Şimdi Ara

Ryzen 5 5500 RX 6650 XT Sistem 17799 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani 3-5K çıksa 4060 olur, 5-7K çıksa 4060Ti olur o zaman 10K çıksın RX 7800XT, 7900, RTX 4070 olsun. Çık çık bitmez arkadaşlar bu. Fiyatına göre uygun sistem, anakart b450, ram xpg, ssd kioxia, psu yine xpg yani buradaki kombinasyon mld,gamepower,rampage cart curt dandik saatli bomba da olabilirdi. Performans olarak bakarsanız çok bir indirim yok tabii ki ama parça kalitesi olarak güzel.

Bu sistem için 5500 bence tamam, ileride 5700, 5800x geçilir ya da anakart biraz zorlanır ama 5800x3d bile kullanılır. Hem şu anki fiyatı ile uygun hem de yükseltmeye açık bir sistem. 18K ya çerez.

• Site güvenilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 ekleyip 4060 ti li sistemler var. Sınır bütçe buysa bilemedim değmez gibi.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Site güvenilir evet de bu sisteme bu işlemci pek olmamış gibi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu işlemci bu kartı besler ama buralara çıkılmışken 4-5bin daha verilebilirse 4060lara gitmek daha iyi bir yatırım olur.

• Yani 3-5K çıksa 4060 olur, 5-7K çıksa 4060Ti olur o zaman 10K çıksın RX 7800XT, 7900, RTX 4070 olsun. Çık çık bitmez arkadaşlar bu. Fiyatına göre uygun sistem, anakart b450, ram xpg, ssd kioxia, psu yine xpg yani buradaki kombinasyon mld,gamepower,rampage cart curt dandik saatli bomba da olabilirdi. Performans olarak bakarsanız çok bir indirim yok tabii ki ama parça kalitesi olarak güzel.

Bu sistem için 5500 bence tamam, ileride 5700, 5800x geçilir ya da anakart biraz zorlanır ama 5800x3d bile kullanılır. Hem şu anki fiyatı ile uygun hem de yükseltmeye açık bir sistem. 18K ya çerez.

• xotac kullanıcısına yanıt

hocam yorumunuza istitanede pcyi almayı düşünüyorum, sizce 2k için 2-3 yıl götürür mü? şuan nette baktım aaa oyunlarda 60 fps veriyor,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • murattekno kullanıcısına yanıt

2K için çok fazla önermem hocam ama FSR ile oynatabilir evet. Halihazırda 2K monitörünüz yoksa 1080P daha iyi bir seçenek olur diye düşünüyorum.

• xotac kullanıcısına yanıt

hocam 2k monitörüm var yeni aldım, pc olmayınca ps4 ile oynuyorum ama sıkılıyorum, bütçem de yok diye bu pcyi alayım dedim sizce alsam en aızndna 1 yıl falan götürmez mi?

Götürür hocam dediğim gibi FSR açık bir şekilde oynayabilirsiniz, aşağıdaki video referans olabilir. Tabi aşağıdaki sistemde 5800x3d var haliyle siz biraz daha düşük FPSler alabilirsiniz ama FSR ile çoğu son oyunu 60FPS de oynarsınız problem olacağını sanmıyorum.

RX 6650 XT 8GB in 2024 | Test in 24 Games | 1080p - 1440p | Detailed Test 🔥 - YouTube

Götürür hocam götürür bakmayın siz buradakilere herkes Ryzen 9, 4K 32 inç monitör, rtx 4090 falan peşinde sanıyorlar. Anakartı BIOS'u güncel tutup ileride 1-2 sene sonra bir işlemci, bir ekran kartı belki bir de ram takviyesiyle 5 sene bile götürür.

• Ben aslında işlemcinin yeterli olup olmamasından ziyade yeni bir sistem alsam veya toplasam 5500 gibi bir işlemci tercih etmezdim. Ha ikinci el uygun bir sistem denk gelir hadi neyse yani buradaki amaç ileride sistemi upgrade ederken diğer bileşenlerin max derecede uyum sağlaması naçizane fikrim tabi.. Ha bu sistem alinmaz, bu sistem çöp beş para etmez gibi amatör yorumlardan kaçırırım elbet de alınır ve oyun oynanır. Ben olsam intel tabanlı en az 13400 işlemcili bir sitem bakarım geçen haftalarda 24k ya 13400 lü müthiş bir sitem vardı vatan bilgisayarda gerçekten çok iyiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.