Şimdi Ara

Rüya Kontrolü Olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 04:00 sıralarında zifiri karanlığa uyandım zira elektürük firmasının sms ile haber verdiği gibi bakım çalışmaları nedeniyle elektrikler kesilmişti.

Lavaboya gidip yatağa geri döndüm ve uyumaya çalıştım.

Yaklaşık 10 dakika yatakta bir oraya bir buraya döne döne uykuya dalmaya çalıştım.

Bir an uykuda mıyım uyanık mıyım emin olamadım zira içimden bir ses "Rüya gör" şeklinde sanki sayıklıyordu.

Emin olabilmek için tek gözümü açıp yeniden kapattım ve rüya göreceksem şöyle olsun şeklinde telkin ile rüyaya daldım:

Rüyamda Kopenhagen' de güzel bir kızla tanışıyordum, onunla güzel vakit geçiriyordum...

• Güncel kız oranınız nedir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Güncel kız oranınında değişen birşey yok, zira kızı olacak yaştaki kızın peşinden koşmaya, kız da babası olacak yaştaki bu herüfü peşinden koşturmaya devam ediyor...

• Konu başlığına yönelik cevap veriyorum, evet mümkün ancak herkes ve her istediğinde olmuyor, bizzat yaşadım ancak şöyle bir sıkıntı var, gerçekten kontrol mü ediyorsun yoksa kontrol ettiğini gördüğün bir rüya mı bilmek pek mümkün gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucid rüya ve Astral seyehat var. ikisini de yaşadım.

lucid rüya denen şeyi herkes yaşamıştır. rüyada olduğunu anlıyorsun ve rüyanı kendin yönlendiriyosun.

astral seyehatte ise, normal uyanıyosun kalkıyosun. gerçekten farksız. bi süre sonra yatağa geri dönüyosun. astral seyehatin en tuhaf yani, gerçek şekilde kalktıktan sonra eğer arkana dönüp yatağa bakarsan kendinin hâlâ yatakta uyumakta olduğunu görüyorsun. bunu ben de yaşadım hem de en az 10 kere. bu sebeple astral seyehat için fiziksel beden yatarken ruhun kalkıp gezmesi derler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.