Şimdi Ara

Ruslardan Bıktım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık rekabetçi modda Ruslarla oynamaktan bıktım. İyi veya kötü oynamalarından değil, trolluk yapıp çocuk gibi davranmalarından bıktım. Her ölen takım arkadaşına "FUCKING IDIYOT, DONT BUY AVP" diye bağırmalarından, her el başı "RAŞJ B, RAŞJ B " demelerinden, birbirleriyle Rusça küfürleşmelerinden, öldüklerinde hayvan taklidi yapmalarından bıktım.
    Gerçekten bu Ruslardan kurtulmanın bir yolu yok mu? Başka ülkelerin serverlarında oynamanın, öldüğünde sinirlenip maçın yarısında oyundan çıkan 12 yaşındaki çocukların olmadığı bir yerde oynamanın yolu var mı?

TL;DR: "GIF ME THAT AVP or I KILL YOU IDIYOT"

• kendini geliştir + voice_enable 0
  • Rank atla + arkadaşlarınla gir. Problem solved
  • solo girince illa geliyor rankla falan pek alakasi yok grup olarak girersen problem kalmaz.
  • ping limitini 60 yap genelde 40-50 ping arası eu west sunuculara denk gelirsin ve buralarda ruslarla karşılaşma oranın çok daha az ama bu sefer de isveçliler geliyor ki bence ruslardan pek farklı değiller hepsi ayrı trol en azından ingilizce konuşuyorlar
  • Romanyalı gavatlar var bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tridz

ping limitini 60 yap genelde 40-50 ping arası eu west sunuculara denk gelirsin ve buralarda ruslarla karşılaşma oranın çok daha az ama bu sefer de isveçliler geliyor ki bence ruslardan pek farklı değiller hepsi ayrı trol en azından ingilizce konuşuyorlar

Reis ping zaten 40-50 arası oluyo genelde. Ne yaparsan yap illa Ruslar oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşamdan Bıktım
    6 yıl önce açıldı
    Bıktım her şeyden
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 kisi gir yada kaderini kabullen.

4 kisi girseniz bile troll gelir. Heryerdeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raj bi

• iyi niyetli olanları da var ama çoğu malesef böyle. az önce oynadığım bir oyunda adam konuşma açıp wreckin ball dinletiyor öldükten sonra herkese. mızıkçı gibi oyunu kaybetmeye yakın oyundan çıkmalar, eşyalar düşmeden map değiştirmeye çalışmalar, rekabetçide kendi adamına tuzak kurmalar ne varsa ruslarda var. euro truck'ta da starcraft ii'de de hep bunlar yüzünden oyunlardan soğudum.
  • en iyi rus online oyun oynamayan rustur. 1 rus gelirse tab tan iletişimi engellerim birden fazlaysa consola voice_scale 0 yazarım geçerim
  • Bizimkilerinde ruslardan farkı yok ana avrat küfürler team killer havada uçuyor.Türk,rus ,polonyalı gordugum gibi iletişimi kapatıyorum hiç sinirimi bozamam .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dertten bende muzdarıbım hep rus hep rus ne cenelerı bıtıyo ne hacklerı bı cozum yokmu artık hıc turk denk gelmıyo oyunlarda
  • adamlar komple sıkıntı. ban cezam kicklenmekten ve elektrik kesintilerindne dolayı 7 gün. en son yine 4 rusa geldim beni kicklemislerdi ve 7 gun ban yemistim ya da ben kick actıgım için yemistim tam emin degilim. bu gun gene 4 rusa denk geldim ne derlerse yapmak zorunda kaldım :D davay dvay vodka putin hurrraa diye bagırıp dalıyordum adamlara . 1 raoundda 2 kişiye awp almak nedemek lan :D
  • biz gayet eğleniyoruz rus veledlerle best russian is dead russian. hitler falan yazınca deliriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: alper52

adamlar komple sıkıntı. ban cezam kicklenmekten ve elektrik kesintilerindne dolayı 7 gün. en son yine 4 rusa geldim beni kicklemislerdi ve 7 gun ban yemistim ya da ben kick actıgım için yemistim tam emin degilim. bu gun gene 4 rusa denk geldim ne derlerse yapmak zorunda kaldım :D davay dvay vodka putin hurrraa diye bagırıp dalıyordum adamlara . 1 raoundda 2 kişiye awp almak nedemek lan :D

çok güldüm hocam.

Bana da denk geldi de genelde çat pat ingilizce bilenler komedi oluyor

• rusçam olduğu için zerre kadar sorun yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teopoyraz

rusçam olduğu için zerre kadar sorun yaşamıyorum.

bu veletler arreal gibi bir şey diyor o ne demek hocam bi açsan

• 40 ms alanlar nasıl alıyor benim 75 den aşşagı inmiyor rekabetçide.istanbuldayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerlii_1907 -- 18 Kasım 2014; 16:44:40 >
  • Bir de bu Rusların parası olmamasına rağmen Nova çekip direk rushlayıp ölen troll versiyonları da var. Adama 50 defa söylüyorum pompalı niye alıyorsun, armorun yok bir şeyin yok diye... ama anlamıyor. Bir de 10 k parası olup da sadece pompalı çeken tipleri de var. Kısaca pompalı çeken Rus görürseniz oyundan atmaya çalışın %90 oyunu bilmiyordur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.