Rtx 3060 mobil ile 1080p orta ayarlar DLSS quality ile 50-60 fps veriyor oyun, beklediğimden iyi. ama çok takılıyor. güncellemeyle düzelir umarım. metro serisinden atmosfer olarak daha kuvvetli bence. 45 dk kadar oynadım, atmosferi hemen içine çekiyor, rusça dublaj ile oynamak lazım atmosferi daha da kuvvetlendiriyor. ayrıca retikülü nokta yapmak da şart. normalde komple kapatırdım da oyun bir tık zor geldi retikülsüz hiç çekilmez. çok çabuk ölünüyor. dodge atma olmalıydı. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (64. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
3000 serisinde Nvidia Frame generation yok. Amd Frame Generation bahsettiğiniz.
-
Birde fırtına başlangıçları yokmu enfes direk oradasın o kadar iyi sesler kapalı mekana girip dönüp dışarıyı izliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Kasım 2024; 1:27:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu Starborn isimli arkadaşın oyun zevki çok enteresan ya. Test Drive Solar Crown denilen çöpü öve öve bitiremedi herkesin yerden yere vurduğu Star Wars Outlaws'ı bayıla bayıla oynadı şimdi de bu çöpü övüyor
Helal olsun ama oyun kötü de olsa zevk almayı biliyor. Bu arkadaşlar sayesinde de bize bu oyunları reva görüyorlar vasata alıştırılıyoruz :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 22 Kasım 2024; 1:25:0 > -
Ben bu dis dünyada gördügümü öldürüyorum faction varmiydi oyunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 22 Kasım 2024; 1:54:18 > -
Factionlar var ama herkesi öldürünce haber verecek kimse kalmıyor tabi
bende yanlışlıkla öldürdüm ama geri tepme olmadı giyisilerden anlıyorum artık.
Secimlere göre anliyorumda dis dunyada genelde herkes dusman o yuzden onlar bana gelmeden ben onlara gidiyorum. Birde su fareler cete gibi geliyorlar oyundaki tek sevmedigim mob türü.. Catismanin ortasinda spawn olup sadece bana gelmeleri..
-
Daha iyisini sen yap oynayalım o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya ne kadar boş bir aforizma. Ben niye yapıyorum arkadaşım. Bu adamların işi bu. Yetişmediyse bir kez daha erteleselerdi ilk defa onların mı başına geliyor bu durum. Goty olabilecek bir oyunken 65 70 puanlık bir oyun olarak çıkardılar. Bu kafayla devam edin siz Woke oyunları da dayatırlar böyle bitmemiş oyunları da..
Bir araba mezarlığı görevi vardı orada düşmanada saldırıyorlardı baya bir çatışma sesi geliyordu bende oldukları yere 2 el bombası attım toplu temizlik oldu. Yükseğe çıkamıyorlardı o şekil tek tek halledilebilir.
Š?u domuzlar sorun pompalj ile kafadan 2 tane yiyor hala ayakta
Series X kalite modu 2K-4K dinamik çözünürlük 30 Fps. Performans modu 820p-1150p(değerler küsüratlı olabilir hatırladığım kadarıyla yazıyorum) arası 40-60 arası gidip geliyor ama stabil değil. VRR ekran yoksa kullanmamak lazım performans modunu, kalite modu bayağı stabil 30 fps ama daha akıcı duruyor performans moduna göre benim TV'de. VRR tv almak şart oldu :)
Series S'te tek mod var diye biliyorum 650p-820p arası gibi biseydi çözünürlük 30 fps yine.
Digital foundry videosu var zaten yeni oradan gördüm bende.
Crosshair açık şekilde moda giremiyorum bu oyunlarda, ilk işim onu kapatmak oldu. Sevenine duyurulur, ayarlarda seçenek mevcut
-
yoğun trafikte evime zor geldim 8 gibi oturdum başına, şu saate kadar ufak molalar haricinde başındaydım. 7-8 saat oynamışımdır. yazılanlar ve çizilenler çok dert edilmeyecek seviyede olduğunu düşünüyordum. şans verdim ilerleyen saatlerde açılır mı diye baya zorladım, uykumdan feragat ettim ama oyun bence rezalet, oynanmayacak seviyede. kabul edilemeyecek kadar kötü. buglar, sttutersler falan hallolur da genel olarak bir olmamışlık var. ai, vuruş hissi, grafikler, çeviri, hikaye, karakter tasarımları say say bitmez baştan aşağı fiyasko. hatta bence ortam, ambiyansta kuvvetli değil. biz ne dünyalara girdik saymayayım şimdi..
bu oyuna tabii ki bug olacak, sorunsuz stalker oyunu olmaz diyen zihniyeti starfield çıktığında da benzerini duymuştuk diye hatırlıyorum ve bu bakış açısını kabul etmiyorum. oynanacak bir şey değil bu, 1 aya kalmaz unutulur. çünkü updatelerle falan toparlanacak bir iş değil yani bu. komple baştan aşağı olmamış.
şu oyunu ubisoft çıkarsaydı şu anda firma batmış kapanmıştı. (ubiyi savunmuyorum onlar da rezil) sırf şu savaş muhabbetine ve stalkerci kemik tayfa sebebiyle steam ve critic puanlarını yüksek buluyorum.
-
Oyunun en büyük sorunlarından biri de kapalı mekanlarda göz gözü görmüyor. Hele de geceleri körler sağırlar birbirini ağırlar oluyor.
-
Zaten savaş yüzünden ertelendi oyun. Kimse de tepki vermedi neden ertelendi diye. Ama Allah aşkına içine etmişler güzelim serinin. Satarsa sırf ismi Stalker diye satar.
Grafik basılmış içi boş oyunlara alıştım ama bunda grafik de yok.
Artık çare yeni bir Metro oyunu beklemek; onlar da gitti vr oyunu yaptı gerçi. Oyun sektörü can çekişiyor resmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fps arttıran ve görsel olarak çokta fark ettiemeyen bir ayar var mı düşürebileceğimiz ?
Bende çok rahatsız oldum. Yapay zeka için farketmiyor karanlık, hiç affetmiyor. Karanlıkta biraz daha görmemizi sağlayan modlar varmış ama kontrol ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 22 Kasım 2024; 7:3:53 >
Oyunu bir daha oynamamak üzere bir daha dönme buralara.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X