Şimdi Ara

Ryzen 5 3600 Box Versiyon 1296 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bence gayet sıcak bir fırsat. Ryzen 5 3600 box, fanlı işlemci 1299 tl. Genelde 1350 tl civarı şu anda en ucuz fiyat. Ankarada bizzat gidip mağazalarından alışveriş yapmışlığım var, gayet kurumsal ve düzgün bir firma 👍
    www.webdenal.com
    AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz (4.2 Ghz Max.) Soket Am4 100-100000031mpk
    https://www.webdenal.com/amd-ryzen-5-3600-3-6-ghz-4-2-ghz-max-soket-am4-100-100000031mpk_1018220.html

https://www.sitem.com.tr/AMD-Ryzen-5-3600-3-6GHz-32MB-Cache-6-Cekirdek-(65W)-AM4-Kutulu-Islemci-purn-178720

Ryzen 5 3600 Box Versiyon 1296 TL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu işlemciyi takipteyim iyi fiyst ama 1200 ü görücek diye tahmin ediyorum beklemedeyim
  • n11 de çek kk puanı vs ile daha uyguna geliyor. pek sıcak değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

n11 de çek kk puanı vs ile daha uyguna geliyor. pek sıcak değil
    Valla dostum n11 de 50 tl indirimler var aynı fiyata geliyo. Bu fiyst bandında 100 tl çek yok n11 deşuan en iyi fiyatlardan biri ama ederi 100 tl daha aşağısı bence.
  • n11 den almak daha güvenli ve uygun..
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    n11 de 1350 civari fiyat var
    50 indirim alsa zaten aynı fiyata gelir.
    kart kampanyasıda kullanılısa ucuza gelir.

n11 de şuan bu fiyattan alınabilir çok kolay, sıcak gelmedi bana
  • fanlı olsa ne olur olmasa ne olur zaten kimse stok fan kullanmıyor mecbur kalmadıkça stok fansız satsınlar daha ucuz satsınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı işlemciyi bu siteden 1400 TL'ye aldım. Güvenirlik sıkıntısı yok, siparişi verdiğim gün kargoya verdiler ve sonraki gün öğlen 12 de elime ulaştı. Şuanda kullanmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

fanlı olsa ne olur olmasa ne olur zaten kimse stok fan kullanmıyor mecbur kalmadıkça stok fansız satsınlar daha ucuz satsınlar
    fanı ile beraber satılıyor galiba.box versiyon derken kutulu tray olmayan hali
  • gaming gecesinde daha düşük görürmü acaba yoksa almak mantıklımı buradan.galiba üste 15 tl kargo ekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

n11 de 1350 civari fiyat var
    50 indirim alsa zaten aynı fiyata gelir.
    kart kampanyasıda kullanılısa ucuza gelir.

n11 de şuan bu fiyattan alınabilir çok kolay, sıcak gelmedi bana
    Üstüne, bir sonraki alışveriş için kupon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gün geçtikçe r5 1600AF ile 3600'ün fiyatları birbirine yaklaşıyor
    İlginç bir durum gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 29 Mayıs 2020; 0:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

n11 den almak daha güvenli ve uygun..
    Tercih meselesi. N11'deki X satıcıdan ise ben burayı tercih ederim. Sen bilmiyor olabilirsin ama 20 yıllık OEM ithalatçısı bir firma. N11'deki ucuzcuların çoğu elinde olmayan stokla ilan açan satıcılar.
  • 4000 serisi cikinca ne olacak bunun fiyati meraktayim

• Geçtiğimiz günlerde İtopya'da 1259'a satıldı. Bu akşam İncehesap'ta gaming gecesi indirimi olabilir. Bayramdan önceki hafta 3600X indirime girmişti. Belki bu sefer 3600 girer.
  • Kargo ücreti olması kötü oldu. Ona dikkat etmemişim. 1 hazirandan sonra ben de 3600 fiyatlarında düşüş bekliyorum. 1200 e düşse, çekle 1100 1150 ye alınsa çok güzel olur. Acelesi olan insanlar sitem den gönül rahatlığı ile alabilir, ben 1400 tl iken almıştım...

• 3600xt çıkıcak 3600ler baya düşer
  • Buna uygun pahalı olmayan bir anakart maliyeti ne olur? Çok anlamıyorum bu işlerden ama sistem yükseltmem gerekli. Anakart işini 500e bitirebilir miyiz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.