Bildirim
Ruhunuzu Dinlendirecek 1 Kaç Müzik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hoparlörüm bozuk ya hatırlattın sımdı yarın maltepeye ıncem, ruhumu dınlendıren muzık 2pacın sarkıları desem yeridir adamın sesi terapi ediyo beni -
quote:
Orijinalden alıntı: Оzan
hoparlörüm bozuk ya hatırlattın sımdı yarın maltepeye ıncem, ruhumu dınlendıren muzık 2pacın sarkıları desem yeridir adamın sesi terapi ediyo beni
Söz yok bunda. Piyano ile çalınıyor . Öyle çok şarkı var fakat bu bir başka.. -
-
Powerx harika. Sorsam bulamazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter
Powerx harika. Sorsam bulamazdım.
Teşekkür ederim
Burada bir konu altında topladığım sözlü sözsüz bir çok müzik var youtube linkleri ile. Sayfa biraz geç açılabilir yada makinen kasa bilir çünkü sırf bir sayfa müzik.
http://forum.donanimhaber.com/m_30635514/mpage_1/key_/tm.htm -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Powerx*
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter
Powerx harika. Sorsam bulamazdım.
Teşekkür ederim
Burada bir konu altında topladığım sözlü sözsüz bir çok müzik var youtube linkleri ile. Sayfa biraz geç açılabilir yada makinen kasa bilir çünkü sırf bir sayfa müzik.
http://forum.donanimhaber.com/m_30635514/mpage_1/key_/tm.htm
PM yolladım. Bakarsanız sevinirim.
-
Eyvallah usta -
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn
Eyvallah usta
Rica ederim ne demek
quote:
Orijinalden alıntı: 34 SRY 86
Ben dinlemem ama güzel hoş müzik...
ve kaydettim... Çok harika web sayfası fon müziği olur.
Milletin bununla başı şişer belki ama ben dinleniyorum
Doğrudur tabiki de fakat bu kadının söylediği şarkılarda insanın ruhunu dinlendiren bir müzik bulamadım hiç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 20 Mart 2010; 4:42:08 >
-
-
-
Mükemmel, mp3'e attım. Devamı gelirse seviniriz. -
O müzik tavsiye konusu ne öyle yaa ..Bazılarını link halinde verseniz bari...Bilgisayar 10 dakikada toparlandı -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sendromkaan
Mükemmel, mp3'e attım. Devamı gelirse seviniriz.
Çok var fakat hangi birini koyacağımı bilmiyorum. Güzel olanlarından 2,3 tane daha ekliyeyim. Şuanlık sadece bir kaç tane ekledim yoksa konu kasıyor yada taşınıyor. -
-
sokak melodileri -
quote:
Orijinalden alıntı: Powerx*
quote:
Orijinalden alıntı: Sendromkaan
Mükemmel, mp3'e attım. Devamı gelirse seviniriz.
Çok var fakat hangi birini koyacağımı bilmiyorum. Güzel olanlarından 2,3 tane daha ekliyeyim. Şuanlık sadece bir kaç tane ekledim yoksa konu kasıyor yada taşınıyor.
İlki gibi şarkısız olanlardan varsa daha koyabilirsin zevkle dinlerim.
Bu arada çok teşekkür ederim sabahtan beri kendimi çok kötü hissediyordum ilk şarkıyı 40-45 dk'dır aralıksız dinliyorum ve şimdi gerçekten ruhum yumuşadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 20 Mart 2010; 17:30:38 >
-
Benzer içerikler
- güneş enerjisi havası nasıl alınır
- her gün saç spreyi kullanmak
- devlet hastanesi kbb doktoru tavsiye
- kendimi öldürmek istiyorum
- citoles kilo aldırır mı
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X