Şimdi Ara

Ruble değişimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende 7 vitesli bisiklet var ve ruble şimdilik kötü sayılmaz. Kullandığım ruble shimano cs-hg20 12-32t.
    Şimdi bu kullandığım freewheel midir yoksa cassette(freehub) mıdır?
    Aklımda 13-34t ruble varda bu olurmu olmazmı bilmiyorum.
    Bilenler umarım vardır bu konu hakkında.
    Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsmindeki cs'den anlaşılabileceği üzere kaset/freehub. Vidalı rubleler ise mf ile başlar, örneğin mf-tz500. Aklınızdaki ruble için konuşmak gerekirse, öncelikle arka aktarıcınızın bu oranda bir rubleyi destekleyip desteklemediğini öğrenmek lazım (minumum-maksimum diş oranları). Desteklemiyorsa uzun bacak bir arka aktarıcı almanız gerekecek. Ayrıca bir ihtimal zincir değiştirmek de gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 19 Temmuz 2019; 22:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hwarang

İsmindeki cs'den anlaşılabileceği üzere kaset/freehub. Vidalı rubleler ise mf ile başlar, örneğin mf-tz500. Aklınızdaki ruble için konuşmak gerekirse, öncelikle arka aktarıcınızın bu oranda bir rubleyi destekleyip desteklemediğini öğrenmek lazım (minumum-maksimum diş oranları). Desteklemiyorsa uzun bacak bir arka aktarıcı almanız gerekecek. Ayrıca bir ihtimal zincir değiştirmek de gerekebilir.
    Peki sağolun, şimdi biraz daha anlamış gibiyim.
    Şunu biliyorumki benim arka aktarıcısı Tourney tx35. Sanırım bu 34t destekliyormuş.Belki yanılmışta olabilirim.
    Aklımdaki ruble Sunrace mf-m4s idi. Demekki olmaz değilmi? Bu freewheel olarak yazıyorda.

• hwarang kullanıcısına yanıt
    Tamam bende önceden bu cshg50 13-34ü araştırıyordum. Bunu almaya karar verdim sonunda. Yardımlarınız için teşekkürler.

• neden ruble değiştirmek istiyorsunuz, değişim sonrası ne olacak fark olarak?
  • bende bu dişliye geçiş yaptım. Hedefim yokuşları daha rahat çıkmak idi. Sonuç : mükemmel :)

Ruble değişimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik değişimi ve sibop
    6 yıl önce açıldı
    Krank keçesi değişimi fiyat?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen.
    Bende 7 linin 13-34 freehub cassette yi aldım,cs hg50. Bu ruble pahalıda olsa önemli olan tabi yokuş rampalarda rahat çıkmaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.