Şimdi Ara

!!!!Rus psnden Fifa 16 satın aldım indirdim ama açılmıyor lütfen yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayın 19 da webmex isimli satıcıdan plati.ru sitesinden 3500 ruble aldım ve Fifa 16 ön siparişi verdim sayaç işlemeye başladı indirme işleminde aktif ettim hesabımda 101 ruble kaldı , oyunu bugün indirdim fakat oyunu açmaya çalıştığımda oyunu satın alın ibaresi çıkıyor, bunları okuyan herkesin aklına ana hesap yaptımmı diye soru gelebilir evet yaptım hatta defalarca devre dışı bırakıp tekrar aktif ettim şuan ne yapıcam hiç bilmiyorum , bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up...

• Bende az önce webmex'ten aldım oyunu indirmeye başladım umarım bir sıkıntı çıkmaz.
  • 00efe 0 kullanıcısına yanıt
    Lisanslari geri yuklediniz mi?

• Evet yükledim yine olmadı

• Pre order da acilmiyordu galiba psnden preorderi degilde normalini indirin

• Hesapta 101 ruble kaldığına eminsiniz demi birdaha kontrol edin baze önce çekiyor parayi sonra durduk yee geri veriyor en azindan benim başıma gelmişti driveclub i aldim parayi cekti sonra oyunun açıldığı saat satin alin diyorsu gece gece bulamadım sıkıntı ne,sabah bir baktim hesabimda para duruyor. Tekrar aldim oyunu o zamab girdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resim yükledim ama sanırım olmadı

• Normalini indiremiyorum satın Alman gerekiyor diye uyarı çıkıyor, paşam tekrar tekrar baktım 101 ruble kalmış :(

• Hala çözemedik sıkıntıyı

• Küçük bir ihtiaml ama oyunu aldığın hesaptan indiriyorsun deme? Aksi halde hem para çekilip hem satın al ibaresi çıkmaması gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Küçük bir ihtiaml ama oyunu aldığın hesaptan indiriyorsun deme? Aksi halde hem para çekilip hem satın al ibaresi çıkmaması gerekiyor.

Evet aynı hesaptan indirdim

• Dostum çözemedin mi hala sorunu ?

• Muhtemelen oyunu aldığın hesabı ana hesap yapmadın ve başka bir hesaptan oynamaya çalılıyorsun. Çözüm için oyunun alındığı hesaba gir ayarlar hesap yönetimi ana hesap olarak etkinleştir de. Oturumu kapat istediğin hesaptan oyununu oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap45

Muhtemelen oyunu aldığın hesabı ana hesap yapmadın ve başka bir hesaptan oynamaya çalılıyorsun. Çözüm için oyunun alındığı hesaba gir ayarlar hesap yönetimi ana hesap olarak etkinleştir de. Oturumu kapat istediğin hesaptan oyununu oyna.

Yok hocam bu arkadaşın sorunu o değil ana hesap etkin olduğu halde oyunda kilit varmış ve Sec. hesap bile kilitliymiş ilginç şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 24 Eylül 2015; 11:10:05 >
  • EA forumunda kesin bahsedilmiştir. Konusu yoksa da konu açın orada. EA yetkilileri bir şey diyecektir. Bencesini sorarsan EA bu sene işi sıkı tutmuş ve oyunu tarihinden önce oynayanlara karşı tedbir almış denebilir...

• Ben erken oynamak için herhangi bir girişimde bulunmadımki normal vaktinde oynamak istedim sadece bu , forumlara konu açtım cevap henüz gelmedi bakalım kısmet artık.

• Bende plati ru araciligi ile aldim rus hesabimi ana hesap yaptim kodlarin ikisinide sony networkten girdim , sonrada store.sonyden pc uzerinden satin aldim. Rus hesabim ile ps4 e giris yaptim kutuphanede hemen gorundu, indirdim , sonrasinda kendi hesabimla giris yapip oynadim, sorun olmadi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu

Bende plati ru araciligi ile aldim rus hesabimi ana hesap yaptim kodlarin ikisinide sony networkten girdim , sonrada store.sonyden pc uzerinden satin aldim. Rus hesabim ile ps4 e giris yaptim kutuphanede hemen gorundu, indirdim , sonrasinda kendi hesabimla giris yapip oynadim, sorun olmadi yani

Ben toplam üç kere alışveriş yaptım plati.ru dan hiçbir sıkıntı yaşamadım benim sıkıntım Rus psstore la az önce mail geldi ilgilendiklerini söylediler geri dönüşlerini bekliycem artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.