Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
1.621
Cevap
56
Favori
48.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk Stalker oyunlarında merm içinden geçiyordu ilk sürümlerde:D Allah'tan öyle bir şey yokmuş şuan
  • Shaderleri çözmenin bir yolu yokmu Nexus modda fix optimizer tarzı şeyler varda hazır shaderleri bir yere atsak oradan yüklese fln olmuyormu başka oyunlarda öyle yapıyordu çünkü
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Bu oyunun ilk çıkanını bu gün en kral pc de oyna gene takılma ve donmalar oluyordu. Şu andada değişe bir şey yok. İlk 10 dakikada 2 kez fps drop yedim 10 sn de kendine anca geliyor cihaz .

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Xboxda nasıl FPS değerleri
  • speedycihan kullanıcısına yanıt

Haydaa S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Şöyle 4 kişilik npc grubuna doğru bakıyorum fps 60 a düşüyor arkamı dönüyorum 70 e çıkıyor bir npcnin yanından hızlı geçmek bile işlemci kullanımını yükseltiyor. En büyük düşüşde kalabalık bir bölgede npcleri göremesek bile bulundukları açıya bakınca oluyor.
  • Oyunu bugün 3 saat kadar oynadım oynarken yan görevlere odaklandım ilk kasabada verilen.

Yan görevlerin altı boş değil hepsinde diyaloglar az çok senaryo ve bir görev mantığı var ileri bölgelerde de böyleyse güzel.

Onun dışında ilk kasabada işlemci kullanımı %80lere çıkıyor ekran kartı kullanımı %80lerde geziyor ve ani fps kayıpları oluyor.

Seslendirme ve npc modellemelerini sevmedim vasat. Esasen oyun teknik anlamda 2014 metro last light kıvamında, yabanda ki yaratıklar mermiyi sünger gibi emiyor vururken zevk vermiyor insanlar daha iyi o konuda ama silahların hasarı da çok düşük 1 şarjör boşalıyor zevk vermiyor.

Oyunun atmosfer iyi rpg ögeleri iyi, serbest takılıp araştırması iyi ama geri kalan kısımlar standart belli bütçe yok bir Rockstar, Sony oyunları gibi değil hissediliyor hemen. O yüzden oyunun toparlanacak bir kısmı da yok oynamak isteyen beklemesin boşuna, vuruş hissidir karakterin fiziğidir hareketleridir değişmez kalır böyle.

Sonuç olarak oynarken zevk veriyor bana bayadır indie ve eski oyunları oynuyordum open world oynamak iyi geldi.

Bu alan güzel kafa açıyor gidin görün S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 21 Kasım 2024; 22:21:15 >

• GT 1030 ekran kartım var 4fps alıyorum 10fps ultra performans framegen açık 1080p rtx açık
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

"Oyunun atmosfer iyi rpg ögeleri iyi, serbest takılıp araştırması iyi"

Daha ne olsun keşif gibisi yok oyunun ses efektleride iyi büyük bir binada yapıdan gelen ürkütücü sesler bana gelen mermilerin arkamdaki duvara saplanma sesleri havada asılı duran kesen cam parçaları oda oda beni arayan elektrik ateş başında gülmeyi unutturan hikayeler.

Türkçesinde kimbilir ne uydurmuşlardır S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Kasım 2024; 22:42:55 >

• Oyunda AI malesef ubisoft seviyesinden daha kötü, bu da oyunu hem kolaylaştırıyor hem de tüm eğlenceyi kaçırtıyor. Saçma sapan buglara falan denk geliyorum, ben beklemeye karar verdim bu oyun adam olmadan oynayıp çöp etmek istemiyorum, adam oldugunda 10 numara olacağını düşünüyorum açıkcası.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Zaten beklediklerim bunlardı hocam, sadece canımı sıkan düşmanların ölmek bilmemesi şu an.

• Çok downgrade yemiş çok :( Hiç o ilk videolardaki grafikler yüz modellemeleri fln yok. Tamam savaştasınız anladık da stüdyoyu başka yere taşıdınız biraz daha erteleyip o UE5 demosu haliyle çıkarsaydınız ya. Vuruş hissi de harbiden yok. O özlediğim Stalker'ı yeni nesil oynuyormuş hissi vermedi maalesef. Game pass'da olmasa verdiğim paraya acırdım

• şöyle bi bakayım diye girdim şimdi. oyunun başınca zifiri karanlık yerler var hiç bir şey gözükmüyor. el feneri yok mu ya oyun başında bulamadım.

edit: tab + e ile açılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Kasım 2024; 23:18:20 >
  • 2,5 saat kadar oynadım.

4k epic DLSS kalite de 100-120 arası drop, takılma filan yok. Optimizasyonda sorun göremedim. 4090 14700k 32 gb ram

Bug var. Save almak önemli.

Daha önceki oyunları oynamadım. En zor zorlukta açtım hiç bir şey ölmüyor :) ama oyunu beğendim, zevklen oynuyorum.

Oyunun başında 2. kez cihazı kuracağımız yere giderken Bir bina gördüm. İçerde bir şey var galiba dedim, ne olduğunu anlamadım bir şey yanıma gelip vurup çok hızlı kaçıyor, gözükmüyor da görünmez gibi . Ölüyordum orda çok korktum  

• shupusbu kullanıcısına yanıt

Poltergeists isimli bazi görünmez cilginlar var öldürmesi biraz zor oluyor ama ilk karsilasmada öldürür S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• adamlar 2008-2009 da çıkardıkları Stalker oyunlarından mekanik, vuruş hissiyatı, animasyonlar olarak gram ileri gidememiş.

bahsettiğim dönemde çıkan Stalker'lar gibi hissettiriyor halen. aynı kalaslıkta oyun. unreal engine ile eski oyunların genişletilmiş remastered versiyonunu yapmışlar gibi hissettim şu az oynama süremde.

eski oyunları beğenen belki beğenir halen ama oyun çağın gerisinde her anlamda.

• RT yi kapayınca inspector ile kodla kapanmıyor Muş öğrenmiş olduk
    1024x768 far ultra pefromance framegen açık de 14-30fps alıyorum
  • Vuruş hissi cidden çok kötü çünkü animasyonlar tam anlamıyla kütük gibi. Duvara mı vuruyorum havaya mı vuruyorum düşmana mı belli değil. Çok keyifsiz aksiyonu. Bir de aşırı bug var. Sanki beta oyun. Ayrıca bazen düşmanlar sanki mermi geçirmez gibi duruyor ölmüyorlar bu da bug mu bilmem. Çok fazla çöküyor bir de oyun bıktım masaüstüne dönmekten.

İyi ki iade etmişim. Gamepass'ten 8 - 10 saat oynanıp bol bol SC alınıp silinecek bir oyun olmuş bence. Ha atmosferi muhteşem ama Yiğidi öldür hakkını yeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 22 Kasım 2024; 0:8:45 >
  • Grafikler atmosfer 2020, yaratıklar, combat ve animasyonlar falan 2010 kısaca oyunun özeti. 6 aya anca betadan çıkar oynanabilir hale gelir bu oyun diyeceğim ama zor. Dodge mekanik gelmeli düşman karşıda çok ezik klalıyor karakter attack speed diye bir şey yok neredeyse bir bıçak savurana kadar seni fareler yiyor falan yani bıcak sallama ayrı bir kötü hissettiriyor 20 sene önceki half life bıçak sallamak daha zevkli. Köpeğe domuza 2 şarjör mermi atmak da hiç gerçekçi değil abi silah upgrade sistemi desen ortaya karışık bir şeyler yapmışlar. Repair çok para her şey abartı para... Neyse en azından oyunda düzgün bir save sistemi var istediğin zaman kaydediyorsun yoksa çekilecek çile değil.

• 10 gb’lık 3080 ile 2k full ayarlarda 90 fps sabit frame generation de var 3080 de frame gen yok diye biliyordum

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.