Şimdi Ara

Rusyaya gidiyorum, MSI GT70 75000 Ruble... tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iş dolayısıyla Rusyaya gidiyorum Habarovsk bölgesine. Baya doğuda. DNS diye ünlü bir tekno-market zincirleri var. Bilgisayar alasım var ama çok anlamadığımdan tavsiye istiyorum, piyasada ki diğer kıyaslayabileceğim ürünleri de bilmiyorum pek.

MSI GT70 75000 ruble yani 3150 TL ediyor yaklaşık.

Özellikleri şöyle;

17.3 "Notebook MSI GT70 Dominator 2PC-1812XRU siyah

FullHD, 1920x1080, TN + film Intel Core i7 4710MQ, 4x2500 MHz, RAM 8GB HDD 1000 GB, GeForce GTX 870M, DVD-SMulti, Wi-Fi

Nasıl sizce değer ? Fiyatı nasıl ? Ya da bu fiyata alabileceğim başka marka model var mı önerdiğiniz ?

• Msi 'ın yeni kasalarını almanızı öneririm 3150 tl ye ucuz değil bu bilgisayar. gtx9xx serisi bir ekran kartına sahip cihaz alırsanız daha iyi olur. gt72 serisi, asus g751 serisi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyedeki fiyata göre cokniyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyesi farklidir ona dikkat edin
  • klavye ve garanti konusunda sıkıntı yoksa fiyatı iyi
  • Klavye latin klavye, alt köşede ufak simgelerle kiril harfleri de yazıyor. Sorun değil yani. Ama garanti konusu muamma tabi.

3150 tl tabiki az değil ama o dediğiniz kasaların türkiye fiyatları yada habarovsk fiyatları yüksektir muhtemelen. Magzada ki bu modelden yüksek bir msi daha vardı ama 120000 ruble fiyatı malesef :)

Peki msi dışında bu özelliklere yakın önerebileceğiniz başka marka var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.