Bildirim
S.O.S!!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: deep_darkness
mrb arkadaşlar
zyxel prestige wireless 4 portlu modem kullanıyorum. bu bılgısayara onlıne bağlanan bi cihaz var(dı) artık bağlanamıyo. NAT dan 3988 portunu açmam gerekıyomuş ama buraya hangi ip numarasını yazacagımı bılmıyorum. bide bu serverda ıkı tane ethernet kartı var. bı yardım edın lutfen
Modemin içine gir. NAT kısmına gir. SUA only yanındaki Edit Details kısmına gir. Buarada sola portları yaz. Sağ kısma da server'ın IP'sini yaz. Bu kadar basit !
Tabi firewall 'uda ayarlaman gerekebilir. Bunun içinde Firewall içinde LAN to WAN seçeneği içinde source kısmına server IP yaz, destination kısmını all yap, en alta da port olarak 3988 ekle. işlem tamam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X