Gunumuzde maalesef çoğu oyun böyle sorunsuz çıkan bir elin parmağı geçmez. 1-2 ay beklemek en güzel çözdüm ama insan iste day one oynamak istiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (60. sayfa)
-
-
Ne kadar saçma bir düşünce. 30 yıldır oyun oynuyorum, vuruş hissiyatı denen şeyi de enis'den veya dost'tan öğrenmedik. 1.kişi bakış açısından oynadığın ve temelinde silahla düşmanları vurmak olduğu bir oyunda tabiki önce vuruş hissiyatı olacak.
-
-
Yapay zeka sorunu canavar saldırılarını arttırıyor böyle bir oyun için güzel bug.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun 2012'de tanıtıldı fakat bu adamlar iflas edip yıllarca kapalı kaldı, açıldıklarında hatta strateji oyunu yapıp kazandıkları ile Stalker oyununa döndüler, bu oyun 12 yıldır geliştirilmiyor, böyle bildi aldım hatta yaptıkları oyun cossacks 3 idi galiba, onu da 2016'da yayınlayıp Stalker2'ye geçtiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyuna her girişinizde gölgelendiricileri bekliyor musunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 21 Kasım 2024; 17:29:35 > -
Eski teknoloji algısı yüzündendir, ue4 ile belki görsellik şaha kalkmaz ama daha performanslı çalışabilirdi, fakat bu seferde satış konusunda eleştirilirdi eski teknolojiye 60$ nasıl isteyeceksin?
Ben de oynamayı erteleyeceğim. İade etmeyi düşünmüyorum, zaten iade etsem bile zamanında verdiğim 600 TL şimdikiyle aynı değil. Kaç zamandır kütüphanede duruyor öyle, biraz daha dursun madem. Birçok oyunu böyle ilk günden beta tester gibi oynadım, sonradan oyunların güncellemelerle bambaşka hale geldiğini gördüm. Artık bunu daha fazla yapmak istemiyorum.
Üzüldüğüm tek nokta, bu oyunun potansiyelini hepimiz biliyoruz ve maalesef harcanmış gibi duruyor. Çok uzun zaman bekledim bu oyunu. Yani tamam mazeretleri var geliştiricilerin fakat keşke bu halde çıkarmak yerine gerekirse bir 5-10 sene sonra da çıkarsalardı, ona bile razıyım. Bakın oyunun grafiklerine zerre takılmıyorum, downgrade yemiş yememiş umrumda değil. Optimizasyonu bir şekilde yine göz ardı ederiz hadi diyelim son aylarda çıkan her oyun böyle zaten. Vuruş hissi tartışmasına gelecek olursak, onu da umursamıyorum ki son bir ayımı Call of Duty'e gömdüm, ona rağmen. Oyunun en iyi yönü atmosferi demiştim. Fakat şu anki yapay zeka atmosferi de öldürüyor. Yani geriye ne kalıyor o zaman beğenilecek? Hikayesi kalsın geriye madem açıp youtube'dan izleyip geçelim o halde.
Yapay zeka diğer arkadaşların da bahsettiği gibi felaket durumda. Gizlilikle ilerleyeyim diyorsun, garavel usta gibi görmeden anında fark ediyorlar. Saldırayım diyorsun, sünger boba sıkıyorsun sanki ölmek bilmiyorlar. Hadi onu geçtim, gözümün önünde düşman ışınlanıyor. Stalker'da bug yoktur, anomali vardır diye bir geyik almış başını gidiyor. Ne diyeyim, anomaliyle oynamak isteyenlere bol şans. Zaten Steam incelemeleri de manasız yazılarla dolu, yarım saat oynayan adamlar basmışlar olumluyu etkileşim için. %80'e kadar gelmiş. Bu kafayla tepki gösterilmediği sürece sorunların da erken düzelmesini beklemeyin. Oyunu yersiz gömdüğümü düşünecekler de olacaktır, merak etmeyin bunların hepsini üzülerek yazıyorum. Keşke bu oyun biraz daha geç çıksaydı. Beta tester olmak istemediğim için şimdilik askıya alıyorum oyunu. Herkese iyi oyunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Deli yurekteki Turgay atacan gibi kafadan 3 mermi yiyorlar olmuyorlar
Series x konsolumda ilk defa takılmalara denk geldim oyun içinde acaba optimizasyon problemimi var =?
-
FSR kapalı Epic ayarlarda akıyor, grafikler çok güzel.
-
Enis KirazogluyoutubeBugünkü videoda birkaç gündem konumuz var ama Stalker 2 tabii ki başı çekiyor! Bu videomuzun sponsoru MSI notebook'u ve kampanya için detaylar: ► https://msi.gm/SE482D94 Dakikalar: 00:00 Stalker 2 hatalarla dolu ama güzel 02:36 Beğendim!!! 07:57 Stalker 2 hediyeli ekran kartı 08:07 Anomaly Agent Playstation'da 08:40 Tek kişinin yaptığı Türk oyunu 11:13 Yılın en iyi oyunu tartışması 16:17 Sponsor: Diablo hediyeli MSI Bugün ilk olarak Stalker 2'ye bakıyoruz. Böyle bir ilk 10 saat değerlendirmesi gibi düşünebilirsiniz. Onun ardından 2 adet Türk oyunundan haberle sizlerleyim ki ikisi de direkt bizle bağlantılı :D En sonunda da çokça tartışılan yılın oyunları adayları için ben de kendimce fikirlerimi belirtiyorum! İyi seyirler dilerim! #oyun #eniskirazoglu #stalker2 #işbirliğihttps://www.youtube.com/watch?v=-1LbRH8IewQ
-
Ulan Allah kahretsin indirme sıfırlanmış baştan başlamış. Aynısı geçen haftalarda Horizon Zero Dawn Remastered indirirken de oldu. Geceki indirmenin tamamı gitmiş. Hayır o kadar indirdiğin dosya nereye kayboluyor ki, Steam asla indirilmiş dosyaları kafasına göre silmezdi şimdiye kadar, ikidir felç etti beni ya çıldırıyorum şuan.
-
Banada aynısı oldu %95 de diskde yer yok dedi halbuki vardı tekrar dene dedim yine yer yok dedi 100gb daha yer açtım tekrar devam et dedim ve sıfırdan başladı. Oyunun 2 katından fazla boş alan olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Kasım 2024; 18:12:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende olmadi hocam akici
Daha önceki yorumumda bu konudaki kanaatim mevcut: "13-14 sene önce geliştirilmeye başlanan (kesintiler de olsa), Unreal 5.1 ile geliştirilen, en son grafik teknikleri kullanıldığı yazılan, 60-80 ve 100 dolar ücret istenilen bir oyunun olması gerektiği kadar iyi görünmüyor. Daha önce uzun bir erteleme süreci de yaşanmış olduğundan mazeret de yok. 15-20 dolarlık bir oyun değil ki, fena değilmiş denilip geçilsin. Oyunun fiyatı ve iddialı ifadeleri mazerete yer bırakmıyor. Bu açıdan bir düşünün. 20 dolar olsa ve mütevazi bir söylemle çıksa kimse bu haline kusur bulur muydu?!"
-
Yemek yendi çay demlendi dışarda yağmur kasvetli hava off misi gibi oturup oynamak için muhteşem şartlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 21 Kasım 2024; 18:20:6 >
Gölgeler derleniyor mu her oyuna girerken sizde de ?
-
Evet.
-
Oyunda belli bir süre sonra fps 2lere düşüyor ve oyundan çıkıp yeniden başlatmadan düzelmiyor. Grafik ayarlarının düşük ya da yüksek olmasıyla alakalı değil bu sorun. Steam forumunda yazanlar olmuş ama tam bir çözümü yok sanırım. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X