Şimdi Ara

Run Flat Lastik & BMW (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
25
Favori
217.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa bmw sahibi oldum acikcasi bende cok sasirdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Afedersin xtirsin gitsin o satış danışmanı

Al benden de o kadar 😁...

• 2013 yılında f30 aracıma tüm kodlalamarı kendim yaptım, ama hiçbir retrofit yada kodlama funlatlerden kurtulup yarı fiyata 98 Xl sava intense uhp2 kadar mutlu etmedi...
  • Arkadaşlar,konfor odaklı kullanan biriyim (2016 3.18i),aracın lastiklerini daha nasıl konforlu hale getirebilirim herhangi bir marka tavsiyeniz varmı?
  • Arkadaslar sizlere bir sorum olucak,

yurtdisinda yasiyorum BMW X5 2008 aracim var. Aldigimdan beri uzerinde runflat lastikler vardi ve bende ole kullandim ama nerdeyse hersene arkalastiklerin orta kismi onlerinde yan taraflari asindi ve 2-3 defa lastikleri degistirmek zorunda kaldim.

Acaba diyorum simdi yeni runflat olmayan lastik alsam konfor yumusaklik yol tutus olarak daha rahat edermiyim? yumusak lastik takmak istiyorum bu sefer. patlama olayina ne yaparim bilemiyorum ama, onada onerilerinizi bekliyorum. Forumda anladigim kadariyla buyuk cogunluk konfor acisindan dusunulursa runflat taraftari degil. patlama olasiligina karsi nasil bir onlem aliyorsunuz, tecrubelerinizi benimlede paylasirsaniz sevinirim.. Tskler.

birde Atturo AZ850 diye bir lastik buldum, digerlerine gore baya fiyat avantaji var.. ne dersiniz kullanan varmi acaba?
    https://www.youtube.com/watch?v=J1yXGzOAAD8

• Selamlar aracım 2014 model 116 54bin kmde lastikler pirelli p7 rft fakat bunları normal lastikle değiştirmek istiyorum. 205/55/r16 için normal lastik mi önerirsiniz xl lastik mi ? Ben şunu düşünüyordum .http://kolayoto.com/hankook-ventus-prime3-k125-205-55r16-94w-xl.html tyrereviews'ten baktığımda testler birinci veya ikinci olmuş hep. 16 jant için xl alınmalı mıdır ? RFT düşünmüyorum kesinlikle.
  • Merhaba,

F30 gurubuna da yazdım ama buraya da tekrar yazmak istiyorum. F30'umu sattim ve kışlık jant&lastik setim elimde kaldı. Henüz 10bin km kullanıldı. Siyah 17 inch modernline (413 v-spoke) jantı, pirelli sotto zero lastikler.

İhtiyacı olan varsa ilan nosu:498883189
  • Bugun 2014 F10 a RFT Pirelli sottozero 3 Moe kis lastigi aldim fabrika cikisi merso ve bmw lere takiliyormis MOE kodlu... yine dayanamadim RFT aldim icim rahat etmiyor aksi takdirde...

• Hayırlı olsun

• Bridgestone driveguard yazlik 205 60 16 icin 450 lira iyi midir?

Goodyear Efficientgrip icin 550 civari fiyatlar..

Ilkine kayiyor gozum daha cok ama.. oneriniz var midir?
  • Goodyear F1 Eagle Asymmetric 3 225/45/18 95Y XL alındı (RFT değil!). Nisan gibi yazlık olarak kullanmaya başlayacağım. O zaman yorumlarımı yazarım...

• Babama rft al dememe ragmen kendisi 1 ay önce normal kis lastigi aldi ve iyiki de almisin diyor.

• Arkadaşlar 2014 x1 sdrive aracım var.yaklasık 1 ay once kapana girdim. 225 50 17 94 w pirelli p7 run flat lastik vardı.3 u kullanılamayack halde.... Su an petlas kıslık lastikler var uzerinde patlayan cinsten ama konforu o kadar iyiki....

Pirelli p7 ler yokusta ıslak zeminde patinaj yapıyordu... şimdi acaba yazlıkları rft olmayan lastiklerdenmi alsam diye dusunuyorum.

rft olmayan goodyear alırsam xl mi almalıyım. goodyearlarda ses olayı az gibi.ama ıslak zemin onlardada c sınıfı sanırım.

yardımcı olursanız sevinirim....Çıkmaz yollardayım Lastik lazım:) Saygılar
  • isonil İ kullanıcısına yanıt
    Benim yukarıda yazdığım Goodyear Asymmetric 3 için ıslak tutunma A, yakıt tasarrufu C sınıfı. Ebata göre internetten etiket değerlerini bulabileceğini tahmin ediyorum.

• alper029 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.Saygılar
  • 278/40/R18 arka
    245/45/R18 ön

olacak şekilde RFT lastik arayışına girdim arkadaşlar. Genelde continental önerilse de, bugün yakındaki bir bayi ısrarla pirelli en iyisidir dedi. Fiyatlar neredeyse aynı. Sizce hangisi ?
  • Üstlerde mesajım vardı f20 16 jant için ventus prime 3 aldım. XL olmayandan. Ona rağmen sıkıntı yaşamadım düşünen olursa öneririm.

• tk152 T kullanıcısına yanıt
    Yukarida var mesajim Pirelli taktirdim. Rft 3 ay oldu cok memnunum lastikten cok komforlu ve sessiz cikti kislik icin siddetle tavsiye ederim
    Continental almaya gittim Prelli taktirdim..

Yazlik icin Bridgestone Driveguard taktirdim yazin (pirelli cinturatolar vardi uzerinde cok gurultulu ve kayiyordu) Driveguard da ultra sessiz ve iyi cikti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 4 Mart 2018; 7:34:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    viraj performansı (yatma vs) ve direksiyon tepkileri nasıl oldu? fark gerçekten çok var mı? 6 aylık aracımın lastiklerini non-rft 'ye değiştirme arifesindeyim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vona70

viraj performansı (yatma vs) ve direksiyon tepkileri nasıl oldu? fark gerçekten çok var mı? 6 aylık aracımın lastiklerini non-rft 'ye değiştirme arifesindeyim de.

Tepkilerde fark hissetmedim. Viraj konusu şöyle benim 16 jant 55 yanak ilk zamanlar hafif çok sert girince yatma yaptı nadir de olsa ama arkalara birazcık daha fazla hava basınca o da geçti. Araçta ciddi rahatlama var rftye göre daha bir akıcı gidiyor hissediliyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.