Şimdi Ara

S3 Mini (GT-I8190) Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    S3 mini telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor, fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim olmadı tümünü sil e basıyorum işlemiyor, recovery moddan da denedim olmuyor aynı şekilde açılıyor 3-5 dk açık kalıyor sonra kapanıyor tekrar açılıyor 3-5 dk sonra kapanıyor öyle devam ediyor şarjı bitene kadar, odin le flashlama da yaptım sıfırlama kutucuğunu işaretleyerek yok Nuh diyo peygamber demiyor, virüslüdür dedim açayım hemen pc ye bağlayım dedim, bağlıyorum telefonda bağlandığı görünüyor fakat pc de herhangi birşey açılmıyor bağlandığına dair ses geliyor başka birşey olmuyor, farklı bir sıfırlama yöntemi varsa yardım edin lütfen.

Not: Garantisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anolhw -- 16 Mayıs 2015; 11:02:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar kuzenimdeki telefonda kapanıp acılmaya basladı soktum herseyı tus kılıdı dugmesını temızledım ama bu seferde ara ara kapanmaya acılmaya basladı . ne yapabılırım
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sorun bataryadadır değiştirmenizi tavsiye ederim. Şarj soketinide iyice temizlemenizide tavsiye ederim. S3 minilerin coğunda bu sorun yaşanıyor bataryaları biraz sıkıntılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorun güç tuşundan kaynaklanıyor garantiye götürdüm şarj soketi diye ısrar etti bende güç tuşu diye ısrar ettim sonuç evet haklısınız sorun güç tuşundaymış denilip değiştirildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.