Şimdi Ara

RTE: 'Yangına müdahalede geç kaldılar, hesap vermesi gerekenler yerel yönetimlerdir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RTE: "Yangına müdahalede geç kaldılar, hesap vermesi gerekenler yerel yönetimlerdir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat ve Malazgirt'i ziyaret ederek Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabinesini topladı. Toplantı, 2 saat 20 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başkanlığımızda 21 yıl sonra ilk defa Ankara dışında yapılan tarihi Kabine Toplantımızla Ahlat'a ve Malazgirt'e verdiğimiz ehemmiyeti göstermiş olduk." ifadelerini kullandı.

"YANGINA MÜDAHALEDE GEÇ KALDILAR"

Yangına müdahale konusunda muhalefet belediyeleri eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yangına müdahalede geç kaldılar, hesap vermesi gerekenler yerel yönetimlerdir. Muhalefet belediyeleri iş yapmak yerine, yangın gibi bir meselede dahi siyaset yapma peşinde koşmaktadır. Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. Yangının, depremin, doğal afetin partisi olmaz. Muhalefetin her konuyu siyasallaştıran bu çarpık bakış açısını bir an önce terk etmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara da uyarıda bulunarak "Sıcakların etkisini sürdüreceği 15 Eylül'e kadar dikkatli olmaya devam edelim. Yüzde 90'ı insan kaynaklı orman yangınları konusunda hassasiyet gösterelim." şeklinde konuştu.

Haberler.com

• özellikle son 1-2 yıldır yerel yönetimler suçlu , ikna oldum

• hesap vermek mi, nereden bahsediyor Almanya'dan felan mı?

Son 20 yılda kim hangi konuda hesap vermiş ki,hesap sorulması gerektiğinden bahsediyorlar.

Komik ülkeyiz vesselam .

• İşlerine gelince doğal afetlerde siyaset yapılmaz, işlerine gelince yapılır

Maraş depremi chp döneminde olsa yıkım daha fazla olsun diye ellerinde balta ile sağlam binalara girişirlerdi, kitle müsait

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayi suren kendisi yanindakine frene bas diyor jpg

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanka ak parti yönetim de olanlar hesap verecek mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maden kazaları,ankara garında sinyalizasyon yapılmadan işleme alınıp, kaza olması,,çorlu tren kazası bir çırpıda aklıma gelenler.daha onlarca örneği var, hiçbir bürokrat hesap vermedi,bir iki gariban suçlandı hepsi o.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cuma günü Bodurm'dan Bursa'ya geldim. Yol boyunda en az 5-6 araçtan sigara izmariti atıldığında şahit oldum. Üstelik yol boyuncada izmariti atmayın diye büyük tabelalar vardı. İnsanlar vurdumduymaz olduğu sürece sazın sapını versen olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.