Bildirim
Rusya'dan alınan s400 Rusya'ya karşı kullanılabilir mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sahsen s400 yapsam ufak bir kod ile kilit de koyarım. Telsiz kodu gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanılamaz, Rus uçakları dost olarak kayıtlıdır. Programı değiştirmek de rusun elinde...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Chp depoya kaldırılacağını söyleyince Aktroller terörist ilan etmişti. Ne oldu? çöp oldu!
O silahlari etkisiz hale getirmek bir ENTER tusuna bakar ! -
Bilgisayar dünyasında her şey, ama her şey yapılabilir. Ama ciddi bir programlama bilgisi isteyeceği bir gerçek.
imkanı yok. o kadar diyorum. En basit telefonlarda bile değişiklik yapamazken ...quote:
Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam
Bilgisayar dünyasında her şey, ama her şey yapılabilir. Ama ciddi bir programlama bilgisi isteyeceği bir gerçek. -
Pardon siz elektronik mühendisi miydiniz? Öyleyseniz buyrun konuşun tabi, ama yoksa konuşmayınız. Kaç ay oldu s400 geleli, devlet devletse bunu en azından denemiştir.quote:
Orijinalden alıntı: ScbuLive94
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Sen hâlâ o s400 leri kullanmak için alındığını falan mı düşünüyorsun?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Habervakti "Tarihe Tanık Olun"Rusya açıkladı! S-400'ler ne zaman aktif olacakhttps://www.habervakti.com/gundem/rusya-acikladi-s-400-ler-ne-zaman-aktif-olacak-h84871.html
Rusya Federal Askeri Teknik İşbirliği Hizmeti Direktörü Dmitry Shugaev, S-400 füze savunma sistemlerinin, en geç 2020 baharında Türk ordusu tarafından opsiyonel hale getireleceği açıkladı.
Daha aktif bile edilmemiş. Rusya yada suriye bi füze atarsa Natonun yada incirlikteki patriotlardan medet umacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 28 Şubat 2020; 8:39:18 >
-
Bilginiz olduğu için soruyorum . Bu sistem yazın geldi şimdiye aktif olarak kullanıma hazır hale gelemezmiydi ?
Heron meselesi gibi olur diye düşünüyorum. Inşallah öyle olmaz
S400 SOBA BORUSU DEDIK INANMADINIZ abd verinde içini dışını açsınlar
s400 2.5 milyar dolar verilen çöptür. Bu dakikadan sonra Rusya ile normalleşme olacağını sanmam.
Bu saldırıdan sonra Nato ile görüşmeyi, s400 alımındaki tavırlarımız ile yan yana koyunca; iktidarın tutarsız dış politikasınıda görmüş oluyoruz.
Chp depoya kaldırılacağını söyleyince Aktroller terörist ilan etmişti. Ne oldu? çöp oldu!
|
s400 2.5 milyar dolar verilen çöptür. Bu dakikadan sonra Rusya ile normalleşme olacağını sanmam.
Bu saldırıdan sonra Nato ile görüşmeyi, s400 alımındaki tavırlarımız ile yan yana koyunca; iktidarın tutarsız dış politikasınıda görmüş oluyoruz. |
Kullanılamaz, Rus uçakları dost olarak kayıtlıdır. Programı değiştirmek de rusun elinde...
|
Sen hâlâ o s400 leri kullanmak için alındığını falan mı düşünüyorsun?
|
Alınan s400 ün Ruslara karşı başarıyla kullanılması mümkün değil. Şayet sistemin tüm üniteleri, yani radar üniteleri, datalink ünitesi, fırlatıcı ünite vb teslim edildiyse tersine mühendislikle benzeri yapılabilir. ABD de patriotların ilk örneklerini bu şekilde yaptı. Fakat sorun tek başına Türkiyenin hava savunma sistemi olmaması değil.
Askeri teknolojinin birçok bileşeninden şimdilik mahrum olmamız. Kendi savaş uçağımızı üretemiyoruz, f16 larda yedek parça, hedef işaretleme için kullanılan kitler, motor(belirli bir uçuş ömrü var) vb konularda ABD den temim etmek durumundayız. S400 tek başına caydırıcı değil. Yanında orta ve kısa menzil sistemlerle korunması gerekiyor. Buna rağmen yine de yeterli sayıda füzeniz varsa s400 vurulabilir.Savaş uçaklarıyla da belirli irtifa ve açılarda oluşan kör noktalardan ve sinyal karıştırıcı sistemlerden faydalanarak vurulabilir. Fakat vurulduğunda gelecek saldırıyı karşılayacak ateşgücümüz,menzilimiz, teknolojimiz malesef yok . Türkiyenin sorunu NATO dan ya da Ruslardan ya da İngilizden Fransızdan Almandan destek ve yardım beklemekle çözülecek birşey değil. Bu acı bir şekilde tecrübe edildi. Türkiye nin kendi içinde bunu tartışması gerekiyor. Yani askeri ve ekonomik anlamda süper güç olunamasa da süpergüçlere karşı kendimizi koruyacak imkanlara sahip olmamız gerekiyor. Bu da yüksek teknolojiyle olur. Yüksek teknoloji de eğitimli işgücüyle,girişimciliğin özendirilmesi ve girişimci ekosisteminin oluşmasıyla,yatırımcıya güven verilmesiyle , bilim insanlarının davet edilmesi, transfer edilmesi ve ülkede tutulmasıyla olur. Bir günde zengin olma hayali kuran insanlarla olmaz. Çalışmadan kazanmak isteyen insanlarla olmaz. Bunun içinde son birkaç yüzyıldan gelen düşünce yapımızı biraz değiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Benim askerim orda hava savunma sistemleri ve savaş jetlerine karşı hava desteği almadan mücadele vermek zorunda kalıyorsa ve göz göre göre Rus uçaklarıyla katlediliyorsa bu bir ay sonra gündemden düşürülecek birşey olmamalı. |
Kendinde Üretemiyorsun Uvvvv Anca Boş Beleş Savunuyorsun Auvvvv Giden Senin Benim Vergilerimle Toplanmış 2,5 Milyar Dolar, Türk Lirası Karşılığı 15,325,000,000 TL Auvvvv Sizler Bu Kafa İle Daha Çok Auvvvv larsınız.
|
Üretim yapmayıp, elalemin eline bakarsan, ahanda böyle kalırsın
|
Yazık ya :D İlk Yerli uçağımızda 2008 den beri göklerde; hatta hiç yakıt ikmali bile yapmadı o kadar iyi
|
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- tei çalışan yorumları
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- migpack apk
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- ötv muafiyeti 2025
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- togg renkleri
- pasaport yenileme ücreti 2025
- türkiye"nin en büyük fabrikası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X