İyi akşamlar arkadaslar öncelikle özür dilerim böyle bi konu açtıgım için vardır büyük ihtimal böyle bir konu ama cok acil acelem var cünkü. Rusyada bir arkadasım var yarın gelecek. İphone 6 1400 liraymış. Ama türkcelde calısan bir arkadasım bana iphone son uretimde ulkelere gore imei verdi alırsan rusya imeisi olcak ve actıramassın dedi. Ben biraz mantksız buldum ama bilemedim. Eminmisin dedim eminim dedi bana Bilgisi olan bir arkadas bana yardım edebilirmi acaba?
knidos
kullanıcısına yanıt
Arkadaşın sallamış . Simfree olan tüm telefonlar her yerde çalışır + Rusyadan gelen üründe 1 yıl apple store Türkiye garantiside mevcut.
knidos
kullanıcısına yanıt
arkadasin parasina kiyamiyor rusyada 1400 liraya gelemez onuda sallamis en ucuzu 600 euro
knidos
kullanıcısına yanıt
ayrica türkcell de calisan arkadasina söyle gidip bir manavda ise baslasin yormasin kafasini telefonlarla
cok teşekkürler. foto atacak rusyada ki arkadas. Valla ben onun yalancısıyım 1400 dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: CATBALCA
Arkadaşın sallamış . Simfree olan tüm telefonlar her yerde çalışır + Rusyadan gelen üründe 1 yıl apple store Türkiye garantiside mevcut.
bu arkadaşı dinle
şu an iphone 6 bulması çok zor stoklarda yok ara ara geliyor ayrıca 1400 tl de değil çevirdiğin zaman en az 1520 tl civarına gelir kartla alırsa zaten komisyon vs yapıyorlar örnek cuma günü aldım hesabımdan düşen para 1585 1400 e nerde varmış rusyada yasıyorum
valla okadarını detaylı soramadım kendine laptop alıcakmıs apple dan yarın sabah gidicek. foto atarım sana dedi.
cihaz bulursa alır 1 haftadır 50 yer gezdim şansına gelirse alır ama 1400 diye bir fiyat yok her yerde aynı 31990 ruble programla çevirsen bile 1500 ın üstüne gelir ve her gün burada kur değişiyor yarın ne olacağı belli değil
son durumda rusya iphone 6 fiyatı fazla yükselmiş sıkıntılardan dolayı 49bin ruble 2150 liraya geliyor bu şekilde almanın mantığı yok zaten ama daha uygun almak mümkünmü şuan rusyadan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme