bekliyorum herkes farklı şeyler söylüyor. :)
  • Benim açımdan roleplay denen şey, kesinlikle aksiyon olmalıdır. Eğer bir roleplayde insanlar çay içme, tanışma, aşk meşk işeriyle uğraşıyorsa orada bir sorun vardır. Antik Yunan-Roma-Mısır, Helenistik Çağ, Orta Dünya gibi ince kurgular ve sistemlerle iş yürütülen yerlerde mutlaka çok iyi Dungeon Masterlar olmalı ki durgunluk olmasın. Konuyu şuraya getiriyorum, roleplayin bel kemiği işin kadrosu. DH'de deneyimli birçok kişi var. Konu bir şekilde belirlenir, kurgusu sistemi yazılır, gerekirse scriptler kodlanır. Ama eğer bu işi bir düzenleyebilen olmazsa bu iş yatar. Son 1 yıl içinde yeni bir roleplay yapalım şeklinde fikirler sürekli ortaya atıldı ama sonuca varılamadı. Bun proejnin sonuca varması için de kesinlikle sağlam bir kadro lazım. Bence önce ekip belirlensin. Sonra ne hakkında olacağını konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsterican

Benim açımdan roleplay denen şey, kesinlikle aksiyon olmalıdır. Eğer bir roleplayde insanlar çay içme, tanışma, aşk meşk işeriyle uğraşıyorsa orada bir sorun vardır. Antik Yunan-Roma-Mısır, Helenistik Çağ, Orta Dünya gibi ince kurgular ve sistemlerle iş yürütülen yerlerde mutlaka çok iyi Dungeon Masterlar olmalı ki durgunluk olmasın. Konuyu şuraya getiriyorum, roleplayin bel kemiği işin kadrosu. DH'de deneyimli birçok kişi var. Konu bir şekilde belirlenir, kurgusu sistemi yazılır, gerekirse scriptler kodlanır. Ama eğer bu işi bir düzenleyebilen olmazsa bu iş yatar. Son 1 yıl içinde yeni bir roleplay yapalım şeklinde fikirler sürekli ortaya atıldı ama sonuca varılamadı. Bun proejnin sonuca varması için de kesinlikle sağlam bir kadro lazım. Bence önce ekip belirlensin. Sonra ne hakkında olacağını konuşuruz.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

quote:

Orijinalden alıntı: Monsterican

Benim açımdan roleplay denen şey, kesinlikle aksiyon olmalıdır. Eğer bir roleplayde insanlar çay içme, tanışma, aşk meşk işeriyle uğraşıyorsa orada bir sorun vardır. Antik Yunan-Roma-Mısır, Helenistik Çağ, Orta Dünya gibi ince kurgular ve sistemlerle iş yürütülen yerlerde mutlaka çok iyi Dungeon Masterlar olmalı ki durgunluk olmasın. Konuyu şuraya getiriyorum, roleplayin bel kemiği işin kadrosu. DH'de deneyimli birçok kişi var. Konu bir şekilde belirlenir, kurgusu sistemi yazılır, gerekirse scriptler kodlanır. Ama eğer bu işi bir düzenleyebilen olmazsa bu iş yatar. Son 1 yıl içinde yeni bir roleplay yapalım şeklinde fikirler sürekli ortaya atıldı ama sonuca varılamadı. Bun proejnin sonuca varması için de kesinlikle sağlam bir kadro lazım. Bence önce ekip belirlensin. Sonra ne hakkında olacağını konuşuruz.

+1

Aynen öyle aksiyon konusunda size katılıyorum.O konuda sıkıntı yok her türlü rol ortamı oluşturulur ve ekip rahatlıkla toplanır bence.Önemli olan site bence yoksa sayısız GM ve DM lik yaptım o konuda sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum.Eğer sistemli site açmayı bilen arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.Phpbb2 modları elimde ancak mod yüklemeyi bilmediğimden elim kolum bağlı. :) Eğer kimse bilmiyorsa malesef modsuz oynamaya devam edeceğiz.(Mybb'de Cash ve Shop var battle yok , Hostingde de Battle ve Cash var Shop yok :)) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 28 Şubat 2012; 10:38:00 >

• UP
  • Krallık savaşları hoş olur.Krallıklar belirlenir arenalar seçilir büyük bir dünya yaratılır herkes birbirinin krallığını göremez ortak bir pazar alanı olur güzel gider

Bana mesajla ulaşabilirsin mailim de var kurarsan mutlaka bir yerde görev almak isterim.Çok özledim...En son lisede yapardım şimdi ünideyim vay be..
  • Eskiden fazlaca rpg sitesi açmış yada üye olmuş birisi olarak bu konuda hasretim var. Sağlam bir rpg yapılırsa her türlü yardımcı olurum. Senaryo konusunda ise benim uzun süredir yapayım deyipte yapmaya fırsat bulamadığım konulardan biri olan Prestij filminin RPG si olabilir. 2 taraf olur öğrenilebilecek çeşitli illüzyon gösterileri kıyasıya rekabet olabilir. Ayrıca Karanlıklar ülkesi ve Bloodrayne filmlerinden etkilenerek düşündüğüm vampir - insan - lycan - kurt adam 4lemesinin birbiriyle savaşı olabilir. Mekan olarak ise orta çağ Romanya'sı seçilebilir.
  • konu olarak aslında aklımda şimdilik bir şey yok ama gerçekten böyle bir oyunda bulunmak isterim eğer bir senaryo bulunursa bana da haber verirseniz çok sevinirim.
  • RP yapmayalı epey oldu. Ben de takipteyim.
  • MÖ bir gladyatör RP' si veya zombi konulu bir RP arasında kaldım eğer bu ikisinden birisine yardım edecek arkadşalar varsa yazabilirler.
  • Konu güncel sanırım

zombi fazla liseli işi gibi geliyor.Gladyatör de olabilir ama zengin elit kesimden değil de tarlada yetişen kölelerden yetişen kesim gibi de olabilir fikir burada evir çevir kullan
  • harrry potter oyunu yap
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.