Şimdi Ara

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Fatih Altaylı'ya 'yavşak' diyen gazeteci Zafer Şahin'e alkış tuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Fatih Altaylı'ya "yavşak" diyen gazeteci Zafer Şahin'e alkış tuttu

Milliyet yazarı Zafer Şahin, gazeteci Fatih Altaylı'ya yönelik, "Fatih Altaylı adlı yavşak Kılıçdaroğlu’nun buluştuğu gazeteciler için 'Ayak Takımı' ifadesini kullanmış. O toplantıya katılan biri olarak tıklanma ve etkileşim için her yere kuduz gibi saldıran bu zengin oğlanına cevap verme hakkımı kullanıyorum. Ayak takımındanım Altaylı. Senin gibi yavşak, her devrin adamı bir faşist olmaktan iyidir" dedi ve Altaylı'yı kendisini dava etmeye çağırdı. 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de, Zafer Şahin'in X'teki sözlerini alıntılayarak alkışladı. 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Fatih Altaylı'ya "yavşak" diyen gazeteci Zafer Şahin'e alkış tuttu

Konu hakkında YouTube kanalında konuşan Altaylı, şunları söyledi:

Alıntı

metni:
    RTÜK Başkanı doğrudan doğruya bana hakaret eden bir tweet atmış, kendine yakışan şekilde bana "yavşak" demiş. Bana ne dediyse mislisi kendisidir. Bir süre sonra da silmiş. Bende ekran görüntüsü var, bilsin. Bir kamu görevlisi olarak yaptığı için mahkemeye vereceğim. RTÜK'te benimle ilgili toplantılara katılmaması yönünde bir talebim olacak yargıdan. Kendisiyle mahkemede hesaplaşacağız. Bana layık gördüğü sıfat ona daha çok yakışır.

T24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 13 Eylül 2024; 12:57:26 >

• Bu ne ya? Bazı makamlardaki insanların böyle tartışmalardan uzak durması, tarafını belli etmemesi beklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

O iş, partili cumhurbaşkanı zamanı bitti. :)

Artık Recep Tayyip Erdoğan'ın bile konuşurken cumhurbaşkanı olarak mı, yoksa parti başkanı olarak mı, konuştuğunu bile anlayamıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 13 Eylül 2024; 14:13:2 >
  • Parti devletinde sıradan bir gün

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Parti genel başkanı kimliğinin dışında konuştuğunu görmedik ki zaten hocam pek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt

Anlıyorsun aslında da, silivri soğuk.

• Ne bekliyorsunuz ki, kalite mi. Geçiniz efendiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memuriyetten atılma cezasına kadar gitmesi
    gereken bir mesaj!

• RTÜK başkanının burada yaptığı yanlış. ( Yanlış olduğunun oda farkına varmış ki Twit'i silmiş devamında. )

Fatih Altaylı çoğu zaman RTÜK başkanını eleştirir hatta ağırda konuşur onun hakkında ama bir Kamu görevlisi olarak İki gazeteci arasındaki dalaşmaya laf atışmalarına dahil olmaması gerekirdi taraf olması yanlış olmuş.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir toplantıya giden gazetecilere Fatih Altaylı onlar gazeteci değil ayak takımı flan demişti. Onlarda başka bir twit ile karşılık vermiş ve hadi dava aç gerekirse diyede açık açık yazmışlar. RTÜK başkanı neden dahil oluyorsa alkış atıyorsa . ( Hakaret edilmesi hoşuna gitmiş büyük ihtimal ama olmamış bu alkış işi ve yakında başını yakarsa şaşırmam .)

Görevden almaya kadar gidebilir bu süreç...

• o değil de bu zafer şahin okulda mokulda hiç kimsenin sevmediği o hep dışlanan çocuk tam

seksenler'deki niyazi'ye benzetiyorum buna her gelen 1 tekme atmış, muhtemelen çocukken de hafif tombuldu üstüne çıkıp falan deh deh demişlerdir sınıfta

• Zafer Şahin bu ülkenin en onurlu, en başarılı gazetecilerinin başında gelir.

Nefretle hayata tutunan, önüne gelene küfreden sözde gazeteciye az bile söylemiş.

Ebubekir bey de arkasında duramayacaksa paylaşım yapmayacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.