Şimdi Ara

Ryzen Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şuan için elimde 750w psu ve msi gt1050 ekran kartı mevcut. Ryzene geçmeyi düşünüyorum. Resimdeki parçaların uyumu için yorumlarınız varsa başka tavsiyeleriniz nelerdir cevaplarınızı bekliyorum.
    Ryzen Sistem Önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemcini 2400g yapıp içindeki gpula idare edip ileride başka ekran kartı alırsın.

• işlemciyi 1600 alabilirsin. 4-8 yerine, 6 çekirdek 12 izlek cpu almış olursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu arada değiştirmek istediğin işlemci nedir?

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Fx6 3.5GHz kullanıyordum ancak anakart slot arızası yüzünden iade edildi bende komple sistemi değiştirmek istiyorum. Uyum konusunda da anlatmak istediğim 2133mhz ram almıştım ikinci el amd platformuna uyumsuzmus sanırım 1333 üstüne çıkaramadım ondan dolayı seçtiğin parçalardaki uyumu öğrenmek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: commos

Fx6 3.5GHz kullanıyordum ancak anakart slot arızası yüzünden iade edildi bende komple sistemi değiştirmek istiyorum. Uyum konusunda da anlatmak istediğim 2133mhz ram almıştım ikinci el amd platformuna uyumsuzmus sanırım 1333 üstüne çıkaramadım ondan dolayı seçtiğin parçalardaki uyumu öğrenmek istedim

1050 için geçmeye gerek yoktu, ileride e.kartını güncellersen orası ayrı.1333 mhz çalışmaz. 2 katıdır. 2666 mhz dir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parçaların uyumunda bir sorun yok ama tavsiyem 1600 ile sistem toplaman. Yukarıda bir arkadaş arada 50 TL'den daha az bir farklı Ryzen 1600 linki vermiş, oradan alabilirsin. Nanokatalog biraz bekletir ama fiyatları çok uygun, ve kesinlikle güvenilir. Yani dolandırıcılık falan değil işleri. Yerlerine gidip çokça alışveriş yaptım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.