Şimdi Ara

rusya'da universite egitimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba, 23 yasindayim daha once herhangi bir universite oku(ya)madim. sartlar anca simdilerde musait olabildi. kafama takilan birkac soru var. bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim. bu sene yks sinavina girdim pilotaj bolumunde okuyup pilot olmak istiyordum fakat maalesef ulkemizdeki universitelerin pilotaj bolumleri cok ucuk rakamlarda. en ucuzu bile su an icin guncel euro kuruyla yillik yaklasik 100 bin tl'ye denk geliyor. ne yazik ki ailem bu kadar maddi bir yuku asla kaldiramaz. ben de farkli alternatiflere yonelmek istiyorum ve arastirdigim kadariyla da rusya'da universite ucretleri ucuzmus. ancak sorun su ki rusya'daki universitelerin cok buyuk cogunlugu rusca egitim vermektelermis. havaciligin resmi dili ise ingilizce. haliyle rusca bir pilotaj bolumu beni dunya sartlarinda ciddi anlamda geri birakacaktir diye dusunuyorum. ayrica ulkemizdeki pilotaj bolumlerinden mezun olundugunda ATP(A), Ticari Pilot (CPL) ve Aletli Ucus Yetkisi (IRA) lisanlarina sahip oluyorsun. Ve bu lisanlar dunyanin her yerinde gecerli oluyor. Okuyacagim pilotaj bolumu de keza yine ayni bu lisanlari bana verebilmeli. Aksi taktirde mezun olduktan sonra rusya disinda is bulabilme olanagim cok kisitli olacaktir. iste tam burada yardiminiza ihtiyacim var. bu yazdigim kriterlere uygun tr'de denkligi olan (ki bu cok onemli) pilotaj bolumune sahip rusya'da bildiginiz bir universite var mi? ya da rusya'ya alternatif olabilecek baska bir ulkenin pilotaj bolumu?

he bir de olur da uygun bir pilotaj bolumunu bulamazsam acikta kalmamak adina son care olarak uluslararasi hukuk bolumunu dusunuyorum. bu konuda da bilgisi olan arkadaslar varsa bilgilendirirlerse sevinrim. ama dedigim gibi son care olarak. zira en buyuk hayalim olmustur hep pilot olabilmek.

son olarak siyah sacli bugday tenli (gunese cikar cikmaz karariyorum esmer de denilebilir) biriyim. rusya'da esmerlere karsi bir ikrcilik oldugu soyleniyor. bunun dogruluk payi nedir var mi boyle bir durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangeer123 -- 16 Temmuz 2018; 22:6:29 >

• rusyada esmer olan birçok yabancı uyruklu okuyor zaten pis bir şehirde okursan ve varoş semtlerde olsan ırkçılıktan ziyade can güvenlik de düşüyor. zira rusyada kötü yerler bolca var.

ingilizce üniversiteler çok daha pahalıdır yök denkliği var mı iyi araştırılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 16 Temmuz 2018; 23:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

rusyada esmer olan birçok yabancı uyruklu okuyor zaten pis bir şehirde okursan ve varoş semtlerde olsan ırkçılıktan ziyade can güvenlik de düşüyor. zira rusyada kötü yerler bolca var.

ingilizce üniversiteler çok daha pahalıdır yök denkliği var mı iyi araştırılması lazım.
    cevap icin tesekkur ederim. peki hangi sehirlerinde okumak daha mantikli bir ogrenci icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangeer123 -- 16 Temmuz 2018; 23:44:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strangeer123

cevap icin tesekkur ederim. peki hangi sehirlerinde okumak daha mantikli bir ogrenci icin?

Alıntıları Göster
    anladığım kadarıyla senin ekonomik durumun çok iyi değil. moskova ve petersbug demeyeceğim

yaşam ve eğitim konusunda Nijniy Novgorod şehri iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatayda universite okumak nasıl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.