Şimdi Ara

Rx-8 & Lancer & Opel Astra & BMW 116d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bulgaristan'dan araç getirteceğim. Ama bunların arasında kaldım. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım. Fiyatları birbirine cok yakın.

Tercihen şık ve ekonomik araç olması taraftarıyım. O yüzden Rx8 almayı düşünüyorum ama cok yakar diye biliyorum. O yüzden lancer alıp kendim modifiye de edebilirim. Ya da Opel Astra turbo alıp hiç uğraşmadan kullanabilirim, hem az yakar hem de şık bir arabasıdır diye düşünüyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rx 8 süper bir araç fakat motor ömrü sınırlı motorundan anlayan usta bulmak çok zor servisleri dışında

benim önerim 116d olacaktır yakıt gidiş durus kasa yönünden
  • Rx- 8 i zaten o yüzden yavaş yavaş çıkarıyorum seçenekler arasından
  • Allah askına Seçeneklere bak bir kere ne istediğin belli degil performans mı ? Ekonomi mı ?

Biri full performans arabası sehir ici 20 litre gören bir arac ( kuzenimde vardı ) Rx8 .

1.16d secerdim de yeni kasa ise secerim . Eski kasa ise Astra J derim

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Allah askına Seçeneklere bak bir kere ne istediğin belli degil performans mı ? Ekonomi mı ?

Biri full performans arabası sehir ici 20 litre gören bir arac ( kuzenimde vardı ) Rx8 .

Bunları seçmemdeki en büyük kriteri sana söyleyeyim: Hepsinin hemen hemen aynı fiyat olması
  • Rx8 dışında bir araba aldığında aklın rx8 de kalacak pek görmezsin yollarda ama aklına arada sırada gelebilir benzin sorun değil dersen al bence motoru düşük denk getirebilirsen. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Rx8 dışında bir araba aldığında aklın rx8 de kalacak pek görmezsin yollarda ama aklına arada sırada gelebilir benzin sorun değil dersen al bence motoru düşük denk getirebilirsen. :)

İşte en büyük çekincem o arabayı alıp benzin sıkıntısından dolayı binememek çok saçma olur, yoksa 30-40 bin km ye bulabiliyorum. Ama onun yerine Lancer alıp evo body kit yapıp öyle de binebilirim diye düşünüyorum. Hem süksesi olan hem de az yakan araç yapmış olurum. Malum o kadar uğraşa iyi bir araç getirtmek lazım :)
  • Bmw 116d gerçekten güzel ve araç tepkileri iyi şu videoyu izleyebilirsiniz:
    https://www.youtube.com/watch?v=O7vgYk1VRGY
  • quote:

Allah askına Seçeneklere bak bir kere ne istediğin belli degil performans mı ? Ekonomi mı ?

Rx-8in üretimi durdu hala iu 20 litre efsanesini aklınızdan birtürlü atamadınız. Motor durumu %100 olan bir rx-8 1 saat boyunca dipgaz gitsen de 16 litre civarı yakıyor.
    O fiyata o performansı verip altını yakan bir araç varsa söyleyin kıyaslayalım astrayla lancerla falan kıyaslanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Rx-8in üretimi durdu hala iu 20 litre efsanesini aklınızdan birtürlü atamadınız. Motor durumu %100 olan bir rx-8 1 saat boyunca dipgaz gitsen de 16 litre civarı yakıyor.
    O fiyata o performansı verip altını yakan bir araç varsa söyleyin kıyaslayalım astrayla lancerla falan kıyaslanmaz

Aynen katılıyoum kardeşim

"RX-8'in motoru erken biter" diyorlar bir de.

İnsanlar atmosferik motora biner gibi kullanırsa tabi ki erken biter.Nasıl ki turbo dizellerin bi kullanım stili varsa, aynı şekilde wankel motorun da bi kullanım stili var.

Debriyaja basarsın, kontağı açarsın, bütün ışıklar söndükten sonra gaz vermeden marş basıp debriyajı bırakırsın.Sonra boşta beklerken 15 saniye kadar 3 bin devir civarında bekletirsin arabayı.

Sustururken de 3 bin devirde 15 saniye gaz verip, ayağın gazdayken kontağı kapatırsın.

Sonra mutlaka tam sentetik motor yağı kullanılması öneriliyor.Hatta bu motorun özel bir yağı vardı unuttum.

Bu şekilde kullanarak tek motorla 160 bin mili deviren RX-8 sahipleri var Amerika'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

quote:

Aynen katılıyoum kardeşim

"RX-8'in motoru erken biter" diyorlar bir de.

İnsanlar atmosferik motora biner gibi kullanırsa tabi ki erken biter.Nasıl ki turbo dizellerin bi kullanım stili varsa, aynı şekilde wankel motorun da bi kullanım stili var.

Debriyaja basarsın, kontağı açarsın, bütün ışıklar söndükten sonra gaz vermeden marş basıp debriyajı bırakırsın.Sonra boşta beklerken 15 saniye kadar 3 bin devir civarında bekletirsin arabayı.

Sustururken de 3 bin devirde 15 saniye gaz verip, ayağın gazdayken kontağı kapatırsın.

Sonra mutlaka tam sentetik motor yağı kullanılması öneriliyor.Hatta bu motorun özel bir yağı vardı unuttum.

Bu şekilde kullanarak tek motorla 160 bin mili deviren RX-8 sahipleri var Amerika'da.

Bu yıl yeni kasası tanıtılacak.
    Yeni bir wankel motor ile.600cc lik çift rotorlu motor 250hp güç ile.Üstelik emisyon ve yakıt değerleri düşürülmüş .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'nin vergi sistemini ok gibi delen bir otomobil

Sahibine hem minimum ÖTV hem de minimum MTV ödetirken bunun yanında acımasızca 250 HP güç üretiyor
  • quote:

Türkiye'nin vergi sistemini ok gibi delen bir otomobil

Sahibine hem minimum ÖTV hem de minimum MTV ödetirken bunun yanında acımasızca 250 HP güç üretiyor

Teallam gifin kodunu unutmusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 28 Ocak 2014; 10:11:26 >
  • quote:

VergiHack.exe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Agresif kullan bakalım 20 litre görüyor mu görmüyor mu ? Hayır yani 16 litre yaksın ekonomik bir arac mı oluyor ?

Yorumumdan bir tek bunu çıkardın helal olsun bende zaten adama ne istediğin belli degil diyorum heralde Rx8 ile astra 0-100 U 10 saniye olan Lancer karşılaştırmıyoruz

• Araci nasil getirteceksiniz ?

• quote:

Bug buldum diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Araci nasil getirteceksiniz ?

Bulgaristan'da araç getiren arkadas var. Daha once bir kaç araç daha getirtmisti. Onunla getirteceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: razor_19

quote:

Bulgaristan'da araç getiren arkadas var. Daha once bir kaç araç daha getirtmisti. Onunla getirteceğim.

Vergilerle ayni fiyata gelecek. Hocam siz ne yaptiginizin tam olarak farkinda misiniz acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: razor_19

quote:

Vergilerle ayni fiyata gelecek. Hocam siz ne yaptiginizin tam olarak farkinda misiniz acaba ?

Evet hocam farkındayım. Plaka yabancı plaka olacak. Ben ilk degilim daha önce çok yaptık böyle :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.