Şimdi Ara

Rusya Fed. Voronezh Devlet Üniversitesinde Mimarlık ve İnşaat Fakultesinde Eğitim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusyanın öncü akademisyen ve tasarımcı mimarlarının ortak projesi olarak 1930 yılında açılan Mimari Tasarım ve Inşaat mühendisliği fakultesi ,ardından 1993 yılında,Rusya Fed. Devlet Mimarlık ve İnşaat Akademisi olarak yeniden düzenlenmiştir.. 2000 yılında Fahri Üniversite statüsü aldı. Bugün ( VGASU ) - 10 Fakülte, 40Farklı bölüm, 20'den fazla araştırma ve eğitim ve yenilik merkezleri ve Boris Gleb in 3 cü temsilci şubesinden oluşan Yüksek Öğretim Modern bir kurumdur. Ayrıcaüniversite de Yüksek Lisans, Doktora yapabilme imkanınız vardır...

Öğrencilerin Üniversite Bünyesinde Tercih Edebileceği Bölümler:

* Otomasyon ve bilgi sistemleri Bölümü;
    * Mimarlık Fakültesi;
    * Mekanik ve Yol muhendisligi;
    * Dizaynır;
    * Yapı ve inşaat mühendisliği bölümü;
    * Mühendislik sistemleri ve modern insaat mühendisliği;
    * İnşaat Fakültesi;
    * Makine mühendisliği ;
    * Ekonomi ve Yönetim Bilimleri Fakültesi;
    * Beşeri Bilimler Sosyo-Fakültesi;
    * Sosyal Bilimler Fakültesi.

Voronezh Devlet Üniversitesi Mimarlık ve İnşaat Akademisı ( VGASU ) kendi bünyesinde bulunan 740 dan fazla alanında uzman bölüm hocaları, 85 üzerinde doktorauzmanları ve profesörler, aralarında Mimarlık ve Yapı Bilimleri uzmanlari , 45 Akademisyen ve çeşitli kamu akademisyenleri, 380 den fazla doçent ve 12 tane Rusya fed. Akademisyen üyeleri....

Voronezh Devlet Üniversitesi Mimarlik ve Mühendislik Fakultesi (VGASU ) kendi bünyesinde Avrupa, Asya, Afrika ve Latin Amerika ve 50 den fazla diğer ülkerinden gelen yabancı öğrenciler dahil olmak üzere 9.300 kişi eğitim almaktadır...

*Sertifikaları YÖK' ce tanınan,tüm Rusya ve diğer Avrupa ve Dünya ülkelerinde şartsız koşulsuz kabul edilmektedir

Okul ve sehir hakkinda Detayli bilgi almak icin lutfen danisiniz... tesekurler

• quote:

Orijinalden alıntı: mqrfius

Rusyanın öncü akademisyen ve tasarımcı mimarlarının ortak projesi olarak 1930 yılında açılan Mimari Tasarım ve Inşaat mühendisliği fakultesi ,ardından 1993 yılında,Rusya Fed. Devlet Mimarlık ve İnşaat Akademisi olarak yeniden düzenlenmiştir.. 2000 yılında Fahri Üniversite statüsü aldı. Bugün ( VGASU ) - 10 Fakülte, 40Farklı bölüm, 20'den fazla araştırma ve eğitim ve yenilik merkezleri ve Boris Gleb in 3 cü temsilci şubesinden oluşan Yüksek Öğretim Modern bir kurumdur. Ayrıcaüniversite de Yüksek Lisans, Doktora yapabilme imkanınız vardır...

Öğrencilerin Üniversite Bünyesinde Tercih Edebileceği Bölümler:

* Otomasyon ve bilgi sistemleri Bölümü;
    * Mimarlık Fakültesi;
    * Mekanik ve Yol muhendisligi;
    * Dizaynır;
    * Yapı ve inşaat mühendisliği bölümü;
    * Mühendislik sistemleri ve modern insaat mühendisliği;
    * İnşaat Fakültesi;
    * Makine mühendisliği ;
    * Ekonomi ve Yönetim Bilimleri Fakültesi;
    * Beşeri Bilimler Sosyo-Fakültesi;
    * Sosyal Bilimler Fakültesi.

Voronezh Devlet Üniversitesi Mimarlık ve İnşaat Akademisı ( VGASU ) kendi bünyesinde bulunan 740 dan fazla alanında uzman bölüm hocaları, 85 üzerinde doktorauzmanları ve profesörler, aralarında Mimarlık ve Yapı Bilimleri uzmanlari , 45 Akademisyen ve çeşitli kamu akademisyenleri, 380 den fazla doçent ve 12 tane Rusya fed. Akademisyen üyeleri....

Voronezh Devlet Üniversitesi Mimarlik ve Mühendislik Fakultesi (VGASU ) kendi bünyesinde Avrupa, Asya, Afrika ve Latin Amerika ve 50 den fazla diğer ülkerinden gelen yabancı öğrenciler dahil olmak üzere 9.300 kişi eğitim almaktadır...

*Sertifikaları YÖK' ce tanınan,tüm Rusya ve diğer Avrupa ve Dünya ülkelerinde şartsız koşulsuz kabul edilmektedir

Okul ve sehir hakkinda Detayli bilgi almak icin lutfen danisiniz... tesekurler

Neyle alıyorlar ? (Diploma puanı ygs - lys ? )

• lgs sonuc belgesi ve diplomanin not ortalamasi yeterlidir..lgs sonuc belgesi sizin denklik almak icin lazimdir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.