Merhaba , yeni 4080 aldım rdr 2 şehire geldiğimde ara ara fps drop oluyor takılıyor çok kısa sürede geri düzeliyor en yüksek ayarlarda 70 fps altına düşmüyor 2 k da oynuyorum , takılma gibi olunca can sıkıyor , normal mi ? Karşılaşan varmı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rtx 4080 rdr 2 problemi
-
-
ayarlarınızı paylasırmısınız ?
tum ayarların ekran goruntulerını ?
dlss acıkmı kapalımı dx mı9 vulkanmı hangısını yada hangılerını kullanmaktasınız.
anakart ve ıslemecınız nedır ? ramınız nedır kac gb dır ?
vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 19 Mayıs 2023; 2:20:11 > -
Merhaba, hepsi açık Dlss oto da açık, dx12
ryzen 7600x
Asus b650 Plus anakart
32 gb ddr5 5200mhz
rtx 4080
750 Watt gold psu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 17 Mayıs 2023; 10:26:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vulcanda oynayınız.
2 k da full+full. dlss kapalı. msaaa 8 x ve 16 x
2 k da full+full dlss kalite;
-
Merhaba , vulcana aldım . Biraz daha drop azaldı diyebilirim yine şehir içinde milisaniyelerde oluyor ama , oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum 4090 da olsa bunu yapacağını düşünüyorum .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cpu dan amd ıslemcıden kaybedıyorsunuz.
-
Evet o da olabilir ilkdefa amd aldım keşke intelle devam etseydim . Artık aldık platform değişmesi zor , yapacak bişey de yok 🙄
Siz hangi işlemciyi kullanıyorsunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 19 Mayıs 2023; 10:54:36 >
yukarda verdığım ss lerde işlemcim gözükmekte.
demek bakmamışsınız bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 19 Mayıs 2023; 11:26:30 > -
nexus mods :: red dead redemption 2A Modest Memory Pool Booster for LML - Anti-Stutter Performance Boosterhttps://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/1504
Bu modu kullanırsanız şehir içindeki, atı durdurunca olan stutterı fixler. AMD intel ile ilgisi yok durumun.
MSI B550 Tomahawk
5800x3d
7900 XT MERC 20G
32 GB DDR4 3800cl16
FSP HYDRO G PRO 1000w PSU
ile 1440p fsr 2.1.2 quality mod, grafik favor quality sonda, 144 fps çakılı oynuyorum. Saint Denis de son sürat at sürüp aniden atı durdursam bile stutter olmuyor.
afterburner ve rivatuner oyunda çakışıyor, kullanmayın.
Oyunda çok kastıran ayarlar var. İsterseniz Hardware Unboxed kanalının optimize ayarlarını kullanın. En aşağıda paylaşıyorum. Müthiş perf. artırır. Üzerine en başta verdiğim stutter modunu da yaparsanız oyun yağ gibi akar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 19 Mayıs 2023; 12:1:6 >
-
Sağolasın teşekkürler +1
bu arada dx12 mi Vulcanmı bu yukardaki veriler ?
benımyukarda verdıgım her 2 seneryodada yağ gıbi akmakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Mayıs 2023; 10:27:13 > -
Rica ederim hocam. Bu bahsettiğim durum en çok Saint Denis şehrinde at ile fren yapınca oluyordu. Basit bir mod ile çözülmesi güzel. Rockstar bu sıkıntıyı yıllarca çözmedi. Şu an modsuz halini denemedim oyunun. Modu kullanalı baya bir oluyor benim oyunda.
-
Hocam dikkat etmemişim , direk Gpu odaklandım ondandır … yeni nesil oyunlarda bir problem yaşamadım cp2077 gibi bi bunda vardı .bu oyunda belki eski olduğundan yeni nesil amd işlemcilerle çok iyi değildir belki de artık o minik stopları görmezden gelicem bu oyunda . Cevaplarınız için teşekkür ederim .
Hocam sizede teşekkür ederim bende atı durdurunca olmuyor normal sürerkende oluyor dediğiniz şehirde aynen milisaniyelerde bi takılma normalde yağ gibi akarken böyle olması göze takılıyordu da alıştım artık …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 19 Mayıs 2023; 12:59:58 >
Durdurmayın hocam atı
-
Ne yazık ki bu durum oyun ve sürücüler ile alakalı. Bununla ilgili bir konum var forumda aynı sorunu yaşadım. Reddit vb forumlarda bu sorunu yaşayan çok kişi var yalnız değilsiniz. Ben çözüm bulamadım ve oyunu o şekilde bitirdim umarım bulursunuz.
Aksi gibi artık başka oyunlarda da dikkatimi çekmeye başladı . Sanki görüntü takılıyor 1 fps atlıyor gibi .
Hocam hangi yazılımlar çalışıyor arkada bilmiyorum ama afterburner ve rivatuner falan çalıştırmayın. Nvidianın kendi overlayi ile gözlem yapın. Mouse ne kullanıyorsunuz bilmem fakat 1000 hz polling rate kullanıyosanız stutter yapabilir. Onu 500 hz çekin.
Windows güç planında ayarlarına girip arka plan slayt gösterisini devre dışı bırakın. Bu da stutter yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 26 Mayıs 2023; 8:40:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim hocam tüm uygulamaları kapattım hatta fps görmek için ne afterburner ne de nvidia kendi programı kullanmadım yine oluyor . Akşam gidince arka plan slayt olayına da bakayım ,Mause denemedim onu deneyim o da aslında bloody gun v3 galiba standard kullanıyorum onuda kurcalayım . Psu yu bile değiştirmeyi düşünüyorum 750watt gold ama 5 yıılık , yeni nesil pciexpress 5.0 psu alayım diyorum . Gıcık bir iş …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 26 Mayıs 2023; 8:43:57 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Durdurmayın hocam atı |
nexus mods :: red dead redemption 2 A Modest Memory Pool Booster for LML - Anti-Stutter Performance Booster https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/1504Bu modu kullanırsanız şehir içindeki, atı durdurunca olan stutterı fixler. AMD intel ile ilgisi yok durumun. MSI B550 Tomahawk 5800x3d 7900 XT MERC 20G 32 GB DDR4 3800cl16 FSP HYDRO G PRO 1000w PSU ile 1440p fsr 2.1.2 quality mod, grafik favor quality sonda, 144 fps çakılı oynuyorum. Saint Denis de son sürat at sürüp aniden atı durdursam bile stutter olmuyor. afterburner ve rivatuner oyunda çakışıyor, kullanmayın. Oyunda çok kastıran ayarlar var. İsterseniz Hardware Unboxed kanalının optimize ayarlarını kullanın. En aşağıda paylaşıyorum. Müthiş perf. artırır. Üzerine en başta verdiğim stutter modunu da yaparsanız oyun yağ gibi akar. |
Benzer içerikler
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- opengl mi directx mi
- üçlü ara bellekleme nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- nvidia g sync açma
- gpu ekran kartı mıdır
- nvidia otomatik ayarlama
- ekran kartı resetleme
- dikey senkronizasyon nedir
- ekran kartı güncelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X