< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (62. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim elemana bişey oldu koşamıyorum
shifte basıyorum koşmuyor yürüyor sadece
-
ya normalde kullanımlar olabildiğince düşük olmalı. tabii yine de cpu yerine gpu'nun %100 e ulaşması gerekir. ancak 4090 kartı bir oyunda 1080p de 80 fps alıyorsa oyunda grafik taraflı optimizasyon özürlülüğü var demektir.
genelde yazılım konusunda işleyiş şöyle oluyor;
cpu tarafından veriler işlenir (optimizasyon özürlü oyunlarda L1 / L2 / L3 cache ve ram baya bi etki eder işlemeye, X3D işlemciler bu yüzden oyun için en iyi seçenek)
işlenen veriler gpu ya iletir ve ekrana çizilir.
eğer cpu kullanımı %100 ise, veriler işlenmiyor demektir yani ekran kartı veriyi bekliyor çizmek için, fps düşer.
eğer gpu kullanımı %100 ise, veriler işlenmek için ekran kartını bekliyor demektir, fps düşer.
-
Sağa sola kafayı eğdiğiniz tuşa basın, düzelir. Oyunda kafamızı eğdiğimizde koşamadığımız için düzeltince bug'da kalıyor, koşamıyoruz. Rezalet bir bug, çözümü zor buldum.
-
Agirlik limiti var hocam asmissindir sat ustundekileri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun ciddi anlamda optimizasyon sorunu var. Frame Gen. çok doğru çalışmıyor zaten oyunda ama ne olursa olsun oyunun atmosferi tatmin ediyor. Keşke çok daha temiz bir çıkış yapsaydı ama teknik tarafı güncellemeler ve modlarla düzeldikçe elimizde yine uzun yıllar oynayabileceğimiz bir Stalker oyunu olacak gibi görünüyor.
RxCanyoutube
00:00 - Intro 00:29 - Settings 01:01 - Gameplay 03:28 - Stealth 04:00 - Gameplay 10:28 - Cinematic Scene 17:29 - Lightning Storm 18:35 - Outro System; MB : ASUS PRIME Z690-A CPU : Intel Core i5-13600K @5.10 GHz CPUC : FUMA 2 GPU : SAPPHIRE PULSE RX 5700 XT 8G GDDR6 RAM : XPG Lancer RGB White AX5U6000C3016G-DCLARWH 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 HDD : Seagate 1TB Barracuda SSD : SAMSUNG 970 EVO Plus CASE: darkFlash DK431 E-ATX White PSU : NZXT 750W C750 80+ MON : ASUS 27" VG27AQML1A -------------------------------------------------------------- Razer Blackshark V2 USB 7.1 Special Edition Razer Blackwidow V3 Green Switch Razer Basilisk V2 Logitech G29 + DF Shifterhttps://www.youtube.com/watch?v=XVSx0uqgDPA&feature=youtu.be -
düzeldi valla sağol
ikinci cyberpunk vakası
-
İkisi de 100 ise?
-
Sirf atmosfer icin oynanir
Çöpe at makineyi!
-
Çevirinin rezaletliğinden kimse bahsetmemiş
Arada söyleyenler olmustu fakat ard arda mesajlarin kurbani oldular
-
Ben i5 8250u 12gb ram GT 1030 ile oynamaya çalışıyorum sen düşün 240p deyim şuan
-
Bide bu predator gibi bi yaratik var gorulmuyorda olmuyorda ondan kacmak mi lazim oldurmenin yolu var midir hocam
cpu ve gpu arasında böyle bir denge kurmuşsunuz demektir
-
Engine ini düzenleyerekte kapanıyor ben vramimi 2gba sınırladım hatta
Bloodsucker tavşan gibidir her dönüşte aynı noktaya dönüp durur o sıra vuracaksınız
Açık alandaysam sese göre bana yaklaşınca hem kaçıp hem vurmaya çalışıyorum belli ediyor yerini kapalı alanda bir koridorda denk geldi şarjörü boşalttım dümdüz önümde olduğu için sorun olmadı.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X