Şimdi Ara

Rtx 4080 için TV vs Monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sistem kurdum ancak şuan da monitör eksik. Onunda şöyle bir sıkıntısı var 4k monitör istiyorum ancak monitöre vereceğim maks bütçe 7K IPS olması şartı ile. Öyle 120Hz takıntım falan yok Ekran canlı olsun Hdr özellikleri olsun ekran kare geçişlerinde yırtılma olmasın yeterli aslında bu konuda sorum var şimdi benim ekran kartım Nvidia malum G-SYNC monitor fiyatları pahalı alacağım monitör de Freeysnc özelliği olunca G-SYNC aktif edilebiliyor gibi bazı makaleler görmüştüm bu gerçekten öyle mi yoksa mecbur G-SYNC bir monitör alacağım. Şimdi gelelim asıl sıkıntıya Allah nasip ederse 6 ay sonra düğünüm var ve evimde eksik olan iki parça kaldı onlar da televizyon iki tane televizyon almam gerekiyor bende diyorum ki alacağım bir tane televizyonu en azından bu sistem için almam daha mantıklı olmaz mı cebimden iki defa para çıkmamış olur hem monitör hemde televizyon için para vermemiş olurum evlilik süreci malum. Eğer televizyon alırsam bütçem 15K verebilirim o zaman da tabi yine HDMI 2.1 desteği olması şartıyla ve tabiki 144hz veya 120hz olması önemli olmuş olur benim. Televizyon almam maddi açıdan benim için daha iyi çünkü dediğim gibi fazla masraftan kurtulmuş olurum ve zaten iki tane odada televizyon olucak bu televizyon benim monitörüm tarzı gibi birşey olucak. Bu konuda öneriniz nedir ve önerinize göre önerdiğiniz televizyonun veya monitörün modelini yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.