Bildirim
Ryzen 2600 anakart önerileri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Msi b450M gaming plus alınabilir -
Asrock b450m pro4 tavsiye edeim. ryzen 5 2600 ile 4.0 ghz de sorunsuz kullanıyorumm -
Asus tuf b450 pro AL geç. -
Asus tuf b450 gaming -
Tomahawk nasıl beyler birazda oc yapmak istıyorum -
Tomahawk OC icin iyi bir tercih olacaktir. Kaliteli VRMler kullaniyor, VRM sogutma blogu da guzel. 2600 e hiz asirtmakta zorlanmaz, guzel bir sogutucunuz varsa islemcinin limitlerine cikabilirsiniz. -
Ustad tomohawk tuf serısımı sence -
İkiside güzel kartlar. Seçim sizin.quote:
Orijinalden alıntı: goyyy
Ustad tomohawk tuf serısımı sence -
Tuf'u sallayın, Tomahawk iyi bir seçim olur. -
Benden size minik ama etkili bir tavsiye;
google da am4 vrm list diye aratın reddit te bir konu var, orada bir liste paylaşılmış vrmleri iyi olanlar ve kötü olanlar belirtilmiş ona göre seçim yapabilirsiniz.
M serisi mobo almayın. -
-
Gigabyte aorus b450 elite. Harika bir anakart -
Üstad benim anladığım b serisinde tomahawk tercih edilebilir bir anakart doğrumudur -
Fiyat/performans olarak Türkiye için bence ideal. -
Oc yapılacaksa B450 elite, b450 tuf pro , b450 asrock pro4.
6 fazlı tomahawkdır , b450 tuf plus bunlarla yukarıda saydıklarım gibi oc performansı veremez ben tuf plus alirken bulamadim şu yukardakilerden yoksa onlardan birini alacaktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 7 Mart 2019; 12:58:32 > -
+1 İleride ryzen 7 takıp oclamak istiyorsanız tomahawk en f/p anakarttır. Diğerlerine bakmanıza gerek bile yok. Onun dışında gelmesini bir aya kadar beklemeyi göze alıyorsanız nanokatalogdan imzamdaki anakartı alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 7 Mart 2019; 12:15:9 > -
Büyük inceleme kanallarında kaç defa bahsedildi. Eğer amaç oc yapmaksa alacağınız minimum anakart b450 tomahawktır. Eğer biraz daha iyi birşey olsun istiyorsanız b450 gaming pro carbon ac modelidir nokta. -
Aynen hocam katılıyorum. Bende şu an kullandığım b350-f modelini satıp b450 elite alma niyetindeyim -
Birde bu tomahawk ta storemi özelliği dikkatımı cekti benim amacım asarı bir hız asırtma değil zaten 1070 veya 2060 almayı dusunuyorum f/p olarak ta thawk secicem gibi
Benzer içerikler
- i5 mi i7 mi
- 8 çekirdek işlemci iyi mi
- intel speed shift technology nedir
- vt-d nedir
- işlemci cache nedir
- m2 vs m3
- intel core ultra 9 285k
- snapdragon 888
- snapdragon 8 elite antutu
- ryzen 9 9950x3d
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X