Şimdi Ara

RTE partililere patladı: 'Çok şikayet alıyorum, AK Parti böyle olamaz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTE partililere patladı: "Çok şikayet alıyorum, AK Parti böyle olamaz"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Yenişehir Spor Salonu’nda partisinin 8. olağan il kongresinde konuştu. 

Kendisine çok sayıda şikayet ulaştığını belirten Erdoğan, "AKP böyle olamaz" dedi. 

Bir dava partisi olduklarını savunan Erdoğan, "Aksi takdirde partiyi ticarethaneye çevirirsiniz. Bu bizim asla göz yummadığımız bir durumdur" şeklinde konuştu. 

Erdoğan'ın Rize'deki kongrede yaptığı konuşmadan öne çıkan bölüm şöyle:

"BU SÖYLEDİKLERİM ZOR GÖRÜNEBİLİR..."

"Bazılarına bu söylediklerim zor görünebilir ama bilin ki bu cumhurbaşkanı çok şikayetler alıyor. Bu şikayetleri burada haykırmam lazım, hepinizin bilmesi lazım. AKP bir dava partisidir. Bunları herhangi bir kazanç, mevki beklentisi içerisinde değil davamızın bize yüklediği sorumluluk gereği yapmamız gerekiyor. Aksi takdirde partiyi ticarethaneye çevirirsiniz. Bu bizim asla göz yummadığımız bir durumdur. Ticarethane gibi olan çok sayıda parti, STK ve belediye zaten var. Ama AKP böyle olamaz."

Sözcü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Ocak 2025; 17:18:6 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özeti: "Pastadan size pay çıkmaz. Siz parti için gönüllü çalışacaksınız, her taraf ticarethane olursa olmaz."

• ben iyiyimde siz kötüsünüz

• kov o zaman ne tutuyon.

• Tayyip Bey Erdogan Beye kizmis.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cumhurbaşkanı derhal ak partinin başına geçmelidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ne bu, ak bartililer, böyle olmaz.

• "Bay Kemal'e 5 koyun verin, kaybedip gelir." diyordu. Görüyoruz ki daha kendi partisine çeki düzen veremiyor.

"Cumhurbaşkanı ve parti genel başkanı neden aynı kişi olmamalı?" sorusunun cevabı olmuş resmen.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Partide üye kalmama ihtimalini değerlendiriyor olabilirlerRTE partililere patladı: "Çok şikayet alıyorum, AK Parti böyle olamaz" 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha kendi partisine ceki duzen veremeyen adam ulke yonetiyor.

• "Şikayet etmeyin, biat edin"

diye anladım...

• Düşünün ki bir parti lideri teşkilatına hırsızsınız, şerefsizsiniz diyor, böyle bir ülke burası ve bu parti iktidar

• Reis rekabet sevmez.

• onbinlerce euroluk saatler taşıyan vekiller halkın sorunlarını düşünüyormudur ki çözüm üretebilsin?

rahat rahat denize girebilsin diye yat alan vekile mesela hangi derdimizi anlatacağız da çözüm üretecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.