|
Rtx 3080 ile devammı
-
-
Kasayı son bir kez yan yatır hocam -
35 liralık "sağlam" kasada gidip de 4080 olmayacak, 4070 bile olmayacak. hali hazırdaki sisteminden daha düşük performansla kalacaksın.
5800x3d al idare onla 1-2 sene daha.
-
Devam devam sistem iyi. Bu kadar yeni sistem meraklısı olmayın. Paralar cebe sığmıyorsa o zaman yapacak bir şey yok.
-
Gerek yok yenilemeye, rtx5000 serisini bekleyin. -
-
Sisteminiz gayet iyi. 3080 güçlü bir gpu. Birkaç yıl daha rahat idare edecektir. 2160p değil de 1440p , ultra değil de yükseğe çeker, ince ayarla yolunuza bakarsınız.
Şu dönem parayı çarçur edecek, macera aranacak bir zaman kesinlikle değil. ddr5 bellekli sistem sizi şahlandırmayacak. birikim yatırım vs bir şey yapabiliyorsanız yapın bence.
Bu sisteme yapılacak şey, eğer cpu yetersiz gelmeye başlarsa 5800 X3D ye yükseltmek olabilir. baya ömrünü uzatır.
Hazır sistemlerde kasa, psu, anakarttan feragat edilir genelde. bazıları çok dandik olabiliyor maliyetten kısmak için. kendi kasanızdaki bileşenleri özenle seçtim diyorsunuz, hazır sistemlerin çoğunda böyle bir şey olmuyor.
söylediğiniz fiyatlara "sağlam" hazır kasa bulamazsınız.
-
Evet katılıyorum hocam, anca böyle ayda yılda bir iyi bir kasayı uygun fiyattan satan firmalar çıkabiliyor da , onlarda anında kapış kapış gidiyor zaten . Monitör de 2k da değil aslında 1080 p 240 Hz Asus tuf -
Ben sakat bir fx8150 ile 12 yıl idare ettim, yıllarca gt1030 kullandım. Siz de 1-2 yıl daha idare edip 5000 serisi 6000 serisi gpu bakabilirsiniz. Sisteminiz güçlü. -
Bende 12400f 3080 var seninkinin intel versiyonu gibi düşünebilirsin. Hala oyunlarda en yüksek ayarlarda 150+ fps alıyorum 1080p çözünürlükte. Sen en kötü 5800x3d takarsan baya bi fps artışın olur 3 yıl daha götürür. Bende 13700k veya 14700k gibi upgrade düşünüyorum 3-4 yıl daha götürür beni 1080p yüksek ayarlar ve yüksek fps. Bence devam etmelisin şu anki sisteminle.
-
5090 gelsin sonra düşünmek lazım. 3080 bir süre daha idare eder yata kalka.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X