Şimdi Ara

Run Flat Lastik & BMW (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
541
Cevap
25
Favori
217.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

quote:

Orijinalden alıntı: gonsales

F10 520 aracım da potenza rft lastikler vardı.
    Goodyear asymetrik 3 serisi lastikler ile değiştirdim.
    Çok sessiz lastikler hemde yol tutuş inanılmaz düzeyde arttı.
    Kesinlikle goddyear asymetrik3 yada michelin ps4 ( eşimin aracı için yeni aldım .)

Aracınızın konforuna not verirseniz, eski rft lastikleriniz ve yeni goodyear lastikleriniz için kaç verirsiniz

rft potenza : 7
    goodyear klasik asy 3 : 9
  • creatures C kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil driveguard var rft xl 225 55 17 F10 , lastikleri çok iyi çıktı pirelllerden sonra pamuklara sarılmış sürüş hissi veriyor, virajlara falan tren rayında gibi giriyor.
  • 4 serisi ruflat 18 inch lastik var. İdrive da uyarı verdi, lastik hava basıncı düşük ama devam edebilirsiniz dedi. 2,3 bar yapmak istersem 34 mü basmak gerekiyor havayı? Bir de nitrojen e gerek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Yeni nesil driveguard var rft xl 225 55 17 F10 , lastikleri çok iyi çıktı pirelllerden sonra pamuklara sarılmış sürüş hissi veriyor, virajlara falan tren rayında gibi giriyor.

Aldım hocam bende, önceki lastiğe göre biraz daha konforlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creatures

quote:

Aldım hocam bende, önceki lastiğe göre biraz daha konforlu.

Hayirli olsun hocam. Driveguardin yol tutusu fren mesafesi konfor vb.. kriterlere gore baktiginizda gorusunuz nedir? Yorumlarinizi bekliyoruz.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urun iyiyse brigsa hissesini alabilirim sanirim temmerut geliri%50 kac yildir yatirimcisina kazandirmyan sabanci basarili urunun ardindan yatirimcisina kazandiracam mi ?

alis fiyati 7.50 3 ay sonra kar zarar durumumu tekrar paylasacagim

not: yatirim tavsiyesi degildir.

• hayırlı olsun,boş kazançlar

• Bol kazançlar olucaktı

• Hankook Ventus Prime2 K115 205/55R16 91W RFT

Kullanan var mı acaba? Nasıldır?

• Bugün bmw f10 aracımıza bridgestone driveguard 225/55 lastik taktık şuanlık gayet memnunuz eski turanzalardan sonra hissedilir derecede yumuşak geldi.Almadan önce endişeliydik ama umduğumuzdan iyi olunca rahatladık gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz

• F10 icin yazlik 225 55 17 driveguardlari kisliklari ile degistirecegim 2850 fiyat aldim, kislikta rft sadece brigedstone da varmis.. yazliklardan cok memnun kaldim rft kisliklar yine driveguard olcak sanirim

• bridgestone blizzak lm 001rft kislik lastik nasildir acaba. Kullanicilari bilgilendirebilirse sevinirim.

• kışlık runflat marka önerisi olan varmı veya kampanyalardan haberi olan birisi yardımcı olursa sevinirim...
  • merhaba arkadaşlar
    2015 bmw one edition 1 serisi 1.18i aracım var
    üstünde orjinal jantlar var lastiklerde fabrika çıkışı
    aracım şu an 40000km de
    lastikleri değiştirmek istiyorum
    205 50 17 üstündeki lastikler, böyle olunca rft de seçenek az
    illaki bu ölçülerdemi takmak lazım? rft takmasak ne olur ?
    yardımlarınızı rica ederim,
    ayrıca m paket oem jant önerirmisiniz? 17 inc
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungq

merhaba arkadaşlar
    2015 bmw one edition 1 serisi 1.18i aracım var
    üstünde orjinal jantlar var lastiklerde fabrika çıkışı
    aracım şu an 40000km de
    lastikleri değiştirmek istiyorum
    205 50 17 üstündeki lastikler, böyle olunca rft de seçenek az
    illaki bu ölçülerdemi takmak lazım? rft takmasak ne olur ?
    yardımlarınızı rica ederim,
    ayrıca m paket oem jant önerirmisiniz? 17 inc
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Selamlar, forumu geriye doğru okursanız ebat seçimleri tartışılmıştı zannedersem.Bir ara bende bakmıştım, mich-conti - Goodyear seçeneklerin içinde Goodyear için bayağı övgü vardı

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    ben yanlış anlamışım birçok markanın rft si varmış kışlık.. şuan 2012 yılından kalma kışlık düz lastikler var aracın üstünde...rft ye alışınca yazlıkta bu düz lastikler tedirgin yaratıyor bende...benimde rft kışlığa geçmem lazım, aldığınız fiyat varsa lütfen paylaşınız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben yanlış anlamışım birçok markanın rft si varmış kışlık.. şuan 2012 yılından kalma kışlık düz lastikler var aracın üstünde...rft ye alışınca yazlıkta bu düz lastikler tedirgin yaratıyor bende...benimde rft kışlığa geçmem lazım, aldığınız fiyat varsa lütfen paylaşınız...

Geçtiğimiz bahar baktığımda fiyatlar tanesi 450-650 tl arası değişiyordu. Şuan nerelerde bilmiyorum

Selamlar

• Ben de 3.16i F30 aracıma 18 inch kışlıkları birkaç gün önce taktırdım. Bu jantlara yazın 4 adet RFT olmayan Goodyear F1 Eagle Asymmetric 3 225/45/18 95Y XL lastik taktırmayı düşünüyorum. Bu lastikleri veya benzerlerini kullanıp (RFT Olmayan)sorun yaşayan arkadaşımız var mı?
  • Merhabalar yeni 118 i aracimi teslim aldim ancak satisi yapan servis danismani kislik lastik alirken bmwnin tavsiye ettigi uzerinde yildiz logosu olan lastiklerden almam gerektigini aksi takdirde aracin cekme vs problemlerde garantiye girmeyeceginden bahsetti. Bilgisi olan arkadaslardan yardimrica ediyorum.

• herby kullanıcısına yanıt
    Afedersin xtirsin gitsin o satış danışmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 14 Kasım 2017; 22:32:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.