Şimdi Ara

Rtx 3000 serisi stok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben rtx 3070 almayı planlıyorum ama bildiğiniz üzere şuanda stok yok. Yeni stoklar geldiğinde fiyatlar eskisi gibi mi olur yoksa fiyatlarda bir artış veya azalma olur mu?

• Bana dahada artıcak gibi geliyor. hem stok yok hem etheryum günden güne değerleniyor. Hem Ülkenin ekonomik durumu- malum corona. Euro, altın, dolar alıp başını gidebilir yakın zamanda. Bu bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

• Fiyatlar bir süre daha böyle devam eder. Oyun için ekran kartı alacak kimse almasın cidden aşırı zarar edersiniz değmez. Elinde miningden sonra değerlenmiş eski kartlar olan arkadaşlar 570, 580, 5700xt, 1070, 1080, 1080 Ti hatta 2000 serisi kartları bu zirve fiyatlardan elinizden çıkarın bir kaç ay bekleyin. Alın Gtx 1650 idarelik oynayın 2 3 ay oyunlarda ayarları ultra görmediğinizde çok bir şey kaybetmezsiniz. Ama bu iş toparlandığında Gtx 1080 sattığınız fiyata 3060 Ti kesin alır belki o fiyata 3070 bile alırsınız. Mining bittiğinde 2. el kart kaynayacak 3080 Ti piyasaya sürülecek cidden bir süre idarelik kart kullanmak size çok şey kazandırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Fiyatlar bir süre daha böyle devam eder. Oyun için ekran kartı alacak kimse almasın cidden aşırı zarar edersiniz değmez. Elinde miningden sonra değerlenmiş eski kartlar olan arkadaşlar 570, 580, 5700xt, 1070, 1080, 1080 Ti hatta 2000 serisi kartları bu zirve fiyatlardan elinizden çıkarın bir kaç ay bekleyin. Alın Gtx 1650 idarelik oynayın 2 3 ay oyunlarda ayarları ultra görmediğinizde çok bir şey kaybetmezsiniz. Ama bu iş toparlandığında Gtx 1080 sattığınız fiyata 3060 Ti kesin alır belki o fiyata 3070 bile alırsınız. Mining bittiğinde 2. el kart kaynayacak 3080 Ti piyasaya sürülecek cidden bir süre idarelik kart kullanmak size çok şey kazandırır.

Mining bittiğinde? Bitecek yani eminsin :) 1080 satıp 3070 alırsın diye fikir mi verilir arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 15 Şubat 2021; 11:22:41 >

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt

Tabi ki bitecek ömür boyu gidecek mi sanıyorsun 20k dan 3080 mi topladın naptın ? Şuan Gtx 1080 gibi kartları satın ilerde ona yakın fiyatlara Rtx 3070 alırsınız diyorum ne diye fikir verecektim 3090 mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 15 Şubat 2021; 14:26:40 >
  • Ben rtx 2080 kartımı yaklaşık 8000 tl civarında satıp beklemeyi düşünüyorum ancak en fazla 2-3 ay bekleyebilirim bunun için sormuştum. Siz ne önerirsiniz?
  • quote:

Tabi ki bitecek ömür boyu gidecek mi sanıyorsun 20k dan 3080 mi topladın naptın ? Şuan Gtx 1080 gibi kartları satın ilerde ona yakın fiyatlara Rtx 3070 alırsınız diyorum ne diye fikir verecektim 3090 mı ?

3 sene önce senin gibileri dinleyip coinler düştüğünde 1080ti larını satanlar ne aldı biliyor musun?

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt

Coinler düşünce mi sat diyorum şu an satın birkaç ay bekleyin yüksek model kart alın diyorum? Evet o zaman da 1080 Ti satıp 2 3 ay bekledim ve aynı fiyata 2080 Ti aldım?

• quote:

Coinler düşünce mi sat diyorum şu an satın birkaç ay bekleyin yüksek model kart alın diyorum? Evet o zaman da 1080 Ti satıp 2 3 ay bekledim ve aynı fiyata 2080 Ti aldım?

Ya düşmezse? Bilmem farkında mısın ama Elon Musk ın başı çektiği tayfa BTC nin fiyatının yüksek seviyede kalması için milyarlarca dolar yatırıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.